עבור לתוכן

העברת סרט לmp4.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:

לא הבנתי עדין מאיפה אתם יודעים מה החברה של הנגן שלי :screwy::nixweiss:

דבר שני לא קניתי אותו , הבנת הנקרא קצת . :s07:

מתווכחים אם עצמכם חחח חבורה של מטומטמים .

• תגובות 48
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:kopfpatsch:

לא הבנתי עדין מאיפה אתם יודעים מה החברה של הנגן שלי :screwy::nixweiss:

דבר שני לא קניתי אותו , הבנת הנקרא קצת . :s07:

מתווכחים אם עצמכם חחח חבורה של מטומטמים .

החבורה של המטומטמים זה אתה ופיצולי האישיות שלך

פורסם

:kopfpatsch:לא הבנתי עדין מאיפה אתם יודעים מה החברה של הנגן שלי :screwy::nixweiss:

אף אחד פה לא יודע מה החברה שלו כי אין לו חברה זה סתם זבל ג'נרי

^^ :lol:

פורסם
  • מחבר

אף אחד פה לא יודע מה החברה שלו כי אין לו חברה זה סתם זבל ג'נרי

^^ :lol:

???[br]פורסם בתאריך: 20.01.2007 בשעה 13:07:20

:lol:

אתה מדבר על זבל ג'אנרי? :s07:

לפחות לי יש כסף בשביל לקנות משחקים מקוריים

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231349.msg2029108#msg2029108

מסכן .

פורסם

בקיצור, מה שכולם רומזים לך בעדינות זה שאתה אידיוט, לא איכפת לנו מה קנית או לא קנית או מה אתה רוצה או לא רוצה לקנות, ולפני שאתה מרצה לנו על הבנת הנקרא- תלמד אתה להתנסח. בשום מקום בהודעות שלך לא כתוב שלא קנית נגן.

אז קנית נגן ג'נרי ועכשיו אתה מתנהג כמו אידיוט מסיבה לא ידועה, ולא מבין למה פיסת הזבל הסינית שיושבת אצלך היא לא נגן mp4 למרות שהיא מנגנת וידאו (אם אפשר לקרוא לסליידשואו הזה וידאו)

המלצת הרופא:

קנה בלנדר (מומלץ מחברה כחול לבן, זק"ש אולי)

חבר הבלנדר לחשמל

הכנס ידך פנימה

לחץ על ON.

אני סיימתי להגיב פה, חבל להתעסק עם אהבלים.

(ותעשה טובה, תחסוך לעצמך תגובה כמו "חהחהחהחה נכון אתה האהבל!" כי זה יוציא אותך עוד יותר אידיוט ממה שכבר יצאת)

עריכה- משחקים זה משהו שאפשר להשיג בחינם ואין סיבה לקנות במחירים המופקעים של הארץ

נגן mp3 איכותי זו השקעה טובה

אידיוט

פורסם
  • מחבר

בקיצור, מה שכולם רומזים לך בעדינות זה שאתה אידיוט, לא איכפת לנו מה קנית או לא קנית או מה אתה רוצה או לא רוצה לקנות, ולפני שאתה מרצה לנו על הבנת הנקרא- תלמד אתה להתנסח. בשום מקום בהודעות שלך לא כתוב שלא קנית נגן.

אז קנית נגן ג'נרי ועכשיו אתה מתנהג כמו אידיוט מסיבה לא ידועה, ולא מבין למה פיסת הזבל הסינית שיושבת אצלך היא לא נגן mp4 למרות שהיא מנגנת וידאו (אם אפשר לקרוא לסליידשואו הזה וידאו)

המלצת הרופא:

חבר הבלנדר לחשמל

הכנס ידך פנימה

לחץ על ON.

(ותעשה טובה, תחסוך לעצמך תגובה כמו "חהחהחהחה נכון אתה האהבל!" כי זה יוציא אותך עוד יותר אידיוט ממה שכבר יצאת)

עריכה- משחקים זה משהו שאפשר להשיג בחינם ואין סיבה לקנות במחירים המופקעים של הארץ

אידיוט

למה להתערב ולהשפיל את עצמך ? למה להגיב אם לא קראת ביכלל את הדיון ? לא מוציא אותך חכם.

קיבלתי אותו כ"מתנה" , אמרתי כבר...כשקניתי Ipod אז היה מבצע: מוסיפים עוד 150 שקלים חדשים ומקבלים נגן mp4.

[br]פורסם בתאריך: 20.01.2007 בשעה 13:19:30

המלצת הרופא:

חבר הבלנדר לחשמל

הכנס ידך פנימה

לחץ על ON.

אידיוט

מחיר מופקע? בוא נראה אותך יוצר משחק ומשקיע על המשחק יותר משנה ומוכר יחידה ב50-100 שקל.

לפני שאתה קורא למישהו אידיוט תסתכל על עצמך.

פורסם

במקום לנסות להתעצבן בכוח ולהתעקש לא להבין- אנחנו אומרים לך גם אם קנית את הנגן וגם אם לא... הנגן שלך זה זבל ג'נרי.

טיפת איכות אתה לא תקבל.

פורסם
  • מחבר

ד"א לא ראיתי אידיוט כזה בחיים שלי.

"משחקים אפשר להשיג חינם"

גם נגנים אפשר להשיג חינם

זה נקרא גנבה

[br]פורסם בתאריך: 20.01.2007 בשעה 13:24:51

במקום לנסות להתעצבן בכוח ולהתעקש לא להבין- אנחנו אומרים לך גם אם קנית את הנגן וגם אם לא... הנגן שלך זה זבל ג'נרי.

טיפת איכות אתה לא תקבל.

:s05:

פורסם

???[br]פורסם בתאריך: 20.01.2007 בשעה 13:07:20

אתה מדבר על זבל ג'אנרי? :s07:

לפחות לי יש כסף בשביל לקנות משחקים מקוריים

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231349.msg2029108#msg2029108

מסכן .

המסכן פה זה אתה שקונה משחקים ב300 שקל במקום להשיג אותם בחינם וזה לא אומר כלום על הכסף שיש לי :bash:

אני לא מתווכח פה יותר אין לי שום סיבה. הטיפשות והאטימות שלך זאת הבעיה שלך לא שלי

פורסם

עזוב נימוד. אל תתעצבן סתם.

ומה לא מובן במה שאמרתי?

פורסם

ד"א לא ראיתי אידיוט כזה בחיים שלי.

"משחקים אפשר להשיג חינם"

גם נגנים אפשר להשיג חינם

זה נקרא גנבה

[br]פורסם בתאריך: 20.01.2007 בשעה 13:24:51

:s05:

מי אתה בכלל אתה בעצמך קנית ipod וגם mp4 אז להוריד שירים וסרטים זה לא גנבה? :screwy: איזה טמבל

פורסם
  • מחבר

מי אתה בכלל אתה בעצמך קנית ipod וגם mp4 אז להוריד שירים וסרטים זה לא גנבה? :screwy: איזה טמבל

מי אמר לך שאני מוריד ? אני קונה דיסקים של סרטים ומוזיקה ומעביר אותם למחשב ומהמחשב לנגנים :jump:

פורסם

אנשים, יש לנו פה עסק עם טרול, מסהוג הגרוע ביותר (זה שלא מבין מה ההבדל של גניבת רכוש פיזי לבין גניבת "רכוש" דיגיטלי, ולמה "לגנוב" שירים וסרטים זה לא כמו לגנוב נגן)

הטיפול הטוב ביותר בטרולים הוא התעלמות, אני מציע להפסיק להגיב.

אגב, טרול יקר, אם תחזור אחורה בדיון שלך, תראה שהגבתי כבר בעמודים הראשונים, אידיוט.

פורסם
  • מחבר

אנשים, יש לנו פה עסק עם טרול, מסהוג הגרוע ביותר (זה שלא מבין מה ההבדל של גניבת רכוש פיזי לבין גניבת "רכוש" דיגיטלי, ולמה "לגנוב" שירים וסרטים זה לא כמו לגנוב נגן)

הטיפול הטוב ביותר בטרולים הוא התעלמות, אני מציע להפסיק להגיב.

אגב, טרול יקר, אם תחזור אחורה בדיון שלך, תראה שהגבתי כבר בעמודים הראשונים, אידיוט.

אמאאא... איזה בן אדם אידיוט.

פיזי,דיגטלי ובלה בלה בלה...לא משנה מה תגיד, הורדת משחקים וכו' זה גנבה ב"בדרך הקלה".

מאוד בוגר מצדך לקלל אותי בפרטי, למה אתה לא מקלל פה? מפחד לחטוף באן? נקבה.

פורסם

אני מציע לך להפסיק את ההצגה המפגרת של כאילו אני מקלל אותך בפרטי, המנהלים יכולים לראות את התיבות של ההודעות הפרטיות שלנו.... ככה שזה לא יעבוד לך אלא אם כן אני באמת אקלל אותך :\

אל תגיד לי שגם את זה לא ידעת S:

חוץ מזה, אני כבר ותיק פה, ורוב המודרים/מנהלים כבר יודעים שאני לא מהאידיוטים שמקללים בפרטי.

אם אתה באמת לא יודע, אני אסביר לך את ההבדל:

נגן זה משהו שאתה קונה פעם אחת, ועושה בו שימוש ממושך, בנוסף לעובדה שהוא פיזי.

סרטים/שירים זה משהו שצורכים ללא הפסקה, ונמכרים בחבילות (אלבומים)

יש אלבום מסוים, שאני אוהב מתוכו 3 שירים. אז אני אקנה דיסק שלם ב 80 שקל (שוד לאור יום) בשביל 3 שירים? לא.

אז מה עושים? בכל העולם יש חנויות מקוונות שמוכרות שירים במחירים של 30 סנט לאחד בערך. את המחיר הזה גם אני מוכן לשלם בשביל הורדה מהירה חוקית ואיכותית של שיר באיכות של 320kbps שמובטח לי שהומר מדיסק מקורי ואני לא אדפק עם שיר בנפח גדול ואיכות נמוכה, אבל מה? אף אחת מהחנויות האלו לא זמינה בארץ. אז זה או להוריד שירים בצורה לא חוקית, או להידפק עם מחירי עתק ודיסק שתשמע ממנו רק כמה שירים בודדים.

ולגבי שירים ומשחקים- המבחר בארץ אפסי, ולוקח למשחקים הטובים הרבה זמן להגיע לארץ. אז גם אם היה לי עניין להוציא סכומי עתק על משחקים (מה שממש אין לי), יוצא לרוב שאני מסיים את המשחק עוד לפני שהוא הגיע לארץ.

ולמה שאני אוציא 200 שקל על סרט שבסוף אני עלול לא לאהוב בכלל? זה לא כאילו החנות יחליפו לי אותו.

זה לעומת נגן או מכשיר אלקטרוני אחר, שדבר ראשון- אפשר לברר לגביו הכל מראש, אפילו לנסות אותו מראש, ואם קנית משהו דפוק בסוף- יוצא שזו אשמתך. ואם תגנוב נגן, זו גניבה של רכוש פיזי, לא כמו מדיה דיגיטלית שלרוב אין בכלל איפה להשיג בארץ.

מבין את ההבדל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים