פורסם 2007 בינואר 2118 שנים ליאור, מה שכתבת הוא פשוט לא נכון, אבל הדיון הזה מיותר, אז נשאיר את זה ככה.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים Conroe זה שם קוד לליבהAllendale זה שם קוד לליבה, קיים ורץ, למעשה כל Core 2 Duo Exxx עם 2MB זכרון מטמון רמה 2 הוא Allendale ולא ConroeCore 2 זה שם קוד למיקרו-ארכיטקטורהליאור , אחי, אני מוריד כובע בפני הסבלנות שלך, אבל למי אתה מסביר ?הוא עכשיו ישווה את זה לאיזה LADA SAMARA , יגיד שהוא צודק, סתם חבל על הזמן, תנעל, גם ככה גלשנו כבר מהנושא.עכשיו יבוא URIB והנושא יגלוש ל INTEL VS AMD ;D
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים ליאור, מה שכתבת הוא פשוט לא נכון, אבל הדיון הזה מיותר, אז נשאיר את זה ככה.http://www.xbitlabs.com/images/cpu/core2duo-e6300/cpu-2940.png"CODE NAME: ALLENDALE" אתה עדיין משוכנע שאין כזה שם קוד?
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים http://www.xbitlabs.com/images/cpu/core2duo-e6300/cpu-2940.png "CODE NAME: ALLENDALE" אתה עדיין משוכנע שאין כזה שם קוד? סוף-סוף ! או שלא ? עכשיו הוא יגיד שהתבלבל, ואין כזה שם " קונרו " והוא התקוון ל אלנדאל !
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים ליאור, מה שכתבת הוא פשוט לא נכון, אבל הדיון הזה מיותר, אז נשאיר את זה ככה.מה אתה אומר?בוא תוכיח אחרתפשוט כי בכל אתר חומרה בגודל של הנעל שלי (מידה 42 אם מעניין אותך) ומעלה זה נקרא Allendaleלא קיים Conroe עם 2MB L2, פשוט לא קיים
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מה אתה אומר?בוא תוכיח אחרתפשוט כי בכל אתר חומרה בגודל של הנעל שלי (מידה 42 אם מעניין אותך) ומעלה זה נקרא Allendaleלא קיים Conroe עם 2MB L2, פשוט לא קייםליאור, חבל על הויכוח, תנעל וזהו
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים לא, זה מאוד מעניין אותיאולי זה הכל קונספירציה ואנחנו למעשה מתייחסים לא נכון לליבה הזו
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אהה, ואולי כל זה סתם עוד PENTIUM D שעבר OC קל ב FSB שלו ל 1066 והורדת טדר ל 1.8 עכשיו הבנתי הכל ! פיצחנו כאן את סוד השמור של INTEL !
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מצטער לא ראיתי את ה-"ומעלה" אני חושב שהדיון דיי מיותר ואני ממש אבל ממש משוכנע שהוא לא בדיוק יוכיח אחרת לכן אפשרי לנעול או להפסיק להתייחס לדיון.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים שישאר פתוחאני עדיין מחכה להוכחה חד משמעית שלא קיים Allendale(גילוי נאות: Wikipedia באנגלית תחת הערך Core 2 Duo לא יכול להיחשב הוכחה בעד קיום Allendale כי אני כתבתי חלק גדול מהערך הזה)
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים חבל על הויכוח שמישהו יביא שני SS של CPU-Z אחד עם מעבד 2MB ואחד עם 4MB ותיראו מה רשום בשם של הליבה...פיפסת את מילת המפתח: 2/4 CACHE לכל ליבה. ככה שזה 4 ו8 (בהתאמה).ופה יש לך טעות..בקונור/אלנדייל אין מטמון לכל ליבה...לקונרו יש 4MB סה"כ לאלנדייל יש 2MB סה"כ .שניהם תומכים ב 64BIT ויקבלו שיפור ביצועים תחת מערכת הפעלה ותוכנות 64BIT .
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים ברצינות? נחמד מאוד לדעת למעשה אני הכנסתי את החלוקה לליבות שם והכי הזוי שיום אחרי זה העורכים מחקו את זה והייתי צריך לכתוב שוב ואז אנשים התחילו להוסיף שם מידע לא מועיל גרוש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.