פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר כן אני אומר גנוב בלי להתביישהפלא הזה לא אני גנבתי אותואני רק רוצה לחסוך עלויות בשבילימה אתם רוצים יפי נפש שאני יגיד את זה במשחקי מיליםאז זהו שלא
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים אין סוף לטמטום ולשאלתך לא לא ולא כל זה תופס במקרה ובעל המכשיר דיווח על הגניבה.ד"א אף אחד פה לא יפה נפש פשוט אני לא אקנה פלאפון גנוב כמו שלא אקנה שום דבר אחר גנובמעניין עד כמה השתלמה לך העיסקה
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים כשאתה קונה משהו גנוב אתה יוצר דרישה בשוק אז אל תתפלא אם יגנבו לך את המכשיר יום אחד כי אתה ושכמותך יצרתם את הדרישה.
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר כשאתה קונה משהו גנוב אתה יוצר דרישה בשוק אז אל תתפלא אם יגנבו לך את המכשיר יום אחד כי אתה ושכמותך יצרתם את הדרישה.אני לא בעד פלא גנוביםאבל זה מה יש זה המציאותהלוואי יהיה חוק למאסר על דבר כזהאבל זה לא רלונטי לנושא שפתחתי
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים אתה לא בעד פלא גנובים אז אתה קונה אחד... בוודאי...אם אתה נגד משהו, תחרים אותו, אל תחזק אותו...ויש חוק למאסר על גניבה... ואגב, אתה שותף לפשע בדיוק כמו זה שגנב את המכשיר
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר בקיצור רק רציתי לשאול שאלה מסכנה והתנפלתם עלי כמו מפגריםמה באתם לחנך אותי?אני כבר לא בגיל הזה אז סתמו תפה כי לא עשיתי משהו רע וזהו ננעל
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים טוב אז דבר ראשון תלמד לקרוא. דבר שני לשלוח הודעה פרטית ולקלל שם זה פשוט ליהיות גבר אז תמשיך דבר שלישי אתה מתעסק עם ציוד גנוב אז אני מתחיל לפחד. וד"א אתה צודק אתה לא בעד פלאפונים גנובים אתה פשוט קונה אותם. דברי חכמים בנחת נשמעים....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.