פורסם 2007 בינואר 2118 שנים פברואר Virtua Fighter 5 פברואר Formula 1 Champ Edition מרץ MotorStom מרץ Splinter Cell Double Agent ספטמבר GTA 4 דצמבר DMC4 נובמבר MGS4 דצמבר Killzone 3 לגבי המשחקים הבאים עדיין אין תאריך סופי לשנת 2007 (קחו בחשבון שהם יכולים לעבור גם ל2008): Afrkia Q2 Heavenly Sword Q2 Ninja Gaiden Sigma Q2 Eye of Judgment (eyetoy RPG) Ratchet PS3 Lair Tekken 6 Lost in Paradise WarHawk WarDevil Enigma Unreal Tournament 2007 Unknown Realm Eight Days Battlfield Bad Company Assassins Creed Ghost Recon 3 Medal of Honor Airborne Burnout 5 Rainbow Six The Darkness Stranglehold
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים פשיי גם אני מחכה למרץ יאללה שתצא באירופה !!!!המשחק עם האיש בג'ונגל מזכיר לי את המשחק הנוסטלגי לפלייסטישן 1 יאללה ברח לי השם שגם איש בג'ונגל הוא מתחיל עם קפיצות והכול משחק חזק היה
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים רק לי המשחקים של ה 360 נראים טוב יותר?! מה יש לחכות למכשיר הזה לעזעזל שיש עכשיו מכשיר זול בהרבה ולא פחות טוב? שיהיה. כל אחד ומה שהוא אוהב. קיסין- תודה על הסקירה.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים ל XBOX 360 יש משחקים בלעדיים וחלק גם טובים יותר (לפי התמונות וזאת דעתי)יש כמה משחקים פה שנראים טוב ;D אולי יגיעו גם ל XBOX? מי יודע
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים עם כל הכבוד למשחקים של 360 (ויש כבוד ) עדיין יש לסוני כמה משחקים מצויינים (שיעול טקן שיעול).
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים הנה עוד משחקים שצריכים לצאת ב2007 (כל הפלטפורמות)http://www.gamespot.com/features/6164303/index.html?tag=topslot;title;1&om_act=convert&click=topslot
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים חבל שייקח לרוב המשחקים הטובים פה עוד הרבה זמן לצאת.. אני מתבאס בשביל מי שקנה כבר את ה PS3 שנראה לי שכל מה שיש לו לעשות איתו כרגע זה לשחק משחקים של PS2 עליו..לגבי התאריך שנתת ל KILLZONE - נובמבר - אפשר לקבל לינק למקור או לדעת מאיפה אתה יודע את זה? כי לא מצאתי תאריך שחרור עליו..ודרך אגב - רשמת בטעות KILLZONE 3 וזה אמור להיות אם כבר KILLZONE PS3 / KILLZONE 2..והייתי מחליף את הציור המגוחך הזה למשהו יותר מרשים כמו :[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר חבל רק שהתמונות ששמת למשחק killzone הן מזויפות.כשאני אומר מזויפות אני מתכוון שהן לא ingame אלא רק תמונות מסרט מרונדר מראש
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים חבל רק שהתמונות ששמת למשחק killzone הן מזויפות.כשאני אומר מזויפות אני מתכוון שהן לא ingame אלא רק תמונות מסרט מרונדר מראשושתדע שהמשחק הגמור יהיה פי כמה יותר טוב מהסרט המרונדר שראית,והסרט המרונדר שראית אפילו לא מתקרב לרבע מהמשחק האמיתי.
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר ושתדע שהמשחק הגמור יהיה פי כמה יותר טוב מהסרט המרונדר שראית,והסרט המרונדר שראית אפילו לא מתקרב לרבע מהמשחק האמיתי.ואתה יודע את זה כי דודה שלך עובדת בצוות פיתוח?הסרט המרונדר היה יפה מאוד אבל הוא היה סרט מרונדר ומוכן מראש (עוד שקר בשרשרת שקרים מבית סוני).כולם מקווים ומצפים למשחק טוב באמת כי מדובר במשחק שווה ערך לHALO של XBOX360 אבל ממש קשה לי להאמין שזה יהיה ברמה של הסרט המרונדר שהציגו בתערוכה.פשוט נחכה ונראה...
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים ואתה יודע את זה כי דודה שלך עובדת בצוות פיתוח?הסרט המרונדר היה יפה מאוד אבל הוא היה סרט מרונדר ומוכן מראש (עוד שקר בשרשרת שקרים מבית סוני).כולם מקווים ומצפים למשחק טוב באמת כי מדובר במשחק שווה ערך לHALO של XBOX360 אבל ממש קשה לי להאמין שזה יהיה ברמה של הסרט המרונדר שהציגו בתערוכה.פשוט נחכה ונראה...לא, אני יודע את זה כי סוני בעצמה אמרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.