פורסם 2007 בינואר 2118 שנים שלום חברי פורום נחמדים.אני מחפש מקינטוש שיתאים לצרכים של עיצוב גרפי ועריכת מוסיקה, כמו גם אינטרנט.אני לא מחפש את הכי חדש או הכי חזק, כי התקציב שלי מאוד מוגבל.בגלל זה הייתי מעדיף אפילו מאק פחות חדש, או משומש.האם יש למישהו עצה אילו מהדגמים יתאים לתקציב של עד, נגיד, 5,000 ש"ח, ואיפה אפשר למצוא דגמים ישנים יותר/משומשים?תודה רבה.
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים תקציב של 5000 שקל משאיר לך רק את המאק מיני בתור אפשרות.אתה יכול אולי לנסות למצור מאקים משומשים בטווח מחירים שלך, אבל רוב הסיכויים שהם יהיו פחות טובים ממנו.השאלה היא האם אתה יכול לחיות עם החיבורים הפשוטים שמגיעים עם המיני (רק חיבור מיקרופון וחיבור אוזניות סטריאו).
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים מחבר על אילו חיבורים מדובר?כל שדרוש במקרה זה הוא חיבור למסך (חיבור פינים קטן רגיל) וחיבור לרמקוליםץ.אילו עוד חיבורים ישנם במאק שאין במיני?
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים יש את זה למאק מיני.למען האמת יש לו את כל הדברים הבסיסיים פשוט אי אפשר להוסיף לו יותר מזה כי אין מקום לכרטיסי הרחבה.
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים יש את זה למאק מיני.למען האמת יש לו את כל הדברים הבסיסיים פשוט אי אפשר להוסיף לו יותר מזה כי אין מקום לכרטיסי הרחבה.מק מיני חלש לגרפיקה, חפש G5 משומש או IMAC.5000 ש"ח אתה יכול לקנות PC חדש עם מעבד ליבה כפולה.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים הסיכוי למצוא בפחות מ5000 שקל מאק משומש עם מעבד יותר טוב מה CORE DUO הוא מאוד נמוך.(כמובן שאני מסכים ששוה לנסות, אני פשוט בספק שהוא באמת ימצא משהו)
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים הסיכוי למצוא בפחות מ5000 שקל מאק משומש עם מעבד יותר טוב מה CORE DUO הוא מאוד נמוך.(כמובן שאני מסכים ששוה לנסות, אני פשוט בספק שהוא באמת ימצא משהו)אולי הוא יכול למצוא G5 כפול במחיר מציאה, לאור יציאת הבתא של פוטושופ CS3, היא תומכת במעבדי אינטל וזה יגרום לעוד ירידת מחירים בשוק המשומשים.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים אורי-בורי, התקנת כבר אבטחה על השרת שמכיל את הבלוג שלך? מה הסיפור שלך? אתה מחליף של "ומט" אולי תקרא את חוקי הפורום לפני שאתה מספים פה.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים דואג לך כפרה, עיניים שלי. פרצו לך לבלוג ואמרת שתתקין אבטחה חדשה ומשופרת. תגידו יש לכם אובססיית "עובר אורח" הפכתם להיות כמוהו.אז אני משתמש במק בעבודה זה הופך אותי לעובר אורח. בסוף אתם תעלו על העצבים של המנהלים פה!עכשיו אתה, ואחריך "ומט" או שאתה אותו האחד?
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים תגידו יש לכם אובססיית "עובר אורח" הפכתם להיות כמוהו. אז אני משתמש במק בעבודה זה הופך אותי לעובר אורח. בסוף אתם תעלו על העצבים של המנהלים פה! עכשיו אתה, ואחריך "ומט" או שאתה אותו האחד? אז כנראה שאתם עובדים באותו מקום, כי הכתובת ip שלכם תואמת.
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים אז כנראה שאתם עובדים באותו מקום, כי הכתובת ip שלכם תואמת. Decktor אולי כבר תטפל בטרול הזה.
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים Apple משומשים שיחסית חדשים פשוט מאוד לא משתלמים, לך על אחד חדש או PC.ואם מדברים על ממש ישן, קניתי לדודן G3 ב$20 עם עותק של OS X עליו שילמד להתעסק. :-*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.