עבור לתוכן

בעיות התחברות לכבלים עם נתב חדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

סיפור קצת ארוך :)

לאחרונה רכשתי נתב אלחוטי המתאים לחיבור לכבלים מסוג WBR3406TXו Level One.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402292

מודם הכבלים שברשותי הוא thomson.

אני שובר את הראש כבר הרבה זמן ולא מצליח להתחבר לאינטרנט.

עם הרשת הפנימית (אלחוטית וקווית) אין בעיה.

1. נסתי להתחבר באמצעות חייגן ה - L2TP הנמצא בנתב. הגדרתי dynamic IP , שם משתמש, סיסמא ושרת לחיוג (lns.inter.net.il). כשאני בודק את הלוג בנתב אני רואה שהוא אפילו לא קבל כתובת משרת ה - DHCP של הכבלים (*.*.*.172) ורושם כל הזמן dhcp discovering. מכאן ברור שלא ימצא את שרת החיוג. האם אני טועה עד כאן?

2. נסתי להתחבר באמצעות חייגן ה - PPTP הנמצא בנתב. גם כאן הגדרתי dynamic IP ואת כל השאר ושוב אני רואה בלוג dhcp discovering והנתב לא מקבל כתובת פנימית ברשת הכבלים. האם בחיבור כזה אני צריך לספק לו כתובת קבועה ברשת הכבלים? האם נתן לבקש מהם? כיצד מתבצע? מה אני צריך לדעת? איך מגדירים? איזו אינפורמציה אני צריך לקבל מרשת הכבלים? האם לעדכן את ספק האינטרנט?

3. שמעתי על אופציה של חיוג ללא חייגן. האם יעזור במקרה שלי? ממי מבקשים את זה? מהספק או חברת הכבלים?זה משהו שהם יסכימו לעשות? (אינטרנט זהב) איך זה עובד וכיצד מתבצע? האם יעזור לי בבעייתי? האם גם כאן אני מקבל כתובת בצורה דינמית? אם כן...שוב כיצד יעזור לי בבעית ה - Dhcp discovering שככל הנראה אינה עובדת אם את הכתובת אני מקבל משרת DHCP? איך אני מגדיר בנתב "חבור ללא חייגן"? מה אני מגדיר על כרטיסי הרשת של המחשבים ברשת הפנימית?

4. למשהו יצא לעבוד עם הנתב הזה ויכול לתת קצת טיפים שיעזרו לי?

*ראוי לציין שאני עובד עם ה-firmware העדכני ביותר שהורד מאתר היצרן.

אודה לעצתכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים