עבור לתוכן

צריך עזרה ברכישת מסך LCD 19 אינץ'

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לרכוש מסך LCD 19 אינץ' , 2MS (עדיפות למסך רחב, אבל לא חובה),חיבור DVI , וניגודיות של 1:1600 או 1:2000

מחיפוש קצר מאוד שעשיתי ראיתי את המסך הזה :

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2213&products_id=16426

הנתונים של המסך הזה הם :

מסך רחב, 2 מילי שנייה , חיבור DVI , מסך רחב , ניגודיות של 1:2000 , מסך שטוח לחלוטין.

והרזולוציה היא : 1440x900

בגדול הכל נראה טוב ויפה, אבל אני לא מבין יותר מידי ב מסכי LCD כך שאני צריך שאתם תתנו לי חוות דעת על המסך הזה ומה בעצם החסרונות במסך ?

הוא עולה 1600 ש"ח בערך וזה מחיר טוב מאוד עבורי אבל אם יש צורך בשיפור אני מוכן לעלות במחיר.

תודה רבה

פורסם

אין מספיק ביקורות על ה-931BW, אני מציע שתלך על ה-941BW שהוא קנייה יותר בטוחה

פורסם
  • מחבר

לפחות לפי נתונים ה 941 פחות טוב משמעותית מה931

הניגודיות של 941 הוא 1:500 לעומת 1:2000 של 931

ועוד דבר שיכול אולי להפריע (בעיקר במשחקים אני חושב) זה ה 4 מילי שנייה של 941 לעומת 2 מילי שנייה ב931

פורסם

אתה סתם נדבק לנתונים היבשים, אין להם הרבה משמעות

פורסם
  • מחבר

אני שוב אומר - אני לא מבין גדול במסכי LCD אבל אני מאמין שבין 1:500 לבין 1:2000 יש הבדל לא מבוטל.

ובמשחקים אני מאמין ש 2 מילי שנייה יכולים להשפיע

פורסם

זו שיטת מדידה שונה, ואכן ישנו הבדל קטן מאוד ולא מורגש בין מהירויות התגובה (אם אתה מתעקש להתרכז בטשטוש הקטנטן הזה).

מומלץ כמובן להשקיע בפאנל VA.

פורסם
  • מחבר

3 שאלות :

1. אני רוצה הסבר מדויק על הגורמים של יחס ניגודיות (אם אפשר כמובן, סליחה שזה נשמע כמו דרישה, לא זו הכוונה) ובמה בעיקר זה בא לידי ביטוי.

2. אתם בטוחים ש 4 מילי שנייה לא יפריע לי במשחקים ?

3. במה ה941 טוב מה 931? או שהוא לא יותר טוב פשוט יותר בטוח לקנות אותו מאחר שעליו יש ביקורות ?

תודה רבה

פורסם

נו... אני לא זוכר במאה אחוז את ההסבר שניתן פה פעם בפורום, אבל מדובר פה על מדידה כוללת יותר, מול משהו יותר ממוקד. לגביי ה-4MS אני לא בטוח. לי, זה לא הפריע כי הייתי עסוק יותר בלהסתכל על הזוועה שהפאנל הזה עשה לצבעים ולזווית הצפיה (ככל הנראה פחות מורגש במסכים רחבים כי הם גבוהים פחות). לפי הנתונים היבשים, ה-931BW יותר טוב, אבל אני לא הייתי מצפה לפלאים.

ממליץ לך ללכת לחנות ולהתרשם.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ושאלה נוספת

אם אני רוצה מסך LCD 19 אינץ' , מסך רחב, יחס ניגודיות של 1:2000 , 2 MS , ופאנל טוב באמת (אתם יודעים איזה טוב) במקום TN . כמה זה אמור לעלות בערך ?

פורסם

אוקיי ושאלה נוספת

אם אני רוצה מסך LCD 19 אינץ' , מסך רחב, יחס ניגודיות של 1:2000 , 2 MS , ופאנל טוב באמת (אתם יודעים איזה טוב) במקום TN . כמה זה אמור לעלות בערך ?

אין חיה כזאת. (לפחות לא שאני שמעתי עליה)

פורסם

TN הוא הפאנל היחידי שמגיע עם מהירות תגובה כזו - על חשבון צבעים כמובן. אני ממליץ על ה-971P של Samsung או על ה-VP930 של Viewsonic. יחס הניגודיות לא ריאלי וזמן התגובה מהיר מספיק, גם אם ישנה בעית גוסטינג קלה (ביקורות על המסכים הנ"ל מציינות שאין Ghosting ואלו שמספיק רגישים לכך מציינים שזה לא מפריע).

המחיר כאמור 2000 ש"ח ומעלה כאשר לכל מאה נוספת יש המלצות אחרות.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על העזרה

הבנתי פחות או יותר את הדברים ואת המשמעות של הניגודיות ו זמן תגובה

מה שהייתי רוצה כרגע זה מסך LCD 19 אינטש

מסך רחב(חשוב לי)

ושיהיה טוב מאוד לסרטים ומשחקים

התקציב 2500 ש"ח

המסך שהצעת לי של סמסונג הוא מסך רחב(כמו שאני רוצה) אבל יקר מידי בחנויות אמינות

של viewsonic הוא לא מסך רחב ולכן לא מתאים לי

שוב תודה

פורסם

יש את ה DELL 2007WFP או 2007FP,

הראשון רחב והשני רגיל. שניהם 20 אינץ' והם מאוד טובים. תסתכל בביקורות ותראה בעצמך.

בול 2500 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים