עבור לתוכן

ZUNE VS IAUDIO X5L חוות דעת

Featured Replies

פורסם

ידיד מאמריקה הביא את הZUNE שלו.

קודם כול ממבט ראשון על מכשיר - הוא יפה ואפילו יותר מהאייפוד. מסך 3 אינץ' ( :o) כפתורי שליטה (אין גלגלת) כפתור חזרה וכפתור של PLAY.

אין מה להשוות המכשיר יפה יותר מכל מכשיר בשוק לטעמי.

המכשיר לא נשרט בקלות ונראה עמיד.

כשמפעילים את הZUNE מופיעה הרשימה ההתחלתית של MUSIC VIDOES וכו'

אפשר למיין את האומנים לפי איך שרוצים (במחשב) אבל הWMP מזהה כבר את האומנים והכול לפי מאגר הנתונים שיש לו. ז"א אם הורדת מאלבום אוסף שיר אחד- הWMP יזהה וישים בZUNE תמונה של האלבום.

הצלחתי לסחוט בדיוק את הזמן שמוצג באתר של זיון(14 שעות)

אפשר להעביר סרטים והכול בין מכשיר אחד לשני (WI-FI)אבל כמובן אחרי 3 ימים זה נעלם. :pissed:

איכות שמע:

ניסיתי להשוות בין הZUNE לבין הIAUDIO עם אותם שירי ראפ ואותם אוזניות (KOSS PORTAPRO) ללא שינוי באקוולייזר.

בהתחלה כשעוד לא השוותי ניסיתי לשמוע את אותם שירים עם האוזניות שמגיעות עם הZUNE- אוזניות די מטומטמות שלא יתנו לך להנות מהשירים כמו שצריך אבל הם מתעלות בקצת על האוזניות שבאות עם הIAUDIO.

(ד"א יש לאוזניות טריק מיוחד שברגע שסיימנו לשמוע את השירים ורוצים לקפל את האוזניות - האוזניות מתמגנטות אחת לשניה לא משהוא מיוחד אבל זה נחמד.)

כשניסיתי לשמוע בIAUDIO עם האוזניות שמגיעות איתו - פשוט :'( אין טעם.

ניסיתי להשוות את GANGSTER'S PARDISE של COOLIO:

IAUDIO- פשוט נפלא. שומעים כול צליל וכול פרט והבאס די עמוק ומפורט. נהנתי מהשיר על עוצמה רגילה של 16 ומידי פעם הגברתי והנמכתי.

ZUNE- הצלילים היו סבירים לשמיעה אבל לא הייתי ממליץ למעריצי אודיו מושבעים. הבאס היה חלש מידי וכדי לשמוע כמו שצריך הייתי צריך לעלות לעוצמה 12 (מתוך 20). אבל כשניסיתי לעלות ל20 הצלילים לא נמרחו ולא היו שום עיוותים.

אולי אני אעלה אח"כ עוד השוואות של שירים.. פשוט עכשיו אני לא יכול (עשיתי לעוד 5 שירים השוואה)

למרות שלא העלתי הכול אני יעלה עוד כמה.

פורסם

באמת שאתה לא יכול לעשות השוואה של איכות סאונד עם שיר כזה S:

אם אתה רוצה השווה נורמלית, תמצא שיר מפורט מאוד עם באס, טרבל, וכל דבר אפשרי, ותמיר אותו מדיסק מקורי ל mp3 של 320kbps.

פורסם

למה לא לflac? אה שכחתי... :silly:

פורסם

קרציה! O:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים