עבור לתוכן

חוסר נוחות בתפעול Zen Vision-M, רק אצלי?

Featured Replies

פורסם

ונשאלת השאלה: למה היית מעדיף את האייפוד על-פני הזן בתור נגן מוזיקה?

איכות השמיעה? נוחות השימוש? תמורה ביחס למחיר? החיוב בשימוש בתוכנה כדי להעביר קבצים? השירות של חברת "ידע"?

קצת נימוקים בבקשה.

אני אישית לא מצאתי אף סיבה לטובתו. והאמת? מפתיע אותי ש"אודיופיל" ממליץ על האייפוד...

פורסם

מספר סיבות:

1. Gapless Playback - האייפוד הוא הנגן היחיד שאני מכיר שמגיע עם תמיכה ב-gapless מהמפעל - ומכיוון שיש לי עשרות הופעות והקלטות שהוקלטו בצורה כזו - זו תכונה נהדרת שאני ארצה שתהייה לי בנגן.

2. ממשק אינטואיטיבי ומהיר - לא צריך להסתבך הרבה בשביל למצוא את ההופעה/שיר או מה שלא יהייה, עושים הכל מהר ונהנים.

3. אין לי בעיה עם אייטונס, אני עובד עם התוכנה מאז שהיא שוחררה ל-Windows ובה נמצאת ספריית המוזיקה שלי (שמקודדת ברובה ב-AAC של אפל).

4. תמיכה בעברית.

5. 250 דולר בשביל 30 גיגה ו-350 בשביל 80 הם לדעתי תמורה נהדרת לכסף, גם אם לא מקבלים רדיו..

עריכה: בנוסף, לא טענתי שאני אודיופיל, אך יש לי קצת ידע בנושא - ובפורומים שאני צופה בהם בעיקר, אני רואה שחברה עם ציוד אודיו בשווי מאות דולרים בוחרים באייפוד כמקור שלהם..

פורסם
  • מחבר

אם אני קונה ZVM בארה"ב אני מקבל גם אחריות בארץ?

ידוע משהו לגבי תמיכה עתידית בעברית?

פורסם

עריכה: בנוסף, לא טענתי שאני אודיופיל, אך יש לי קצת ידע בנושא - ובפורומים שאני צופה בהם בעיקר, אני רואה שחברה עם ציוד אודיו בשווי מאות דולרים בוחרים באייפוד כמקור שלהם..

אני משער שהאנשים שאתה מדבר עליהם משתמשים בline-out -> מגבר נייד -> אוזניות טובות.

ככה האיפוד נשמע מצויין. יציאת האוזניות שלו היא סיפור שונה לגמרי...

פורסם

אין לאייפוד יציאת LINE-OUT (רק בתושבת שלו, שקונים בנפרד)

אם קונים בחו"ל אין אחריות בארץ.

וכרגע גם אין תמיכה עתידית בעברית

פורסם
  • מחבר

טוב, אז אני נמצא בדילמה עוד יותר רצינית. הייתי בטוח שלzen יש אחריות בינ' כמו לאיפוד.

התיקונים של הzen יקרים בארץ? ומי היבואן שלו?

פורסם

אין לאייפוד יציאת LINE-OUT (רק בתושבת שלו, שקונים בנפרד)

בשביל כמה דולרים אתה קונה מתאם פלסטיק שנכנס ל-Dock Connector והופ! יש לך Line Out :)

פורסם

זה בדיוק מה שכתבתי.

רק שאני קראתי לזה "תושבת" ולא "מתאם פלסטיק"

וזה עולה 250 ש"ח בארץ

קרפד: ראיתי את הלינק שלך עכשיו. זה למכירה? נראה לי הרבה בלאגן...עדיף לקנות את התושבת...או נגן עם LINE-OUT מובנה

(לזן אין כזאת ד"א)

וכל הכבלים האלה עם המנורות, זה לא חסר טעם? בסך-הכל נגן, מי צריך מנורות לאמפישלוש?

פורסם

אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותו הדבר?

החלק השחור בתחתית האייפוד:

port7.jpg

דוגמה נוספת:

123712cf.jpg

פורסם

כנראה שאנחנו לא מדברים על אותו-הדבר...

מה זה? ולמה להשקיע כל-כך בציוד לשיפור הסאונד של האייפוד, אם מראש אפשר לקנות נגן באיכות הרבה יותר טובה?

פורסם

כי הנגן הזה מספק לחבר'ה האלה בדיוק מה שהם מחפשים! הם קונים נגן בשביל מוזיקה, לא בשביל סרטים..

מחיר לא גבוהה, ממשק מעולה, נפח גדול מאוד, Gapless (תוספת שאפילו הקפיצה את כמות האייפוד בקהילת האודיופילים שחיפשו את התכונה הזו בנרות..) ומימדים קטנים.

מה זה? יציאת ליין אווט, לקחו חיבור Dock והפכו אותו לליין אווט רגיל לחלוטין, ואיכותי יותר מהיציאת אוזניות המקורית.

אה, ותהייה בטוח שהאייפוד הזה, עם הליין אווט המשודרג ומגבר בהחלט נשמע הרבה יותר טוב מה-ZV:M ולא רק משתווה אליו כמו שאתה טוען.

פורסם

אבדוק את עיניין הגאפלס... זה בינתיים נראה לי הפיצ'ר היחיד לטובת האייפוד

ההפרש הוא בערך 20 $ יותר לזן. לא היסטרי.

ברור שהוא יישמע יותר טוב עם זה. זאת לא חכמה...

גם הזן שלי יישמע הרבה יותר טוב מהאייפוד עם הליין אאוט המשודרג הזה ומגבר :nixweiss:

פורסם

בקיצור הצגתי לך את הטענות למה בשביל מוזיקה, האייפוד הוא לדעתי מתאים יותר מהזן.

זה הכל עניין של דרישות וציפיות מהנגן, כל אחד קונה מה שמתאים לו ואי אפשר לאמר "אל תקנה אייפוד זה חרא" בלי לבדוק בדיוק מה הבן אדם רוצה מהנגן שלו.

פורסם

אני דווקא היתי הולך על הZVM... קורה לי הרבה פעמים שאני פשוט משתעמם מהמוזיקה או שאין לי סבלנות לזה (בדרך כלל שאתה לא עושה שום דבר חוץ מלהאזין למוזיקה) אז אני פשוט רואה איזה פרק מסדרה נחמדה או שומע רדיו ... או שיש לי גם המון קטעי סטאנד-אפ וסתם כל מיני קטעים סרטונים מהרשת שאפשר להראות לאנשים או לצפות יחד עם רמקולים קטנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים