עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך PCI-E תקציב עד 1200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

צריך המלצה לכרטיס מסך שמחירו יהיה עד 1200 עם קירור טוב ושקט..(קר שווה לאמינות לאורך זמן כמובן).

יש לי מס' התלבטויות.

1.HIS ATI 1950PRO

2/SAPHIRE ATI 1950 PRO

אודה לתגובתכם והמלצותכיכם לגבי הכרטיסים הנ"ל..מה יותר טוב מבחינת קירור טוב ובכללי נתונים ואיזה כרטיס של חברה יותר אמין..

האם לספייר יש את אותה רמת הקירור כמו לHIS או שלא?

אודה לתגובתכם.

פורסם

הכרטיס של HIS עדיף והקירור שלו טוב בהרבה.

יש גם את הכרטיס המצוין של POWERCOLOR ב - KSP אם אתה יכול לקנות משם.

פורסם
  • מחבר

פשוט דוד שלי הביא לי HIS ATI X700 PRO ICEQ2 חדש חדש והרכבתי אותו רק לראות שהוא תקין ואני מחפש למכור אותו כי יש לו

SM2 במקום 3 והוא לא מאפשר לי להריץ משחקים חדשים אז אני מחפש למכור אותו כמה שיותר מהר..

עכשיו יש לי כרטיס של SAPHIREב1000 שקל X1950PRO השאלה שלי היא האם הגוף קירור שלו הוא כמו של הHIS או שפחות ממנו בקירור

כי אני מתכנן לעשות OC קטן וחוץ מזה כמה שיותר קר יותר אמין והמוצר נשמר לאורך זמן.מה ההמלצה שלכם??

פורסם

ה - HIS טוב יותר מה - SAPPHIRE בקירור.

פורסם
  • מחבר

פשוט הבעיה היא שיש לי את הספייר ביד שנייה ממש מצב חדש דנדש בקרטון ב1000 שקל אני במ"ומ עם הבן אדם על 800 כי זה משומש ואני נותן לו מזומן והכול..

השאלה שלי היא האם אפשרי להשיג HIS במחיר כזה אפילו בטיפה יותר משומש במצב טוב+ כי אני ממש מת על סדרת הICEQ2 של HIS הם אמינים בטירוף..קירור ממש חרישי ואוברקלוק גבוה יחסית אז אודה למי שיפתח לי את העניים קצת לגבי יד 2 במצב טוב עד טוב מאוד.

פורסם
  • מחבר

:s05: מישהו מגיב??

פורסם

דרך אגב אצלי הכרטיס SAPHIRE הוא על 42 מעלות ובמאמץ על 48 משהו כזה וזה פצצה

פורסם
  • מחבר

ויש לו אפשרות לעשות המהרה...??

וחוץ מזה יש לי כרגע HIS X700PRO ICEQ והוא במנוחה עומד על 38 ובמאמץ על 45 שזה המקסימום האפשרי...וכל ההגדרות הם בסטוק..

כמובן שאם אני יגביה את מהירות המאוורר ע"י התוכנה שלו הטמפ תרד בעוד מעלה שתיים..חוץ מזה רציתי עדיפות לכרטיס מאותה החברה כי יש לה

שם טוב מאוד ואמינות מעל ומעבר ותעלות אורור עם נחושת ואלומניום שמסייעות לאמינות גבוהה..ומעבר לכך כמה שיותר קר יותר טוב מן הסתם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים