פורסם 2007 בינואר 2218 שנים אני לא מבין בזה כל כך אבל אני מתאר לעצמי שהמסך לא נשבר מעצמו ולכן גם אין על זה אחריות
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים אין על זה אחריות וגם איאפשר לתקן מכיר את הסיפור אני קיבלתי נגן תקול וכשניכנס עליו אוויר המסך נהרס ועכשיו אומרים שאני שברתי את זה המסך זה כלכך מעצבן
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים רגע, אתה אומר שלא אתה שברת את המסך? ברור שלא אני שברתי הוא שאתה לא מדבר אלי?
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים גם לי יש סנסה עם מסך סדוק אני שברתי אותו... אבל בכל זאת אפשר איכשהו לממש את האחריות על זה?
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר המכשיר היה בתיק וכנראה קיבל מכה, כתוצאה מכך נסדק המסך החיצוני, אבל בפנימי יש שבר, אי אפשר לראות כלום על המסך.
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים אצלי זה סיפור לא הגיוני המכשיר היה בין שני חפיסות של מימחטות בתוך ארנק עכשיו המסך החיצוני אפילו בלי סריטה והמסך הפנימי אם סדק ופיקסלים שרופים זה כזה מעצבן :'( :'(
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים על פיקסלים שרופים יכול להיות שאתה יכול לפנות אליהם, אבל לא יכול להיות שהמסך נשבר מעצמו..אפילו אם זה רק סדק.
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים אין מצב, אין אחריות על שבר... איפה קנית אותו? המסך אצלי לא שבור פשוט חדר עליו אוויר אז הוא היתחמצן בחלק מימנו או משהו כזה אז הם רוצים ליראות את הנגן וניראה כבר מה אפשר לעשות אני לא הולך ליזרוק 500 שקל על משהו שלא אני עשיתי
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים גם לי נשבר המסך (היה אצל אח שלי בדרך לצבא וקיבל מכה) והם לא היו מוכנים לתקן.. אמרו לי לקנות חדש אם אני רוצהשאלתי בפורום anything but ipod ואמרו שם שסאנדיסק לא מספקים מסכים חלופיים בכלל.. הדרך היחידה היא לקנות נגן מקולקל נגיד מ-ebay (עם מסך שלם) ולהחליף בעצמי.. כבר מעדיף לקנות אחד חדש של 8 - במקום ה-4 שהיה לי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.