עבור לתוכן

איזו חברת סלולר הכי משתלמת?

איזו חברת סלולר הכי משתלמת? 1,870 הצבעות

1. 1. איזו חברת סלולר הכי משתלמת?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שמעו.

אחותי ובעה היום בפלאפון והיו מביאים בסביות ה-100 שקל ביחד וגם היו להם מכשירים מסכנים.

עכשיו הם עברו לסלקום למסלול עסקי, וקיבלו V3x ומדברים המון ומקבלים 200 שקל גג...אומר לכם משהו על פלאפון? :-\

פורסם

כן

שפלאפון יותר זול

פלאפון מקום ראשון רק עם המכשירים הם יורדים חז ק ברמה

למרות שמי שלא מעניין אותו תוספות וכאלה אז זה הדבר בישבילו

יש להם כל מיני מכשירים ואפשר להיסתדר שם יפה מאד

פורסם

כל המכשירים שלהם עם סוללה אומללה שנגמרת תוך שעתיים וחצי של דיבור.

לאורנג' חוץ מבמרכז הארץ ואיזור ב"ש אין קליטה בגרוש, אפילו בעיר גדולה כמו חיפה יש בעיות קליטה קשות.

סלקום עושים מה בא להם בלי להודיע לך, ואז מחייבים אותך.

אם אתה חייל- סלקום

אם לא- אורנג'

זה הכל.

פורסם

לגבי מי שמשבח את פלאפון על מחירים ומבצעים - תקראו את האותיות הקטנות ותראו שאתם מתחייבים לתוכניות שוועתיות, שבין השאר כוללות התחייבות להשאר בחברה 36 חודשים (ולא רק חלוקת תשלומים על הטלפון), חיוב לפי דקה שלמה גם אחרי הדקה הראשונה וכו'

לגבי בעיות קליטה - זה די בולשיט, מכיוון שאם יש כיסוי המכשיר יקלוט, אם לא התקלה היא ספציפית במכשיר. לאמא שלי יש איזה SK מהעבודה ואין בעיות קליטה (למרות שהוא חרא של מכשיר).

פיקא, לא מסכים איתך לגבי בעיות קליטה של אורנג' בחיפה - הכיסוי טוב מאוד בסה"כ. הבעיה היחידה זה שלא בכל חיפה יש כיסוי מלא של דור שלישי, אבל נתגבר.

פורסם

פלאפון לא מחייבת חיוב של 36 חודשים זה רק אם אתה רוצה

היתדלבלת עם סלקום שעובדים על אנשים

אם אתה מביא פלאפון מבחוץ אז אין על פלאפון וגם אם לא אתה יכל להיסתדר לא רע

פורסם

לדעתי אורנג'.

לא הייתי בחברות אחרות אבל אני כן יכול לשבח אותם על השירות הנהדר (הן בקניית מכשיר חדש, בחירות תוכניות משתלמות או תיקונים), אף פעם לא היו לי בעיות קליטה - ועכשיו בתכנית אורנג' חיילים אני גם כמעט לא משלם כלום על השיחות :)

אה, גם יש להם את המכשירים הכי מגניבים - by far (חוץ מהקטע המסריח שהם עשו לפני חצי שנה עם ה-W800).

פורסם

לפי דעתי צריך לנעול כבר כי הבנו ש ORENGE היא החברה הכי משתלמת זהו מנהל צריך לנעול :silly::bash:

פורסם

פלאפון לא מחייבת חיוב של 36 חודשים זה רק אם אתה רוצה

היתדלבלת עם סלקום שעובדים על אנשים

אם אתה מביא פלאפון מבחוץ אז אין על פלאפון וגם אם לא אתה יכל להיסתדר לא רע

יש תוכניות ו"מבצעים" שאין לך ברירה.

פורסם

חברה עם איכות משלמים

אורנג'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים