פורסם 2007 בינואר 2018 שנים שמעו.אחותי ובעה היום בפלאפון והיו מביאים בסביות ה-100 שקל ביחד וגם היו להם מכשירים מסכנים.עכשיו הם עברו לסלקום למסלול עסקי, וקיבלו V3x ומדברים המון ומקבלים 200 שקל גג...אומר לכם משהו על פלאפון? :-\
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים כןשפלאפון יותר זול פלאפון מקום ראשון רק עם המכשירים הם יורדים חז ק ברמה למרות שמי שלא מעניין אותו תוספות וכאלה אז זה הדבר בישבילו יש להם כל מיני מכשירים ואפשר להיסתדר שם יפה מאד
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים כל המכשירים שלהם עם סוללה אומללה שנגמרת תוך שעתיים וחצי של דיבור.לאורנג' חוץ מבמרכז הארץ ואיזור ב"ש אין קליטה בגרוש, אפילו בעיר גדולה כמו חיפה יש בעיות קליטה קשות.סלקום עושים מה בא להם בלי להודיע לך, ואז מחייבים אותך.אם אתה חייל- סלקוםאם לא- אורנג'זה הכל.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים לגבי מי שמשבח את פלאפון על מחירים ומבצעים - תקראו את האותיות הקטנות ותראו שאתם מתחייבים לתוכניות שוועתיות, שבין השאר כוללות התחייבות להשאר בחברה 36 חודשים (ולא רק חלוקת תשלומים על הטלפון), חיוב לפי דקה שלמה גם אחרי הדקה הראשונה וכו'לגבי בעיות קליטה - זה די בולשיט, מכיוון שאם יש כיסוי המכשיר יקלוט, אם לא התקלה היא ספציפית במכשיר. לאמא שלי יש איזה SK מהעבודה ואין בעיות קליטה (למרות שהוא חרא של מכשיר).פיקא, לא מסכים איתך לגבי בעיות קליטה של אורנג' בחיפה - הכיסוי טוב מאוד בסה"כ. הבעיה היחידה זה שלא בכל חיפה יש כיסוי מלא של דור שלישי, אבל נתגבר.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים פלאפון לא מחייבת חיוב של 36 חודשים זה רק אם אתה רוצה היתדלבלת עם סלקום שעובדים על אנשים אם אתה מביא פלאפון מבחוץ אז אין על פלאפון וגם אם לא אתה יכל להיסתדר לא רע
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים לדעתי אורנג'. לא הייתי בחברות אחרות אבל אני כן יכול לשבח אותם על השירות הנהדר (הן בקניית מכשיר חדש, בחירות תוכניות משתלמות או תיקונים), אף פעם לא היו לי בעיות קליטה - ועכשיו בתכנית אורנג' חיילים אני גם כמעט לא משלם כלום על השיחות אה, גם יש להם את המכשירים הכי מגניבים - by far (חוץ מהקטע המסריח שהם עשו לפני חצי שנה עם ה-W800).
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים לפי דעתי צריך לנעול כבר כי הבנו ש ORENGE היא החברה הכי משתלמת זהו מנהל צריך לנעול
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים פלאפון לא מחייבת חיוב של 36 חודשים זה רק אם אתה רוצה היתדלבלת עם סלקום שעובדים על אנשים אם אתה מביא פלאפון מבחוץ אז אין על פלאפון וגם אם לא אתה יכל להיסתדר לא רע יש תוכניות ו"מבצעים" שאין לך ברירה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.