עבור לתוכן

עזרה בקניית פלאפון - תקציב עד 300$

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה ליקנות פלאפון חדש. חשוב לי שהיה בו 3 דברים נגן MP3 טוב, אינטרנט איכותי וזמן סוללה ארוך יחסית.

אתם יכולים להמליץ על פלאפונים שמקיים את 3 התכונות האלא כמובן עדיף הכי זול שאפשר. כמו כן עדיף שהוא יהיה דור 3 ועם מצלמה טובה אבל זה פחות חשוב לי.

אני יכול לקנות את הפלאפון מארה"ב או דרך EBAY (אם זה יותר זול שם) אז זה לא חייב להיות פלאפון שנמצא בארץ.

תודה מראש על העזרה

פורסם

דבר אחד יש לי להגיד לך..

דור שלישי עם זמן סוללה ארוך--->לא קיים.

ותן תקציב..

פורסם
  • מחבר

שיהיה פלאפון שיכול להחזיק יום יומיים בלי טעינה.

אין לי תקציב מוגדר עדיף כמה יותר זול, כמו שכתבתי אני יכול לקנות בחו"ל. בעיקרון אני מעדיף עד 1300 שקל (300$) אבל זה גמיש. תתנו הצעות לפלאפונים ואני אבחר את הכי משתלם בשבילי.

תודה

פורסם

הממ דרישות בעייתיות יש לך :)

בשביל גלישה איכותית באינטרנט מומלץ מסך QVGA לפחות ובנוסף הוא צריך להיות גדול, מה שזולל סוללה.

נגן MP3 איכותי עם זמן סוללה טוב אלו מכשירים הWalkman של סוני-אריקסון. ה-W800 למשל עומד בכל הפרמטרים חוץ מהאינטרנט.

ברווזר האינטרנט הכי איכותי לטעמי תמצא אצל הסימביאנים החדשים של נוקיה.

עכשיו אם מתחשבים בכל הנ"ל יש לך מספר אופציות, כולן חורגות קצת מהתקציב:

E61 - מסך ענקי ואיכותי שיתן לך גלישה מעולה באינטרנט, נגן ה-MP3 כמו בכל הסימביאנים החדשים, סוללה של 1500 MAH שזה חזק מאוד ודור שלישי וWifi. עולה כ-359$ ב-Plemix.com. אבל הוא גדול מאוד, תצטרך לקנות לו כרטיס זיכרון ואין לו מצלמה בכלל.

W850 - נגן מוזיקה איכותי במיוחד, ג'יגה זיכרון באריזה, סוללה סבירה דור שלישי ומצלמת 2 מ"פ. עולה כ-373$ בפלמיקס. חסרונות: דפדפן אינטרנט בסדר, אבל פחות טוב משל הנוקיה.

נוקיה 5300 - נגן מוזיקה טוב, מחיר זול. חסרונות: בינוני בהכל. מחיר: 235$ בפלמיקס!

זהו בינתיים, אם יהיו לי עוד רעיונות אני אגיד לך, ואם תתן דרישות יותר מפורטות יהיה יותר קל לעזור :)

פורסם

יש לי את הE61, והוא מעולה!

רק שים לב, הדפדפן נגן מוזיקה אי מייל יומן שבאים איתו די על הפנים, נמאס לי מהם תוך שבוע. עכשיו אני עם תוכנות צד שלישי להכל- וזה פשוט נהדר.

אז שים לב שבE61 צריך להוסיף עוד סכום לא מבוטל על תוכנות כאלו (יש OPERA בחינם, ונגן לא יודע...)

בקשר לזמן סוללה- תכבה WIFI וBT ויהיה בסדר ;)

שים לב שגם אין לו מצלמה.

אם מוזיקה ותמונות חשובים לך הW850 עדיף.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות.

אחרי שראתי את ההודעות אני מתלבט בין 3 פלאפונים בתקציב הנמוך של עד 250 $

NOKIA 6131

SE K610i

NOKIA 5300

אני אנסה להבאיר את סדר העדיפויות שלי:

1) נגן MP3

2) זמן סוללה

3) דפדפן אינטרנט

לפי סדר עדיפויות זה על איזה פלאפון הייתם ממלצים, הפלאפון לא חייב להיות מתוך הרשימה אבל בתקציב של עד 300$.

תודה

פורסם

אנא רשום את התקציב בכותרת הת'רד...

פורסם

se k610i

שבוע טוב

פורסם

דווקא לא הייתי ממליץ על ה-K610.

יש לו מסך בגודל 1.9 אינץ' ברזולוציה 176X220. לגלוש באינטרנט זה לא תענוג גדול. מעבר לזה הוא לא מכשיר מוזיקה מצטיין במיוחד, לא יותר טוב מהאחרים.

פורסם

תקנה MP3 בנפרד

לקחת טלפון בתור MP3 זה האחד הדברים היותר מטומטמים שאפשר לעשות.

לערסים בלבד.

לא מספיק שהסוללה של בטלפון בקושי מספיקה לשיחות

אתה רוצה לגמור אותה על MP3 מסכנים...

פורסם
  • מחבר

זה יותר נוח שכול המכשירים נמצאים במכשיר אחד.

פורסם

קח את הk610i מכשיר סוס יש אותו לחבר שלי הרמקול חזק לאללה והאיכות מעולה וגם הוא דור 3 רק המצלמה לא משהו

פורסם

קח את הk610i מכשיר סוס יש אותו לחבר שלי הרמקול חזק לאללה והאיכות מעולה וגם הוא דור 3 רק המצלמה לא משהו

מצלמה לא משהו?? :bash:

האיכות של המצלמה בסדר גמור, הבעיה פה היא בזום שפועל רק במצב VGA.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על כל התגובות. נראה לי שאני אקח את הk610i

מה המחיר הכי נמוך שאני יכול למצוא אותו?

400$ זה קצת חורג מהתקציב שלי אבל תודה על הניסיון

קיצור זזתי לצבא לשבוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים