עבור לתוכן

אפשר לגרום לכרטיס מסך שלא תומך בSM2.0 לתמוך בSM2.0 ?

Featured Replies

פורסם

אפשר לגרום לכרטיס מסך שלא תומך בSM2.0 לתמוך בSM2.0 ?

הכרטיס המדובר הוא RADEO 9250 .....

פורסם

אי אפשרי, זאת תמיכה חומרתית.

פורסם
  • מחבר

וכמה נראה לך הוא שווה אם אניח אמכור אותו ? הוא 128MB עם חיבור VGA DVI ו-TV-OUT ?

וכמה עולה אותו הדבר של GF5200 ?

פורסם

תראה הכרטיס לא להיט היום, בקושי מכירים אותו.

תנסה למכור אותו ב-100שח.

פורסם

תן תקציב ונראה מה אפשר לסדר לך וה5200 גם לא תומך אז אל תחפש

פורסם

מה אתה מדבר שטויות,כל סדרת הFX תומכת בSM2.

פורסם
  • מחבר

אתם אומרים שהFX5200 תומך בSM2 ?!??!!.

פורסם

אני מבטיח לך שהוא תומך.

פורסם

זה לא אומר שהוא יזיז סצנות עם SM2.

פורסם

מה אתה מדבר שטויות,כל סדרת הFX תומכת בSM2.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :lol: :lol: :lol: הלוואי אז לא הייתי צריך לשדרג את ה5700 וה5200 שהיו לי הייתי חוסך אלפי שקלים , הם תומכים ב1.1 או 1.4

פורסם

זה לא אומר שהוא יזיז סצנות עם SM2.

אפשר לשחק בHL2 EP1 על LOW עם SM2 ורזולוציה 800X600.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :lol: :lol: :lol: הלוואי אז לא הייתי צריך לשדרג את ה5700 וה5200 שהיו לי הייתי חוסך אלפי שקלים , הם תומכים ב1.1 או 1.4

אתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר :kopfpatsch:

פורסם

אפשר לשחק בHL2 EP1 על LOW עם SM2 ורזולוציה 800X600.אתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר :kopfpatsch:

וואלה הכי כיף לשחק ככה אבל הכי כיף על רזולוצייה 4X4

הלוואי וזה היה SM2 ולא Shader Model 2.0A שהוכנס כתקן שנווידיה עבדה אם מיקרוסופט ליצור אותו כדי שהמעבדי FX יעבדו יותר טוב כאשר לא הצליחה להפעיל משחקים אם התקן שהיה כבר

NVIDIA released several guidelines for creating GeForce FX-optimized code and worked with Microsoft to create a special shader model called "Shader Model 2.0A", which generated the optimal code for the GeForce FX. NVIDIA also controversially would rewrite game shader code and force the game to user their shader code instead. NVIDIA engineers could tailor the arithmetic structure of the code and adjust its precision so it would optimally run on their hardware. However, such code would often bring with it lower final image quality

שאומר אין תמיכה בSM2

ובנוגע לHALF LIFE 2

Based on a pre-release build of the highly anticipated game Half-Life 2, Valve's game-engine benchmarks placed Nvidia's FX product-line a full generation behind ATI's R300 product-line. In Shader 2.0 enabled game-levels, NVIDIA's top-of-the-line FX 5900 Ultra performed about as fast as ATI's mainstream Radeon 9600, which cost a third as much as the NVIDIA card.

תנסה לשחק מדל אוף הונר פסיפיק אסולט על 5200 וSM2 עובד ותגיד לי שזה כיף

פורסם

עדיין זה SM2 - אתה בכלל אמרת SM1.4.

the release of DirectX 9.0 ushered in a further refinement of programmable pipeline technology with the arrival of Shader Model 2.0. The GeForce FX series brings to the table NVIDIA's first generation of Shader Model 2 hardware support..

http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_FX_Series

פורסם

\/\/\/\/

ניסיתה לשחק ככה אפילו 5900 קירטע בזמנו , הייתה תמיכה בSM2A אבל יכולתה לשחק רק עם ה1.1 אם לא רציתה שהמחשב יקרטע

קיצר פותח התרד רוצה כרטיס שיפעיל לו משחקי SM2 אז שיכך את גירסת הX000 או 6XXX אם זה לאירו של וויסטא אז 5200 יספיק אבל יקרטע

http://www.msbetas.org/?page=vistareadygpus

פורסם

אני מודע לכך שSM2 הורג את הביצועים משמעותית בסדרת ה-FX,אבל זאת טעות להגיד "fx 5200 אינו תומך בSM2".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים