פורסם 2007 בינואר 2118 שנים זה איגרוף לא מכות ואין לי בעיה אם מבחר של משחקי ספורט ב360 אבל זה סוג של מכות
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים זה שונה מאוד מהמשחקי מכות הרגילים זה כמו להגיד שWWE זה משחק מכות ואני יתן לך דוגמה אם תיתן לי לבחור בין VF5 ל360 ורק לצורך הויכוח נגיד שתיהיה גירסה לWII לבין גירסה לWII אני יבחר תגירסה של ה360 אבל באיגרוף וניסיתי כבר משחקי איגרוף בקונסולות אני יעדיף גירסה של הWII בקלות כי השליטה במשחקי איגרוף סטנדרטים מסריחה בקונסולות רגילות
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים וחלק מהמשחקים הייתי רוצה מאוד שיגיעו לPC או לWII (אני מתכנן לקנות WII ב2008 )וקשה לי להאמין של360 יהיו הרבה RPG יפנים וזה הסגנון שאני הכי אוהב אני מתכוון לקנות Wii ברגע שהמחיר בארץ יהיה סביר (כלומר כמו בשאר העולם ולא פי 2).באמת חסר RPG ב XBOX/PS או פשוט לא נתקלתי במספיק.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אני מתכוון לקנות Wii ברגע שהמחיר בארץ יהיה סביר (כלומר כמו בשאר העולם ולא פי 2). באמת חסר RPG ב XBOX/PS או פשוט לא נתקלתי במספיק.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אני לא מבין מה כל ההתלהבות...כל המשחקים הנ"ל הם בדיוק אותו הדבר..CrackdownArmored Core 4Earth Defense Force 2017ShadowrunMass EffectStrangleholdToo HumanArmy of TwoThe DarknessTurokBioshockRogue WarriorKane & LynchMercenaries 2Halo 3אני חושב שאני לא אגזים שאני אגיד ש "גיר אוף וורס "די מיצה את היכולות של ה360 . חוץ מעוד fps עם גראפיקה נחמדה אין להם מה להציע..עובדה שמשחקי המכות והספורט עדיין עובדים יופי על הדור הקודם..כך שבינתיים הדור "הבא" די מאכזב..חוץ מגראפיקה אין שום דבר שבאמת מצדיק את השם "הדור הבא".
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אני לא מבין מה כל ההתלהבות...כל המשחקים הנ"ל הם בדיוק אותו הדבר..CrackdownArmored Core 4Earth Defense Force 2017ShadowrunMass EffectStrangleholdToo HumanArmy of TwoThe DarknessTurokBioshockRogue WarriorKane & LynchMercenaries 2Halo 3אני חושב שאני לא אגזים שאני אגיד ש "גיר אוף וורס "די מיצה את היכולות של ה360 . חוץ מעוד fps עם גראפיקה נחמדה אין להם מה להציע..עובדה שמשחקי המכות והספורט עדיין עובדים יופי על הדור הקודם..כך שבינתיים הדור "הבא" די מאכזב..חוץ מגראפיקה אין שום דבר שבאמת מצדיק את השם "הדור הבא".איך רואים שאתה לא אוהב קונסולות.יש כל כך הרבה הבדלים בין חלק מהמשחקים שהזכרתה.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים היה לי דיאס, קיוב, וכרגע יש לי פס'2. נכון יש הבדלים עצומים, באחד יש מאסטר צ'יף ובשני יש מתחנגל אחר שמנסה להציל את העולם מאיזה חייזר שמשעמם לו
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אני מתכוון לזה שיש ברשימה שלך משחקי גוף ראשון ושלישימצטער להגיד לך אבל זה לא אותו הדבר.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אותו העיקרוןאיפה משחקי הרפתקאות, תפקידים, קווסטים.תראה משחק אחד שמסוגל לההתקרב לזלדה
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים בסדר. פעם הם מצילים את כדור הארץ ופעם את מאדים. שינוי משמעותי בעלילה..זה בדיוק כמו הדור הקודם עם גראפיקה חדשה יותר קצת.לכן אני לא רואה סיבה להתלהבות שיש פה לחלק מחברי הפורום..
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים חוץ מהגרפיקה ועלילה יש עוד דבר חשוב ששכחתה וקוראים לו משחקיותאז אתה לא יכול להגיד שכל המשחקים הם אותו החרא לפני ששיחקתה בהם.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים חלק מהמשחקים נראים לי ממש עתיקים ולא ממצים....אבל לעומת זאת חלק גדול נראה מעולה..תודה על העדכון...דווקא הWii נראית לי יותר מושכת קצת...יחסית לPS3 ולXBOX שיותר מדי דומות למחשב עם שלט..
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים קודם כל תראה לי בתגובות שלי שכתבתי חרא של המשחקים. אלה אולי יהיו משחקים כייפים אבל כמה אפשר לטחון את התבנית של הfps הבסיסי ורק לשנות את התפאורה...קיצור עזוב לויכוח הזה לא יהיה סוף.תהנה מה360 , אני רק מקווה שהעתיד של הקונסולות החדשות האלה יהיה יותר צבעוני..מה שבטוח שנינטנדו מנסים איך שהוא לפתח את המשחקיות לכיוונים חדשים למרות שהם פישלו בגדול עם הכוח של הויי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.