עבור לתוכן

מעבד p d 820 כמה יחזיק?

Featured Replies

פורסם

Intel Pentium D 820 2.8GHz 2x1 MB

כמה זמן לדעתכם יקח עד שהמעבד הזה יורגש כ"חלש" כמו שהיום למשל ה פנטיום 4 1400 הוא חלש.?

פורסם

תלוי למי , לגיימר - לא עוד הרבה זמן .

לי אישית עוד המון זמן...

פורסם
  • מחבר

באמת? דווקא חשבתי שלגיימר הוא יחזיק יותר זמן מאשר מישהו שעובד עם תוכנות כבדות למשל.

פורסם

ת'כלס גם לגיימר יחזיק הרבה זמן

אבל גיימר שרודף אחרי fps - לא הרבה זמן

ואני לא מריץ תוכנות כבדות :)

פורסם
  • מחבר

:lol: אני חושב שלגיימר הממוצע (נגיד אנשים שמשתמשים כרגע ב 7600gt) הוא יכול להחזיק עוד איזה שנה וחצי שנתיים גם אם ישדרגו לכרטיס mid range dx10

לא ככה?

פורסם

לגיימר כבד הוא יחזיק שנתיים,למישהו שמשחק משחקים פה ושם,מריץ תוכנות וכ'ו אבל לא גיימר כבד ורודף אחרי ה FPS כמו שההוא למעלה אמר המעבד הזה יוכל להחזיק לו 3-5 שנים תלוי באופי של הבנאדם (יש כאלה שתמיד רוצים את ההכי טוב וכאלה שלא :))

פורסם
  • מחבר

חח אנשים כמוני שמסתפקים ב פנטים 4 1400 וfx5200 + זיכרון מטורף של 256 זה אנשים ששואפים להכי חדש!

ומה אתם אומרים עליו מול האלטרנטיבה של amd?

פורסם

עוד מישהו מרגיש נביא?

אי אפשר לענות על שאלה כזאת

וכל מי שחושב אחרת כנראה לא מבין כלום

פורסם
  • מחבר

איזו הגזמה,כולה השערה לגביי המעבד ,זה לא שהוא כרגע יצא ולא יודעים עליו כלום,כבר יצא דור חדש יותר חזק,אז אפשר לתת השערה על כמה הוא עוד יחזיק.

פורסם

כי יש לך נסיון לפי העבר עם מעבדים כפולים ליבה נכון?

אתה לא יכול להתנבא כמה זמן יחזיק בשוק מעבד שקיים שנה וחצי ועדיין לא נחשב חלש

והוא בכלל טכנולוגיה חדשה (כפולי ליבה), שעדיין אין כאלה שהם נחשבים חלשים (אפילו D805 מריץ משחקים יופי, וזה הכפול ליבה הכי חלש שיצא)

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אתה יכול להסכים איתי שאם הוא עדיין טכנולוגיה חדשה למרות שהוא קיים כבר שנה וחצי,הוא עדיין חזק למרות שכבר יצא דור חדש. אתה יכול להסכים איתי שלפחות שנה וחצי -שנתיים מעכשיו הוא עדיין יעבוד כמעבד סביר+ ואפילו יותר. גם אם יצאו עכשיו מרובעי ליבה בתור מאיין סטרים,לבן אדם שלא "קורע" תמחשב המעבד הזה עדיין יחזיק שנתיים מינימום בתור מעבד טוב.

לא?

פורסם

תמלא לוטו

אולי יהיה לך יותר מזל בניחושים שם

פורסם

במקרה והיה מדובר בליבה בודדת- supreme commander כבר היה מתקשה לזוז עליה.

מאחר ואין לי מושג איך הוא עובד על שתי ליבות (הוא תומך), אני לא יכול להגיד.

אבל לדעתי במשחקים העתידים לבוא המעבד הזה הולך למלא את מלוא הפונטציאל שלו.

נגמרו הימים בהם בעיקר הכ"מ משפיע (עד לפני שנה בערך). משחקים כגון COD ו SUPREME COMMANDER מנצלים בטירוף את המעבד.

פורסם

אתה מחפש עוד פעם לפתוח את הדיון הזה של כרטיס מסך מול מעבד?

זה מדהים איך לא נמאס לאנשים...

לי אישית כבר מזמן המעבד הזה חלש מידי.

אבל לסבתא שלי יש סמפרון 2800 והיא מאושרת עד הגג...

הכל תלוי בצרכים של המשתמש.

תן למעבד מספיק זכרון ותעבוד בצורה חכמה והוא אפילו חזק מידי למשתמש ביתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים