עבור לתוכן

בעיה עם youtube ו-FF (הקפצה לדיון מלפני כמה חודשים)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה ....... פשוט עדיין יש לי את הבעיה הזאת אבל עם עדכונים....

טוב , אז ככה

עדכנתי לשועל 2.03, זה לא עזר.

החלטתי לעשות פרופיל חדש. זה כן עזר.

העברתי את כל ה-BOOKMARKS שלי לפרופיל החדש אבל איך אני מעביר את התוספים ואת כל האפשרויות שהיו ב- TOOLS > OPTIONS לפרופיל החדש בצורה אוטומטית (אם זה בכלל אפשרי)

שכחתי עוד משהו.... כל ה-COOKIES , מנועי חיפוש (ספציפית ZAP) וסיסמאות גם.....

לגבי תוסף GREASE MONKEY

היו לי בו כל מיני סקריפטים שאני כבר לא זוכר מאיפה הורדתי. איפה אפשר להוריד אותם?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני לא בטוח שזה רעיון טוב - אתה יכול באותה הזדמנות להעתיק את הבעיה שהיתה בפרופיל הישן לחדש. אבל בכל זאת...

ראשית סגור את פיירפוקס. עכשיו גש לתיקיות הפרופילים:

Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles

גבה את התיקייה של הפרופיל החדש. אתה יכול להעתיק אותה למקום אחר, אם תדפוק אותו תמיד תוכל להעתיק בחזרה.

הכנס לתיקיה של הפרופיל הישן. העוגיות נמצאות בקובץ cookies.txt, אני די בטוח שאפשר להעתיק אותו בשקט לפרופיל החדש. ההגדרות מאוחסנות מ- prefs.js, זה לא רעיון טוב להעתיק אותו לפרופיל החדש. כמה שינויים כבר עשית בהגדרות? כל מה שבוצע מהממשק הגראפי קל לשחזר. לעתיד, שינויים שאתה רוצה לבצע ישירות בקונפיגורציה, אל תעשה דרך about:config; בצע אותם דרך הקובץ user.js (חפש בגוגל). השינויים יתחילו לעבוד בפעם הבאה שתפתח את הדפדפן ואת הקובץ הזה אפשר בקלות להעביר לפרופיל אחר. ההרחבות נמצאות בד"כ תחת התיקייה extensions, אבל אתה לא יכול סתם להעתיק אותה. אם אתה רוצה, אתה מוכרח להעביר גם את prefs.js (רעיון רע כאמור) ואת כל הקבצים האחרים שההרחבות יכולות לפזר פה ושם. עדיף להתקין מחדש. הסקריפטים של GM נמצאים בתיקייה gm_scripts, פתח אותם עם הדפדפן ותוכל להתקין אותם מחדש (אחרי שהתקנת את GM כמובן).

מנועי החיפוש אינם תלויים בפרופיל, הם מאוחסנים בתיקייה של התוכנה עצמה. אם הם לא מופיעים בדפדפן שלך, כנראה שהסרת לפני ההתקנה מחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים