עבור לתוכן

שאלה בקשר לרמקולים שברשותי + בקשה להמלצה .

Featured Replies

פורסם

היי.

יש ברשותי שתי רמקולים ישנים ככל הנראה של Peerless דגם P203-C . השאלה היא איך הם נחשבים ? אפשר למכור אותם באיזה מחיר נחמד ?

כי אני לא מצאתי כמעט שום מידע לגביהם, אז אם מישהו מכיר אותם והיה לו איתם איזה ניסיון מוזמן לעזור לי ...

ויש לי בקשה להמלצה לרמקולים רצפתיים\מדפיים בתקציב של 3000 שח, אבל אם אפשר פחות אז בכיף ...

הדרישה מהרמקולים - רמקולים למוזיקה. שיהיה באס טוב מהיר ועמוק ושלא יבוא על חשבון צלילים אחרים שגם הם צריכים להיות מאוזנים ונקיים .

הרמקולים לא צריכים להיות חדשים. יש העדפה לרמקולים יד שניה.

פעם המליצו לי על רמקול JBL L100 הבעיה היא שלא ממש מצאתי את הדגם מיד שניה... לא מזמן מצאתי JBL L110 במחיר ממש נחמד - 1400 שח ... השאלה אם הוא זהה ל L100 ?

בקיצור אם יש לכם איזה המלצה לרמקול טוב יותר לשימושים שלי אתם מוזמנים להמליץ :xyxthumbs:

תודה.

פורסם

הפירלס הישנים שהגיעו מדנמרק הם דיי טובים. אני לא מכיר את הדגם שאצלך אבל הוא יכול להיות דגם טוב, תשמע אותו ותחליט.

בנוגע ך-JBL. כל הסדרה הזאת שאתה מדבר עליה היא סדרה מאוד טובה. ה-L100 הוא רמקול מאוד מבוקש ומדיי פעם ניתן למצוא אותו בלוחות. יצא לי לשמוע את ה-L110 בעבר (במחיר של 1800 שרצו עליו אז) והוא מאוד מאוד טוב. אני ממש אהבתי את הצליל שלו, מדובר ברמקול שלמרות הגיל שלו אם תמצא אותו במצב טוב ובמחיר של 1400 שקלים אין סיבה למה שלא לקנות.

Anatoli.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מקפיץ פשוט סגרתי בצבא יותר זמן מן המשוער (ככה זה לפעמים בצבא), אז לא היה לי זמן להגיב בזמן.

בקשר לPeerLess אז הם באמת סבבה אבל דיי נמעס לי מהם (אם אתה מבין מה אני אומר) ואני רוצה להשתדרג.

בקיצור לא משנה כבר, לא יכלתי לחכות יותר :silly: היום הלכתי שמעתי את ה L110 המדובר ופשוט התאהבתי בו ... סאונד כמו שאני רוצה :xyxthumbs:

יש לו במה עומק צליל דיוק בקיצור מבסוט עליו... הדבר היחידי הוא שכל הנפלאות של הרמקול באים יותר לידי ביטוי בווליום טיפה יותר גבוהה.

הPioneer SA9500 עושה את העבודה בצורה מצוינת מוזיז את הרמקול הענק הזה בלי למצמץ המגבר והרמקול פשוט נועדו זה לזה :-* .

הקטע היפה יותר פה הוא שהרמקולים נמצאו במצב טיפה מוזנח מה שהוריד את מחירם ל 1200 שח בלבד ... :cool2:

אוקצור מבסוט על הקניה ממליץ בחום על הדגם הזה פשוט רמקולים לפרצוף!! ;)

ממליץ גם לכולם לצאת מהסרט של ציוד חדש. המגבר שלי עלה לי משהו כמו 700 שח והרמקולים 1200 ביחד 1900 שח והמערכת הזאת לא תבייש מערכות גם ב 10K . אז קחו את זה בחשבון .

אמממ זהו :) (כמובן תודה לאנטולי על המגבר הסוסון :xyxthumbs:)

פורסם

אמרתי לך אז כשבאת לשמוע, זה מגבר חייה שידחוף כל דבר. זה מגבר ווינטאג' אמיתי.

בקיצור, אני שמח לראות שאתה מרוצה. כשהתחלתי בתחום, המערכת שכמעט קניתי הייתה כמעט זהה לזו שיש לך. בסוף הלכתי על רמקולים של מורל מאותם השנים בערך, ומגבר מנורות DIY משנות ה-90.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים