פורסם 2007 בינואר 2218 שנים אני מכניס את הדיסק עוקב אחרי כל ההוראות עושה חיבור L2TP ולאיודע זה לא עובד לי כשזה מנסה לבדוק עם החיבור עובד זה רושם שלא..אז מה הבעיה יכולה להיות לפי איך שזה ניראה על הראוטר הכל עובד נכון כנראה הבעיה משהו בהגדרות כשאני מתקין אז מה יכול להיות הבעיה שם?אולי איזה משהו שביקשו לרשום משהו L2TP SERVER ורשמתי שם אייפי 10.0.0.10 או לאיודע מה יכולה להיות הבעיה..
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים אני מניח שאתה מחובר דרך הכבלים , איזה ספק אינטרנט יש לך ?ד"א אתה לא צריך את הדיסק התקנה , תפעיל את האקספלורר תכתוב את הכתובת 192.168.1.1 משתמש: admin ססמה : admin
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר אינטרנט זהב..אני עושה את הדבר שאמרת אבל זה עדיין לא נותן לי ולא מפעיל לי..כאילו הרוטר מחובר טוב והכל ואניח עושה את מה שאמרת ואחרי זה זה רושם לי כשאני מנסה להתחבר שיש שגיאה 769 אז מה אני אמור לעשות חוץ ממה שהבאת לי וחוץ צלחבר את הראוטר?
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר כן.. ואז רשמתי את השם משתמש ובסיבא של האינטרנט שלי שם וכאיל ולא שינתי את שאר הדברים וזה שינה לי כאילו רשם בסוף שזה שינה את הsetting בהצלחה מה עכישו אני עושה?
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים אני לא ליד הראוטר שלי ...אם אני לא טועה תבחר setup אחרי זה תבחר בפרוטוקול l2tp ואתה צריך להכניס את כתובת שרת l2tp (אני תכף יביא לך אותו..) לשמור את השינויים ללכת ל status ולבחור התחבר (במקרה שלא התחבר ) להמתין איזה 10 שניות או יותר ולראות אם החיבור עובד
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר כןן הבעיה שלי זה ואתה צריך להכניס את כתובת שרת l2tp (אני תכף יביא לך אותו..) אני עשיתי את החיבור הזה אבל לא ידעתי מה לרשום בserver IP הזהאז מה לרשום שם?
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים כתובת השרת 213.8.15.253 אם לא עובד תשים את הכתובת הזאת : lns.inter.net.ilדרך אגב אם אתה עובד עם המחשב עם חייגן אל תשכח לסגור (disconnect) את החייגן ורק אחרי זה להגדיר את הראוטר
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר נירא הלי שעכשיו זה עובד לי=] תודה אחי..שמעתי אבל שעם הGL צריך להתקין איזה משהו מיוחד ולהוריד שמהו שזה לא יפגע בהורדות או משהו יש לך את זה אולי? או שלא צריך כלום?
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים יש תוכנות צד שלישי או קושחה אחרת מצד לינקסיס אבל כיוון שיש לך אינטרנט בכבלים לא מומלץ לך לשנות את הקושחה הנוכחית כיוון שיש בעיה להתחבר לאינטרנט בכבלים עם קושחה אחרת
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר אבל זה מאט לי את הורדות? כי זה ממש חשוב לי אני כל היום מוריד..אני קראתי פה שזה מאט.. ( אני מרויד בסבבה די סי )ואיזה דברים אני צריך להגדיר בתוכנת הורדות משהו עם פורטים וכאלה כדי שלא יווצר בעיות ?
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים לפני שאתה משנה קושחה תדאג לשמור או להשיג איכשהו את הקושחה שקיבלת עם הראוטר (תראה איזה קושחה נוכחית יש לך ,ותראה אם היא נמצאת באתר לינקסיס ) כי הרבה ניתקלו בבעיה להתחבר לכבלים עם קושחה אחרתד"א תלמד איך לפתוח פורטים
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים אבל זה מאט לי את הורדות? כי זה ממש חשוב לי אני כל היום מוריד..אני קראתי פה שזה מאט.. ( אני מרויד בסבבה די סי )ואיזה דברים אני צריך להגדיר בתוכנת הורדות משהו עם פורטים וכאלה כדי שלא יווצר בעיות ?אני מתאר לעצמי שמלחתחילה התכוונת לפתיחת פורטים... בחיפוש קצר בפורום הלינק http://www.portforward.com היה קופץ לך כמה פעמים.
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים מחבר עכשיו התקנתי את הכרטיס רשת במחשב השני.. והראוטר פה עם כל ההתקנות שעשיתי אבל משומה רק במשחב עם הכרטיס רשת יש אינטרנט.. אבל במחשב עם הראוטר לא עובד האינטרנט למרות שהוא מראה שהאינטרנט מחובר אבל האתרים לא עובדים ולא אייסיקיו לא כלום מה הבעיה?בסוף ניסתי כמה דברים ועכשיו זה עובד בשני המשחבים..וממש תודה על כל העזרה בדיון..=)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.