פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אוקי,זה קצת יותר מסובך ממה שהגדרתי.אני עובד כל יום מהבוקר עד הערב (גיבור גדול שכמוני...), אבל אני עדיין רוצה שתהיה לי האפשרות לראות את הסטאטוס של ההורדות שלי ב uTorrent.אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להתחבר מהעבודה או למחשב שלי או לאיזה אתר שדרכו אני אוכל לראות פרטים על ההורדות הרצות שלי.לא איכפת לי אם זה משהו שייקח Screen Shot כל 5-10 דקות ויעלה את זה לאינטרנט שאני אוכל לראות או משהו אפילו טקסטואלי שמושך מ uTorrent את המידע ומעלה את זה לאתר, אבל הבנתם את הרעיון.שאלה מסובכת למדי...למישהו יש רעיון?
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים לא שאלה מסובכת בכלל, המון אנשים בעולם כל יום מתחברים למחשב שלהם מרחוק, זה לא רעיון חדש.. אני עושה את זה כל יום מהעבודה, כמו בערך 90% מהאנשים שעובדים איתי... ויש מלא תוכנות שאפשר לעשות את זה איתן, כולל remote desktop שמגיעה מובנית ב XP-PRO.... בקיצור, קרא כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=229628.0 את התשובה שרשמתי לפותח הת'רד ההוא, ובכלל תעבור על כל הת'רד ההוא. במידה ויש משהו לא מובן, או שאתה לא יודע להשתמש במשהו מסויים, נסה קודם חיפוש בפורום, רוב הסיכויים שזה כבר נשאל ונענה בהצלחה
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר אני דווקא מעדיף שלא להשתמש ב Remote Desktop כי זה מפחיד אותי שזה משאיר את פרוץ.אני גם מאחורי ראוטר אז אני דיי בטוח שהוא יחסום אותי...במידה ולא - איך אני מברר את כתובת ה IP הלא מקומית שלי?שאני כותב ipconfig ב cmd זה נותן לי את הכתובת שלי בתוך הרשת.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מה משאיר את מה פרוץ ? יש לך שם משתמש וססמא, אף אחד שלא יודע אותם לא יוכל להכנס התקשרות עצמה אמנם לא מוצפנת, אבל עדיין, זה מספיק טוב למלא אנשים בעולם יום יום, אם לך זה לא מספיק נסה את VNC עם פלאגין של הצפנת מידע. בקשר לשאר השאלות שלך, לא קראת את הת'רד שקישרתי אליו הא ? קרא אותו בעיון, תעשה קצת שימוש בחיפוש כאן בעיקר, וגם בגוגל בת'רד ההוא יש בינתיים תשובות די מקיפות לכל מה ששאלת, תקרא, תחפש, אל תהיה עצלן אני מבטיח שתמצא מענה לכל השאלות שלך, ואם מסיבה מסויימת לא תמצא, שאל כאן. הראוטר יחסום אותך ? פתח פורטים.... מה העניין ?
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אני דווקא מעדיף שלא להשתמש ב Remote Desktop כי זה מפחיד אותי שזה משאיר את פרוץ.אין סיבה שזה יפחיד אותך כל עוד אתה לא מגלה לאף אחד את הסיסמה שלך.אני גם מאחורי ראוטר אז אני דיי בטוח שהוא יחסום אותי...בגלל זה אתה תגדיר Port Forward למכונה שאתה עובד עליה.במידה ולא - איך אני מברר את כתובת ה IP הלא מקומית שלי?http://whatismyipaddress.com/נסה את ULTRAVNCגם אני ממליץ על זה.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים לuTorrent יש ממשק רשת חדש בגירסת בטא - אולי שווה לנסותhttp://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=14565
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר כן -ראיתי את זה. אני באמת תוהה מה זה עושה... השאלה אם זה פשוט חוסך את הצורך בתוכנה עצמה (חסר תועלת לדעתי... EXE עצמאי וקטן למדי...) או שמאפשר לי להתחבר מרחוק... אם זה יאפשר לי להתחבר מרחוק זה הדבר הכי גאוני בעולם... למצוא הורדות בעבודה ולשלוח הביתה [br]פורסם בתאריך: 21.01.2007 בשעה 09:00:03 נמצא הפתרון:http://thinkpond.org/index.php?option=com_content&task=view&id=12&mosmsg=Thanks+for+your+vote%21
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מה משאיר את מה פרוץ ? יש לך שם משתמש וססמא, אף אחד שלא יודע אותם לא יוכל להכנסהתקשרות עצמה אמנם לא מוצפנת, אבל עדיין, זה מספיק טוב למלא אנשים בעולם יום יום, אם לך זה לא מספיק נסה את VNC עם פלאגין של הצפנת מידע.RDP מספק מספר רמות שונות של הצפנה, ולפעמים גם פגיע ל MITM , אבל הוא לא שולח מידע ב clear text .ועו דבר אני ממליץ לשים סיסמה שהיא מינימום 6 תווים והיא שילוב של לפחות 3 מתוך:* אותיות גדולות * אותיות קטנות * מספרים * תווים מיחדיםומומלץ גם לשנות אותה מדי פעם...
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים זכור לי שקראתי איפשהו של-utorrentיש דבר כזה מובנה בתוכנה עצמהאני יחפש בשבילך
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים הכי שהשתמשתי עד עכשיו:www.logmein.comחינמי פשוט עובר כול FIREWALL (כולל של אירגונים, מניסיון של אחי) אין צורך בתוכנה במחשב שאתה צופה ממנו, ישום פשוט שרץ על המחשב המארחמומלץ
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר אני חושב שהפתרון הכי חכם זה להשתמש בשילוב של ה webui וה google gadget של ה uTorrentחכם מאד
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים לפחות ע"י logmein - לאוגם לא לראות סרטים (לא בדקתי לגבי פלאש)אני לא בטוח אבל גם על גבי VNC כמו שהוא - לא, אבל ראיתי איזה משהו גבי סרטים שמאפשר באופן נסיוניובמקרה שכן - קצב העלאה צריך להיות גבוה
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אתה לא יכול לשחק בשליטה מרחוק במשחקים שרצים על המחשב שלך בביתרק במשחקים כמו שולה מוקשים וכאלה, לא משחקי FULLSCREEN ותלת מימד, יש סיכוי שהם ירוצו במצב WINDOW ב VNC או תוכנות אחרות (לא ב RDC) אבל גם עם מגה העלאה לא תהנה לשחק בהם, זה מאוד יקרטע, מנסיון - היה לי בבית 2 מגה העלאה לתקופה די ארוכה, וניסיתי את זה - ניסיתי לשחק ב WOW במצב חלון, ב VNC, זה קרטע לגמרי.
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים גם ברשת פנימית של 100 מגביט (ואנחש שגם 1 גיגביט) דברים מהסוג הזה הם בלתי אפשריים בצורה הנאתית (לשחק משחק מחשב מודרני או לצפות בסרט מרחוק).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.