פורסם 2007 בינואר 2018 שנים התחלתי היום את God of War http://www.gamespot.com/ps2/action/godofwar/review.html?om_act=convert&om_clk=gssummary שישמש לי בתור הפסקות מאוקמי או איך שכותבים תשם ואני חייב להגיד WOW אני לא מת על הנסיך הפרסי והמשחק אמור להיות דומה אבל הוא הרבה יותר מגניב מהנסיך אני לא יודע אם זה בגלל שאני משחק בPS2 ותנסיך שיחקתי במחשב ואולי יש הבדלים גדולים בשליטה (למרות ששיחקתי בגימפד יכול להיות שיש שינוים בקוד של המשחק עצמו) אבל אני חייב להגיד שנידלקתי על God of War ואני יחכה גם ל2 שצריך לצאת בחודש הבא רק קצת תמונות-
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים לדעתי המשחק הכי טוב שייצא לps2.פשוט משחק מדהים. gow2 אמור לצאת במרץ אם לא ימשיכו לדחות אותו. מהטריילרים זה נראה משחק טוב
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים לדעתי המשחק הכי טוב שייצא לps2.פשוט משחק מדהים. gow2 אמור לצאת במרץ אם לא ימשיכו לדחות אותו. מהטריילרים זה נראה משחק טובהגזמת, לדעתי RE4 יותר טוב ממנו בהרבה,מבחינת גראפיקה ועלילה. אבל הוא גם לא המשחק הטוב ביותר שיש על הפליסטיישן2.[br]פורסם בתאריך: 20.01.2007 בשעה 22:29:50המשחק הזה גם יצא אולי למחשב האישי? כאילו השני (:לא
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים לדעתי המשחק הכי טוב שייצא לps2. פשוט משחק מדהים. gow2 אמור לצאת במרץ אם לא ימשיכו לדחות אותו. מהטריילרים זה נראה משחק טוב הגזמת, לדעתי RE4 יותר טוב ממנו בהרבה,מבחינת גראפיקה ועלילה. אבל הוא גם לא המשחק הטוב ביותר שיש על הפליסטיישן2. הוא לא הגזים בכלל!!! אף משחק אקשן בסגנון שלו לא מגרד לו בכלל את הקרסוליים!!! גם המשחק אוקאמי, דך אגב, הוא משחק ממש מצויין!!! סיימתי את שניהם!
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים GOW פשוט מדהים, איך שיחקת בו רק עכשיו?!, אוקאמי גם הוא לא פחות ממהפכניף איזה עיצוב ארטיסטי, פשוט תאווה לעיניים.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים גוד אוף וואר הוא אחד המשחקים הכי טובים על הפס2, אם לא הכי טוב. הוא משחק הפעולה\הרפתקה הכי טוב בהסטוריה ואני מכליל בזה את דביל מיי קריי הנסיך הפרסי וכל מה שאתה יכולים לחשוב עליו.סיימתי אותו קצת אחרי שהוא יצא אבל אני אמור לקבל השבוע lcd 37 אינץ' של טושיבה לחדר כך שאני אשחק בו שוב על המסך המדהים הזה=]
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים השוו אותו ל POP.. המשחק הזה מנגב עם POP את הרצפה מכל הבחינות, מלבד מערכת הקרבות המצויינת ומהאינטראקציה המעולה של POP עם הסביבה.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים עם כל השבחים שהביאו לו בתר'ד הזה,ובכלל בעולם,אני מרשה לעצמי לתת עוד אחד.משחק אדיר,בין היפים ששיחקתי בהם,גם במחשב וגם בסוני.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר אחד מהדברים שאני אוהב זה שיש אלמנטים של 2D במשחק לדוגמה בטיפוס או הליכה על חבל המשחקיות היא 2D וזה הרבה פחות מבלבל מהרבה משחקים בזאנר שאתה לא יודע לפעמים לאן צריך ללכת בגלל מצלמה מחורבנת עם כל השבחים שהביאו לו בתר'ד הזה,ובכלל בעולם,אני מרשה לעצמי לתת עוד אחד. משחק אדיר,בין היפים ששיחקתי בהם,גם במחשב וגם בסוני. מוזר כי לא יצא גירסה למחשב
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים הוא התכוון שהמשחק יותר יפה מכל המשחקים שהוא שיחק בהם במחשב ובפלייסטיישן...זה שהוא דוחף פסיקים סתם ככה באמצע המשפט זה כבר משהו אחר... ;D
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אחד המשחקים האהובים עליי. ומישהו הזכיר כאן את POP אז אין מה להשוות בינהם (POP חרא של משחק או לפחות האחרון).מת לשחק כבר בחדש אגב יש כבר דמו GOW2?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.