עבור לתוכן

הכי כדאי לתקציב 1400+- ומה ההבדלים בדגמים

Featured Replies

פורסם

אחי היונדאי אחלה מסך בתקציב הזה.

רק בגלל שהוא פחות פופולרי מה LG ומהסמסונג לא עושה אותו לפחות טוב מהם.

סתכל בביקורות אומרים שהוא אחלה מסך.

• תגובות 52
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

השאלה העיקרית היא : האם הוא יחזיק מעמד 5 שנים? והאם האחריות שלו שווה כמו האחריות בLG, שם לדוד שלי כשנשרפה לו שורה של פיקסלים היבואן לקח לו את המסך ובמקום נתן לו אחד חדש.

פורסם

אין סיבה שלא.

ה - PROVIEW הגרוע שלי מחזיק מעמד כבר כמעט 4 שנים אז היונדאי הטוב בטוח יחזיק לך 5.

פורסם
  • מחבר

זה דגם חדש יחסית?

אם הוא כ"כ טוב למה הוא יחסית זול?

ולמה לא מוכרים אותו בחנויות הגדולות (באג...)

(סליחה על הפרנואידיות שלי , זה מסך LCD ראשון שלי)

פורסם

כן, הוא די חדש.

והוא זול כי יונדאי לא מתמחרת גבוה מדי את המסכים שלה באופן כללי.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לשלוח לשרשור הזה מישהו מהפורום שיש לו את המסך הזה?? כדי שיספר חוות דעת מגוף ראשון.

פורסם
  • מחבר

התייעצתי היום עם חברים והם אמרו לי שקשה לתת אמון בחברה שלא מוכרת.

אולי תמליץ לי בכל זאת משהו מסמסונג או אל ג'י.

פורסם

מ - LG יש את זה - http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3032

מסך TN טוב למדי לפי הביקורות, אותה הרמה של היונדאי Q90U רק יקר יותר ומעוצב מעט טוב יותר.

מ - DELL יש את המסך הטוב למדי הזה - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=15474

מסמסונג יש את ה - 931BF אבל לא ראיתי ביקורות עליו אז אני לא יכול להמליץ לך עליו.

פורסם
  • מחבר

למה הכוונה מסך tn?

שמעתי פעם שחברות שונות לוקחות מוצרים מחברה אחת ורק משנים את הלוגו, יכול להיות שהיונדאי זה בעצם האל ג'י הנ"ל?

פורסם

לא, יונדאי זו חברה שמייצרת בעצמה מסכים מצויינים (לעומת זבל של: PROVIEW, MAG, AOC, CMV, וכן הלאה) .

TN זה הפאנל של המסך, כמו השפופרת של מסכי ה - CRT.

פורסם
  • מחבר

תשמע לפי המפרט יונדאי נראה מסך מצוין , לא ראיתי אותו אז אני לא יכול להגיד לך איך הוא מראה.

חוץ מזה עכשיו קשה לי להחליט לגביו , בנתיים רק אתה ממליץ לי עליו , ואני לא יודע שום דבר לגביך, ואולי לגבי האינטרסים שלך לגבי המסך.

אני צריך עוד כמה עדויות מגוף ראשון על המסך כדי להחליט...

בנתיים אני נוטה לכיוון אל ג'י 1970 או 1952. כמובן שה1970 יותר טוב אך הוא מעל לתקציב שלי.

שאלה נוספת מה פירוש כל הסיומות בא ג'י יש hr hq tq...מה ההבדלים בינהם?

ומה הבבדל בין מסך עם tn למסך בלי tn?

פורסם

הסייומות הם הדרך של LG לבדיל בין הדגמים ואני לא יודע בדיוק מה המשמעות של כל סיומת (אם יש כזו בכלל..)

לגבי TN, כל המסכים בתקציב שלך (מלבד אחד) הם עם הפאנל הזה, זהו הפאנל הזול ביותר שמציג את איכות התמונה הכי פחות טובה ובעל זוויות צפייה מוגבלות ביותר (בעיקר אנכית אך גם אופקית).

מסכים יקרים יותר הכוללים פאנל VA או IPS יהיו טוביפ פי כמה ממסכי TB אך הם כמובן יקרים יותר.

פורסם
  • מחבר

התכלתי על מסכים שהם לא Tn וחוץ מזה שהם יקרים אני לא מוצא שום הבדל.אתה בטח מבין יותר טוב ממני אבל

בוא נגיד שאני רואה סרט או משחק משחק, עד כמה תיפגע ההנאה שלי עם מסך שהוא tn ביחס למחיר שאני חוסך על מסך שהוא לא tn?

פורסם

כל עוד לא היה לך (או לא ראית בעיניים) מסך VA או IPS אז אתה כנראה לא תתאכזב ותהנה גם ממסך TN.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים