פורסם 2007 בינואר 2018 שנים Fuzion Frenzy 2 (ינואר) Winning Eleven '07 (פברואר) Crackdown (פברואר) NBA Street Homecourt (פברואר) GTR Racing (מרץ) Guitar Hero II (מרץ) Major League Baseball 2K7 (מרץ) Def Jam Icon (מרץ) Armored Core 4 (מרץ) Virtua Tennis 3 (מרץ) Earth Defense Force 2017 (מרץ) Burnout 5 (אפריל) Shadowrun (אפריל) Ghost Recon: Advanced War Fighter 2 (אפריל) Brother's in Arms: Hell's Highway (מאי) Forza Motorsport 2 (מאי) Culdcept Saga (מאי) Command & Conquer 3: Tiberium Wars (מאי) Mass Effect (מאי) Stranglehold (מאי) CMR Dirt (יוני) Blue Dragon (יוני) Sega Rally Revo (יוני) Elveon (יוני) Too Human (יולי) Army of Two (יולי) The Darkness (יולי) Turok (יולי) Virtua Fighter 5 (אוגוסט) Bioshock (אוגוסט) Medal of Honor: Airborne (אוגוסט) Rogue Warrior (אוגוסט) KUF: Circle of Doom (אוגוסט) Half-life 2: Orange (אוגוסט) Assassin's Creed (ספטמבר) Kane & Lynch (ספטמבר) Mercenaries 2 (ספטמבר) Lost Odyssey (אוקטובר) Grand Theft Auto IV (אוקטובר) Indiana Jones (נובמבר) Project Gotham Racing 4 (נובמבר) Halo 3 (נובמבר) התאריכים הם תאריכים משוערים וכמובן שלא כל המשחקים לשנת 2007 מוזכרים פה
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים הרוב fps וכמה מירוצים...חבל שהקונסולה לא פונה ליותר סגנונות..יותר מדי פוטציאל מתבזבז
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים תודה אחיכמה כיף להיות בעלים של 360עוד הוכחה שאין על הקונסולות גם עם או בלי DX10
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים הרוב fps וכמה מירוצים...חבל שהקונסולה לא פונה ליותר סגנונות..יותר מדי פוטציאל מתבזבזמסכים.עוד הוכחה שאין על הקונסולות לא צריך שום DX10 מה הקשר ? איזה הוכחה ?
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים תודה אחי משחקים חזקים.תגיד חלק מהמשחקים האלה יצאו גם למחשב האישי למשל אינדאנה ג'ונס, כדורסל רחוב NBA הזה ועוד כמה?
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים בונא, הולך להיות חזק הXBOX360, אני מקווה יהיה לי כסף לקנות אותו מתישהו ...
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מיום ליום אני מתחיל להעריך יותר ויותר את הקונסולה הזאתי, טוב מתישהו צריך להחליף את הפוסי2 הקשישה.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מיצד אחד זה ניראה שנה טובה ל360 וגם הרשימה של הPS3 לא רע וחלק מהמשחקים הייתי רוצה מאוד שיגיעו לPC או לWII (אני מתכנן לקנות WII ב2008 )מיצד שני כמו שאמרו אין מספיק גיוון ואם כל הכבוד לדרקון כחול הוא לא הצליח במכירות ביפן יחסית להשקעה וקשה לי להאמין של360 יהיו הרבה RPG יפנים וזה הסגנון שאני הכי אוהב מיקרוסופט צריכה להתחיל להבין שיש עוד דברים חוץ מיריות ומכוניות
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר מיצד אחד זה ניראה שנה טובה ל360 וגם הרשימה של הPS3 לא רע וחלק מהמשחקים הייתי רוצה מאוד שיגיעו לPC או לWII (אני מתכנן לקנות WII ב2008 )מיצד שני כמו שאמרו אין מספיק גיוון ואם כל הכבוד לדרקון כחול הוא לא הצליח במכירות ביפן יחסית להשקעה וקשה לי להאמין של360 יהיו הרבה RPG יפנים וזה הסגנון שאני הכי אוהב מיקרוסופט צריכה להתחיל להבין שיש עוד דברים חוץ מיריות ומכוניות ומצד נוסף, אתה צריך להבין שיש אנשים שלא סובלים RPG יפניים 8)
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים בסדר אז איפה משחקי פלטפורמות? איפה עוד משחקי מכות חוץ מ?VF5 איפה משחקים מוזרים כמו אוקמי?וכו
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים בסדר אז איפה משחקי פלטפורמות? איפה עוד משחקי מכות חוץ מ?VF5 איפה משחקים מוזרים כמו אוקמי?וכו Fight Night Round 3 גם יותר יפה וגם יותר ריאלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.