עבור לתוכן

צריך המלצה לנגן MP4 תקציב של עד 300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

צריך המלצה לנגן MP4 יש לPROSOUND נגן MP4 במצבע עכשיו 299 ש"ח פשוט כי אני צריך משהו פשוט.

4 גיגה עם מסך 1 וחצי אינטצ..מה אתם אומרים..?

פורסם

חרא של נגן(זה אני אומר בעדינות)...

כל נגן וידאו שתיקח במחיר הזה יהיה שווה לקודמו מבחינת איכות(אם היא קיימת בכלל).

עדיף לך לעלות ל500 או לא לקנות בכלל..

פורסם

בוא אני יסביר לך משהו.

אין כזאת חברה PROSOUND- זאתי בעצם שם של חברה(פחח) ג'נרית עם איכות חרא.

אין נגני MP4 ב300 שקל.

אם תקנה סימן שאתה לא מבין טיפה באיכות- אז פשוט לא.

חברות ממולצות:

CREATIVE

COWON

SANDISK

IRIVER

ARCHOS

וכול שאר החברות הגדולות והמוכרות.

פורסם

טוב תשמעו אתם מגזימים קצת. אם אין לו כסף לנגן איכותי, אז הוא גם לא ממש מודע לכך שנגנים איכותיים יותר עדיפים. אני מכיר המון אנשים שיש להם נגנים ג'נריים והם מרוצים מהם ולא מתלוננים, הם גם מחזיקים הרבה זמן אם שומרים עליהם טוב.

פורסם

אבל איכות אין

פורסם

אבל איכות אין

נו אז מה, לא כולם מחפשים את זה. יש לי חברים שמתעקשים שעדיף לקנות ג'נרי זול מאשר אחד יקר.

פורסם
  • מחבר

תראו לפני שמהעכב מתחממת יש לי כבר IRIVER PMP140 חדש דנדש בבית ואני מת למכור אותו למה??? כי הוא לא פררקטי.

דבר שני אבי אמר לי שהוא רוצה אחד להליכה/ריצה אז הארדיסק לא בא בחשבון פה אלא פלאש

דבר שלישי אני מת למכור את הנגן של האייריבר הביאו לי אותו מחול ואני פעם 1 כן רק פעם 1 פםתחתי אותו ראיתי מה מי מו וסגרתי

כי אני יודע שאני לא ישתמש בו מבחינ ת גודל והכול אז עד שאני ימכור אותו ויביא גםפ אייריבר H10 או משהו כמוהו רק בקטן אני נתקע...

בגלל זה ביקשתי קצת עזרה

פורסם

אני מציע לך להוסיף עוד 200 שקל ולקנות משהו איכותי אני אישית הייתי ממצליץ על זה יש את זה לחבר שלי והוא מרוצה ממנו ויש לו גם הרחבה אם כרטיס זיכרון זה נראה לי הנגן הכי טוב שתוכל למצוא במכיר הזה

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410905

פורסם

^ ^ ^ ^

מחזק. :xyxthumbs:

תראו לפני שמהעכב מתחממת יש לי כבר IRIVER PMP140 חדש דנדש בבית ואני מת למכור אותו למה??? כי הוא לא פררקטי.

דבר שני אבי אמר לי שהוא רוצה אחד להליכה/ריצה אז הארדיסק לא בא בחשבון פה אלא פלאש

דבר שלישי אני מת למכור את הנגן של האייריבר הביאו לי אותו מחול ואני פעם 1 כן רק פעם 1 פםתחתי אותו ראיתי מה מי מו וסגרתי

כי אני יודע שאני לא ישתמש בו מבחינ ת גודל והכול אז עד שאני ימכור אותו ויביא גםפ אייריבר H10 או משהו כמוהו רק בקטן אני נתקע...

בגלל זה ביקשתי קצת עזרה

אני מרשה לך להוסיף ניקוד ולתקן טעויות לפני שאתה שולח.

פורסם

אני מרשה לך להוסיף ניקוד ולתקן טעויות לפניש אתה שולח.

לחתימה :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים