עבור לתוכן

SANSA E250 המסך נשבר

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי נגן מסוג SANSA E250 האם האחריות מכסה גם מסך שבור?

תודה.

פורסם

אני לא מבין בזה כל כך אבל אני מתאר לעצמי שהמסך לא נשבר מעצמו

ולכן גם אין על זה אחריות

פורסם

אין על זה אחריות וגם איאפשר לתקן מכיר את הסיפור

אני קיבלתי נגן תקול וכשניכנס עליו אוויר המסך נהרס ועכשיו אומרים שאני שברתי את זה המסך

זה כלכך מעצבן :pissed:

פורסם

רגע, אתה אומר שלא אתה שברת את המסך?

פורסם

רגע, אתה אומר שלא אתה שברת את המסך?

ברור שלא אני שברתי

הוא שאתה לא מדבר אלי? :kopfpatsch:

פורסם

גם לי יש סנסה עם מסך סדוק :( אני שברתי אותו... אבל בכל זאת אפשר איכשהו לממש את האחריות על זה?

פורסם
  • מחבר

המכשיר היה בתיק וכנראה קיבל מכה, כתוצאה מכך נסדק המסך החיצוני, אבל בפנימי יש שבר, אי אפשר לראות כלום על המסך.

פורסם

אצלי זה סיפור לא הגיוני המכשיר היה בין שני חפיסות של מימחטות בתוך ארנק עכשיו המסך החיצוני אפילו בלי סריטה והמסך הפנימי אם סדק ופיקסלים שרופים זה כזה מעצבן :'( :'(

פורסם
  • מחבר

יש בכלל טעם לדבר עם היבואן?

פורסם

על פיקסלים שרופים יכול להיות שאתה יכול לפנות אליהם, אבל לא יכול להיות שהמסך נשבר מעצמו..אפילו אם זה רק סדק.

פורסם

דיברתי איתם בטלפון הם רוצים ליראות את המכשיר מקווה שיחליפו לי=/

פורסם

אין מצב, אין אחריות על שבר... איפה קנית אותו?

פורסם

אין מצב, אין אחריות על שבר... איפה קנית אותו?

המסך אצלי לא שבור פשוט חדר עליו אוויר אז הוא היתחמצן בחלק מימנו או משהו כזה :kopfpatsch: אז הם רוצים ליראות את הנגן וניראה כבר מה אפשר לעשות אני לא הולך ליזרוק 500 שקל על משהו שלא אני עשיתי

פורסם

איפה קנית אותו?

פורסם

גם לי נשבר המסך (היה אצל אח שלי בדרך לצבא וקיבל מכה) והם לא היו מוכנים לתקן.. אמרו לי לקנות חדש אם אני רוצה

שאלתי בפורום anything but ipod ואמרו שם שסאנדיסק לא מספקים מסכים חלופיים בכלל.. הדרך היחידה היא לקנות נגן מקולקל נגיד מ-ebay (עם מסך שלם) ולהחליף בעצמי.. כבר מעדיף לקנות אחד חדש של 8 - במקום ה-4 שהיה לי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים