עבור לתוכן

CREATIVE EP635 - סיפור עצוב ובקשה

Featured Replies

פורסם

אני חייב אוזניות חדשות ואמא שלי בדיוק טסה לחו"ל אז אמרתי לה לבדוק בדיוטי פרי אם יש את הCX300, היא אמרה שלא ושיש את הEP635, אז אמרתי לה שתקנה, כי האיכות סאונד שלהם די זהה. ועכשיו מה אני מגלה?

http://images.creative.com/iss/images/corporate/artwork/art_ep635.jpg

זה אוזניות עם חוט לתלייה על הצוואר!

חשבתי שזה לא כזה נורא, אני יכול פשוט לא לתלות את זה על הצוואר ולשים את הנגן בכיס, אבל מה? החוט הזה הוא רק 60 סנטימטר!!! זה חצי מהאורך של האוזניות שיש לי עכשיו! וזה ככה בשביל שזה יוכל להיתלות על הצוואר בצורה טובה.

אז חשבתי שזה אמנם נראה אידיוטי ומסריח, אבל אין ברירה ואני חייב לתלות את הפוד על הצוואר. ואז נזכרתי שלאייפוד אין חור בכלל להכנסה של החוט לתלייה על הצוואר

אז כרגע האפשרות היחידה שלי היא לקנות מאריך כבל של איזה 2 מטר, ולהסתובב עם אוזניות באורך 2.6 מטר עם השרוך תלייה הזה משתלשל ממני...

הדבר הכי מסריח בעולם!!!!!!!

ועכשיו לשאלות.

1) מישהו רוצה לקנות EP635? זה טוב למי שאוהב לתלות על הצוואר ויש לו נגן שאפשר לעשות איתו את זה

2) אפשר להחליף בארץ דברים שנקנו בדיוטי-פרי?

3) מישהו יודע איפה אפשר לקנות כבל מאריך לבן לאוזניות, עדיף עם פוטנציומטר או אפילו שלט שייתן לי להעביר שירים...

פורסם

שלט שייתן לך להעביר שירים זה משהו שקשור לאייפוד ולא לאוזניות.

מאריך אין שום בעיה להכין לבד (או פשוט לחתוך את הכבל הנוכחי ולעשות לו הערכה עם כמה חוטים ומלחם).

להחליף אפשר לדעתי גם בארץ, אבא שלי החליף משהו בקיץ כשחזרנו מחו"ל, תתקשר לחנות שממנה קנית (סקאל נדמה לי, לא?) ותספר להם שזה לא מתאים לך ותברר מה אפשר לעשות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם SAKAL ואני כן יכול להחליף בארץ (:

הסניפים נפתחים רק ב10 ככה שאני לא יודע איזה אוזניות יש להם, מישהו יודע במקרה אם יש להם CX300?

פורסם

תנסה לבדוק באתר שלהם.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תנסה לבדוק באתר שלהם.

Anatoli.

באתר שלהם יש רק ג'נריים.

הסניפים נפתחים ב10 ואז אני אתקשר. תודה!

פורסם

אחי יש לי אוזניות CX300 - ואני לא מרוצה מזה שאין להם אפשרות לתלות על הצוואר, רוצה להחליף?

אני גר בראשון, אם זה קרוב אליך שלח לי הודעה פרטית תודה :)

פורסם

את המכירות וההחלפות תעשו בבקשה בפרטי, תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים