עבור לתוכן

בעיה עם youtube ו-FF (הקפצה לדיון מלפני כמה חודשים)

Featured Replies

פורסם

לאחרונה יש לי בעיה לפתוח את youtube ב-FF

אני מקבל את מה שרואים בתמונה המצורפת כשאני מנסה לראות לינק ל-youtube.

כדי לתקן את זה אני מחליף מנוע ב -IETAB אבל זה ממש לא פתרון טוב כי IETAB אוכל זיכרון.....

גירסת ה-FF שלי זה 1.5.09

יש למישהו מושג מה הבעיה?

***** עדכונים בעמוד 2

[attachment deleted by admin]

פורסם

תעדכן את הגרסא ל2.0.0.1 אולי זה יעבוד

פורסם
  • מחבר

תעדכן את הגרסא ל2.0.0.1 אולי זה יעבוד

בשלב זה הייתי מעדיף שלא לשדרג. אני מחכה שהגירסה 2 תבשיל קצת.

אף אחד לא נתקל בבעיה כזאת???? :nixweiss:

פורסם

אצלי זה עובד בסדר.

מוזר מאוד - הדפדפן מציג לך את הקוד כטקסט. אפילו את ההדרים הוא מציג! עוד לא נתקלתי בדבר כזה. נסה ב- safe mode. עובד? תתחיל לנטרל הרחבות. לא עובד? נסה פרופיל חדש.

פורסם
  • מחבר

אצלי זה עובד בסדר.

מוזר מאוד - הדפדפן מציג לך את הקוד כטקסט. אפילו את ההדרים הוא מציג! עוד לא נתקלתי בדבר כזה. נסה ב- safe mode. עובד? תתחיל לנטרל הרחבות. לא עובד? נסה פרופיל חדש.

טוב.....

ניסיתי SAFE MODE, לא עזר

ניטרלתי את ההרחבות, גם לא עזר

לא תמיד מופיעה הבעיה הזאת. לרוב זה רק כשאני מנסה לפתוח את YOUTUBE מתוך לינק שמישהו שם בפורום למשל......

אם אני ניגש ל-www.youtube.com ורואה משם סרטים אז הכול בסדר. ניראה שגם אם אני מעתיק את הלינק ישירות לתוך הדפדפן אז זה עובד בסדר....

ממש מוזר ???

לפעמים זה גם קורא לי באתר פרש אבל שם זה כנראה בגלל עומס באתר....

איך אני עושה פרופיל חדש? האם יהיו לי שם את כל ההרחבות ו-BOOKMARKS?

פורסם

בשלב זה הייתי מעדיף שלא לשדרג. אני מחכה שהגירסה 2 תבשיל קצת.

אף אחד לא נתקל בבעיה כזאת???? :nixweiss:

אצלי יש את אותה בעיה באתר אחר, בגרסה 1.5 זה לא קרה לי

פורסם

טוב.....

ניסיתי SAFE MODE, לא עזר

ניטרלתי את ההרחבות, גם לא עזר

Safe Mode של פיירפוקס, נכון? לא של Windows. כשאתה ב- Safe Mode, ההרחבות לא עובדות. אם זה לא פותר את הבעיה, ברור שהאשמה לא בהרחבות ולכן אין טעם לנטרל אותן.

איך אני עושה פרופיל חדש? האם יהיו לי שם את כל ההרחבות ו-BOOKMARKS?

לחיצה ימנית על קיצור הדרך של פיירפוקס ותוסיף -profile (קודם מינוס ואח"כ profile) בסוף. עכשיו תוכל להגדיר פרופיל נוסף. הבוקמרקים וההרחבות לא יהיו בפרופיל החדש. אם הוא יפתור את הבעיה, תוכל להעתיק את הבוקמרקים מהישן לחדש ולהתקין את ההרחבות מחדש. אם לא יפתור, תוכל לחזור לפרופיל הישן.

פורסם

מוזר - זה לא הקוד מקור של האתר ...

פורסם
  • מחבר

Safe Mode של פיירפוקס, נכון? לא של Windows. כשאתה ב- Safe Mode, ההרחבות לא עובדות. אם זה לא פותר את הבעיה, ברור שהאשמה לא בהרחבות ולכן אין טעם לנטרל אותן.

לחיצה ימנית על קיצור הדרך של פיירפוקס ותוסיף -profile (קודם מינוס ואח"כ profile) בסוף. עכשיו תוכל להגדיר פרופיל נוסף. הבוקמרקים וההרחבות לא יהיו בפרופיל החדש. אם הוא יפתור את הבעיה, תוכל להעתיק את הבוקמרקים מהישן לחדש ולהתקין את ההרחבות מחדש. אם לא יפתור, תוכל לחזור לפרופיל הישן.

אמממממ........ מצטער על הנוביות אבל לא הבנתי

יש איזה מדריך?

איך אני אח"כ חוזר לפרופיל הישן?

וכן, זה היה SAFE MODE של השועל, לא של החלונות :lol:

מוזר - זה לא הקוד מקור של האתר ...

אתה בטוח? דווקא ניראה שכן....

איזה מוזר זה שזה קורא רק כשאני פותח לינק ליוטיוב אבל כשאני נכנס לאתר אז הכול בסדר ::)

פורסם

עם התוספת הנ"ל, פיירפוקס לא נפתח ישר - הוא פותח לך את מנהל הפרופילים (האנגלית הפסיקה לעבוד במחשב ולא בא לי לאתחל כרגע ;D) ושם אתה יכול לבחור ליצור פרופיל חדש, למחוק פרופיל ישן, לקבוע את פרופיל ברירת המחדל או להפעיל פרופיל ספציפי.

יצירת פרופיל קלה מאוד - תן לו שם וזהו. בחירת פרופיל גם קלה - הקשה כפולה על שם הפרופיל תפעיל את פיירפוקס עם פרופיל המשתמש בו בחרת.

הדרך הפשוטה ביותר להעביר את הבוקמרקים שלך בין פרופילים היא יצוא ויבוא - בפרופיל הקיים, גש לעורך הבוקמרקים, קובץ->יצוא ושמור לקובץ. עבור לפרופיל החדש, גש שוב לעורך ובחר בקובץ->יבוא.

עריכה: קבל תיקון, צריך להוסיף לקיצור הדרך

-ProfileManager

פורסם
  • מחבר

עם התוספת הנ"ל, פיירפוקס לא נפתח ישר - הוא פותח לך את מנהל הפרופילים (האנגלית הפסיקה לעבוד במחשב ולא בא לי לאתחל כרגע ;D) ושם אתה יכול לבחור ליצור פרופיל חדש, למחוק פרופיל ישן, לקבוע את פרופיל ברירת המחדל או להפעיל פרופיל ספציפי.

יצירת פרופיל קלה מאוד - תן לו שם וזהו. בחירת פרופיל גם קלה - הקשה כפולה על שם הפרופיל תפעיל את פיירפוקס עם פרופיל המשתמש בו בחרת.

הדרך הפשוטה ביותר להעביר את הבוקמרקים שלך בין פרופילים היא יצוא ויבוא - בפרופיל הקיים, גש לעורך הבוקמרקים, קובץ->יצוא ושמור לקובץ. עבור לפרופיל החדש, גש שוב לעורך ובחר בקובץ->יבוא.

עריכה: קבל תיקון, צריך להוסיף לקיצור הדרך

-ProfileManager

תודה אבל לא הבנתי איפה צריכים לכתוב את זה

פורסם

בוא נעשה לך חיים קלים:

Start->Run->firefox -profilemanager

פורסם
  • מחבר

זה סתם פותח לי את ה-FF בדף הבית שלי

פורסם

אצלי זה עושי סים מסימה אחרי כמה שניות ותוקע את האינטרנת איך אני יכל לסדר את זה ? אפשר קישור לFF 2

פורסם

זה סתם פותח לי את ה-FF בדף הבית שלי

Crap, now I have English but no Hebrew. What the hell?

I forgot to write that you have to close Firefox before you run that command.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים