פורסם 2007 בינואר 1918 שנים לא סביר שתימצא. אילו לוחות ישינים מאד (יותר מ-10 שנים). חפש בלוחות יד שינה.דרך אגב: לי יש כמה שוכבים בצד (לא בדקתי אם הם עובדים כבר זמן רב)אורי...
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר יש לי הצעה , שלח לי שתי לוחות (עטופים בקרטון קשיח)ואם הם תקינים אני אפקיד לך בחשבון בנק שלך 150 ש"ח ואשלח לך את הקבלה בפקס או שאסרוק את הקבלה ואשלח לאימייל שלך ?מקובל עליך ? אני בן אדם מאוד ישר (רקע דתי) ו 150 ש"ח זה שטויות בשבילי - אני עובד.
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים יש לי הצעה , שלח לי שתי לוחות (עטופים בקרטון קשיח)ואם הם תקינים אני אפקיד לך בחשבון בנק שלך 150 ש"ח ואשלח לך את הקבלה בפקס או שאסרוק את הקבלה ואשלח לאימייל שלך ?מקובל עליך ? אני בן אדם מאוד ישר (רקע דתי) ו 150 ש"ח זה שטויות בשבילי - אני עובד.אתה מודע לכך שזה לא אומר כלום נכון ?
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים יש לי הצעה יותר פרקטית לשניכם :yehudaa וokitai , תפגשו , יהודה ישלם לאורי 150 שקל , אורי יתן ליהודה 2 לוחות , במידה והם יהיו תקינים , הכל טוב ויפה , במידה ולא , אורי יחזיר ליהודה את ה150 שקל .זה כבר נראה לי יותר הגיוני .
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים יש לי הצעה יותר טובהלנעול את הת'רדעסקים עושים בפרטי, לא על הפורוםההצעה שלי בחינםפעם ראשונהפעם שנייהפעם שלישיתנמכר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.