עבור לתוכן

מתכנן לקנות מערכת קולנוע ביתית 3,500 ש"ח, תנו חוות דעת

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות רסיבר YAMAHA

2 רמקולים רצפתיים של Wharfedale ועוד 2 אחוריים וסנתר אחד.

כול זה באיזה 3 וחצי אלף, שווה לי<?

פורסם
  • מחבר

UPצ'י.

מישהוא יכול לתת חוות דעת? עצה למה לשפר?

פורסם

תן דגמים מדוייקים, והאם יש אפשרות לקנות עכשיו רסיבר+2 קדמיים, ובהדרגה להוסיף ל5.1? אני מאד ממליץ לך ככה, כי בסוף גם תקבל מערכת הרבה יותר טובה ממה שתוכל לבנות בתקציב הנוכחי, והשדרוג כל פעם בעוד אלמנט יוסיף לך לחוויה, כי אחרי שאתה מתרגל לקולנוע הביתי, ההתלהבות יורדת בהדרגה, וכך תתלהב כמה פעמים כל פעם מחדש.

פורסם
  • מחבר

זה לא אפשרי ממש כי אני קונה את זה בסט אחד., ואני מקבל על כולם מחיר מיוחד.

בקיצור, הדגמים אני לא יודע ממש אני יברר היום.

חשבתי אבל על D.8X סנטר ועוד 2 אחוריים מהסדרה הזו.

וה-2 הריצפתיים יהיו XERUAS

פורסם

אתה משקיע בקדמיים שלך הכי פחות, ולאומת זאת בסנטר והאחוריים יותר. זה לא נכון, כי הקדמיים הרבה יותר חשובים מהסנטר והאחוריים. ואם בכל זאת תלך על הסט הזה, תבדוק אם הCENTER שהוא DIAMOND מתאים לקדמיים, כי זה עלול להישמע רע אם לא.

בכל מקרה, עדיין לא אמרת איזה רסיבר בדיוק הוצע לך, ולפי מה שאני רואה המחיר לא קרוב להיות מיוחד על הסט.

פורסם
  • מחבר

למה הקידמיים לא טובים? שמעתי אותם בחנות והם פשוטה הוציאו צליל מדהיים.

בקשר להתאמה בין ה סנטר לקידמיים, חשוב שהם יהיו מאותה סדרה?

בקשר לרסיבר, אני כנראה אקנה YAMAHA אוו (7.1)DAEWOOD (לפי מה שהבנתי הרסיבר לא ישנה לי כול כך את איכות המוזיקה).

פורסם

DAEWOOD ??? :s05: :nixweiss:

רסיבר כן משנה את האכות

אני גם ממליץ להשקיע בקידמיים ואח"כ לחשוב על השאר

פורסם

למה הקידמיים לא טובים? שמעתי אותם בחנות והם פשוטה הוציאו צליל מדהיים.

בקשר להתאמה בין ה סנטר לקידמיים, חשוב שהם יהיו מאותה סדרה?

בקשר לרסיבר, אני כנראה אקנה YAMAHA אוו (7.1)DAEWOOD (לפי מה שהבנתי הרסיבר לא ישנה לי כול כך את איכות המוזיקה).

סאונד לא קרוב להיות מדע מדוייק. לך לחנות עם מבחר רחב(כל חנות קולנוע ביתי רצינית תתאים) ותעשה שם מבחן עיוור לעצמך עם כמה רסיברים שונים, ואז אתה תראה את ההבדל. לגבי הקדמיים, סדרת הXARUS לא משתווה לסדרת ה DIAMOND של WHARFEDALE.

פורסם
  • מחבר

טוב אני אבדוק בכמה חנויות.

בקשר לרסיבר, המוכר אמר לי שאני לא ירגיש בכלל בהבדל בין סוגי רסיברים (בשניהם עוצמת ה WAT וה RMS זה), אלא ההבדל הוא רק בשידרוגים ובכניסות שונות.

לא הבנתי כול כך תהבדל בין סדרת ה D. ל XA ? כאילו שניהם מוצאים משהוא כמו 200WAT (קדמיים) אוו שזה לא אומר כלום

פורסם

עם כזה מוכר אני ממליץ לך לא להקשיב לשום דבר שהוא יגיד או ללכת לחנות אחרת. בטח שתרגיש הבדל.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים להביא לי חנות באזור השרון, אם מותר? (אם לא בפרטי)

לה אני נכנסתי לחנויות של מוצרי חשמל אז לא יודע.. אני מחפש משהוא יותר מקצועי שייתנו לי שירות טוב.

פורסם

אני לא יודע מה יש להם בתקציב שלך אבל יש את ארט-מיוזיק בפרדס חנה.

יש בחדרה 2 חנויות צמודות אחת לשנייה שיש להן כמות נחמדה של ציוד ברמה הזו.

אני מניח שיש משהו גם בנתניה למרות שאני לא ממש מכיר.

אם אתה יכול, תעשה אולי קפיצה לתל-אביב לאודיו פידלטי ולמולי מסינמה פרדיסו. יש גם את פיוז בגבעתיים ששווה לבדוק אותם.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

רשימה מכובדת,תודה.

אבל אם יש איזה מפה למקומות האלה\אתר מסוים זה יעזור לי

פורסם

לא ממש, אבל לרובן יש אתרים

ארט מיוזיק, סינמה פרדסיו, אודיו-פידלטי, פפיוז יש להן אתרים.

לשתיים שבחרה אני אל יודע אם יש אתר, אבל אם אתה באיזור שווה קפיצה. זה ברחוב הגיבורים מאחורי הקניון (ליד החאן).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

בדקתי תאתרים, נראים טוב.

לפי הבדיקות שראיתי מערכת שלמה של 5.1 רצינית לא תיכנס לי בתקציב בחיים, כנראה שאני אלך על משהוא בינוני וזהו =\

תודה בכול זאת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים