פורסם 2002 בדצמבר 1922 שנים טוב אחרי שהשלב שבו אני צריך לפרוץ את חומרת טרויה, אני מגיע לאיזה שלב, שבו אני צריך להציל את איאקס עכשיו בשלב הזה יש לי בעיה, משום מה כל הצבא הגדול והמפואר שלי לא יכול להתקיף את הצבא השני, ואני יותר מול המחשב המזורגג ומנסה להבין מה לעזאזל אני צריך לעשות שם...מישהו יודע מה אני אמור לעשות שמה?
פורסם 2002 בדצמבר 1922 שנים את מי בדיוק אתה מנסה להתקיף? הבסיס אותו אתה צריך להרוס נמצא בקצה הימני-עליון של המפה, אולי אתה מנסה לתקוף את העיר הירוקה הקטנה בקצה השמאלי התחתון?
פורסם 2002 בדצמבר 1922 שנים מחבר לא, אני רק בשלב החמישי(כמה משפיל)כבשתי את טרויה אחרי שהרסתי את השער, ואז אני צריך להציל את איאקס אבל משום מה אני לא יכול להלחם בשאריות הטרויניםלשלב קוראיםJUST ENOUGH ROPE
פורסם 2002 בדצמבר 1922 שנים נו, זה השלב שאני מדבר עליו אבל אני רואה שפספסתי את הבעיה שלך.. אתה בטוח שאתה לא מנסה בטעות להלחם בחייליו של Ajax? נ.ב. אלו הן ממש לא שאריות הטרויאנים :-X
פורסם 2002 בדצמבר 1922 שנים מחבר נו באמת מה אתה חושב אני תלמיד כיתה ו' שקיבל פעם ראשונה משחק אסטרטגיה?! ירוקים- חייליו של AJAX אדומים- החארות שתופקים את איאקס בקיצור אני מנסה להלחם בהם(באדומים) אבל משום מה המחשב מסרב! להלחם בהם...זה כאילו הם "מטרות ידידותיות"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.