עבור לתוכן

בזק מגדילה את מהירות החזור בחבילת ה-5Mb ל-500Kb

Featured Replies

• תגובות 55
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בזק הבטיחה שהיא תתחיל בניסויים בסוף 2006\תחילת 2007, והם אכן התחילו בניסויים.

אני מניח שיקח לפחות 3-6 חודשים מינימום עד שיתחילו לשווק את החבילות ללקוחות.

פורסם
  • מחבר

מעפנים...

דואופול של שתי חברות.

ובזק אפילו לא יכולה לנצל את תשתית ה-ADSL שלה עד הסוף - 8 מגה עם ADSL זה בהחלט אפשרי, רק חבל שלא אצלנו בארץ...

עם ה-upload יכולים בכלל להגיע עד ל-768Kbps\1Mbps - תלוי בתקן, ומה שהם נותנים זה עד 500Kbps, ועוד סוחטים אותנו.

בשבדיה למשל, ניתם לקבל, אם אני לא טועה VDSL2 עם 100Mbps סימטרי בעבור 300 קרונות, שהם 180 ש"ח בלבד! ושם, לא נראה לי יש את הקטע של "לשלם גם לספק, וגם עבור התשתית"...

פורסם

ADSL2? מישהו יכול לפרט יותר על העניין? במה הוא שונה מ ADSL? האם מדובר רק על תקן שנותן קצבי העברה גבוהים יותר על אותה תשתית או שמא זאת תהיה מיני מהפכה בתחום האינטרנט?

פורסם

בטח יעלה 700 שקל ללא תשתית..

פורסם
  • מחבר

ADSL2? מישהו יכול לפרט יותר על העניין? במה הוא שונה מ ADSL? האם מדובר רק על תקן שנותן קצבי העברה גבוהים יותר על אותה תשתית או שמא זאת תהיה מיני מהפכה בתחום האינטרנט?

ADSL2 ו- +ADSL2 הן על אותה תשתית כמו ה-ADSL, אך נותנות קבצי העברה גבוהים יותר, כמו שחשבת.

שוב פעם, גם כאן זה תלוי בתקן:

בתנאים אופטימאליים, הטכנולוגיה הזאת יכולה להעניק לך עד 24/26Mbps מהירות הורדה, ועד 3.5Mbps מהירות העלאה.

פורסם

הגזמת.

5M הורדה כיום עולה 100 ש"ח אז במקרה הרע זה יעלה פי שניים

פורסם
  • מחבר

בטח יעלה 700 שקל ללא תשתית..

השתגעת? זול מדי! למה לא 1200 לא כולל מע"מ וספק?

פורסם

מעפנים...

דואופול של שתי חברות.

ובזק אפילו לא יכולה לנצל את תשתית ה-ADSL שלה עד הסוף - 8 מגה עם ADSL זה בהחלט אפשרי, רק חבל שלא אצלנו בארץ...

עם ה-upload יכולים בכלל להגיע עד ל-768Kbps\1Mbps - תלוי בתקן, ומה שהם נותים זה עד 500Kbps, ועוד סוחטים אותנו.

בשבדיה למשל, ניתם לקבל, אם אני לא טועה VDSL2 עם 100Mbps סימטרי בעבור 300 קרונות, שהם 180 ש"ח בלבד! ושם, לא נראה לי יש את הקטע של "לשלם גם לספק, וגם עבור התשתית"...

יותר מדי "נראה לי" ו"אם אני לא טועה" בתגובה שלך. רוחב פס עולה כסף גם למי שמספק אותו מן הסתם ויש מיגבלות פיסיות וטכנולוגיות PER ציוד בכדי לקבל את המקסימום שהתקן מאפשר (עד כדי כך שלפעמים זול יותר לעבור לתקן אחר טוב יותר). בדיוק כמו שברשת ביתית אלחוטית מתקן G אף פעם לא מגיעים למקסימום שהוא 54MBPS והמקסימום שכן מגיעים אליו תלוי בציוד שבו משתמשים ובנתונים הפיסים בכל בית שבו מותקנת רשת כזאת.

פורסם

כן רבותיי

אני בעל חבילה של 5 מגה שבעקרון היא 256 אבל היום קיבלתי 512 בתוצאות של SPEEDTEST מול שרת ביוון שהוא המומלץ

פינג על 135

הורדה ב 600KB/S

העלה ב 60

יש לציין שהקו שלי נמצא 580 מטר מהמרכזיה והוא חזק :))

ויש עוד לציין שאני במגעים להשתתף בניסוי של בזק על ADSL2+

אגב המודם הוא הסימנס שמחר יגיע טכנאי להחליף לאחד כזה חדש ביגלל שאי אפשר להיכנס לממשק שלו והוא בעל המון אפרשויות בממשק כולל ראוטר ועוד מודם נחמד מקווה שיעבוד טוב.

פורסם

תוכל לפרט קצת פרטים על הניסוי של בזק בADSL2 ?

מה הם הקצבים המתוכננים (לא תאורטיים אלא הקצבים שהם מתכננים להשיק) ושאר נתונים.

(בהנחה שידועים לך נתונים אלו).

פורסם

ה ADSL 2 זה מה שבזק רוצים לעשות איך שאני מבין...וזה אפשר לעשות רק אם אתה עובד בבזק לפי מה שהבנתי...(זה ניסיוני בנתיים רק לעובדי בזק)

מדובר אם איני טועה על מהירות של 8 מגה בערוץ ההורדה בקשר לערוץ החוזר אין לי מושג בקשר לזה

פורסם

לאיזה מהשתשתיות יש יותר פוטנציאל כבלים או טלפון?

פורסם

סיב אופטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים