פורסם 2007 בינואר 1818 שנים http://www.icell.co.il/article_26.htmlאחלה מכשיר LG הוציאו.. הלוואי שיגיע לארץ!
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים סתם זבל, יקר מאוד מאוד.אפילו APPLE שהם יקרנים מוכרים את גרסת ה 4 GB ב 500
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים ^^ממתי שמיקרוסופט הפכה להיות מקורית ויצירתית :-\-----הכי מגניב אותי זה הממשק של OSX ;D
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר בהחלט נשמע מעניין הגוגלפון. אך נצטרך לחכות להכרזה רשמית כי התמונה הזאת בקלות יכולה להיות מזויפת. עוד צעד לקראת ההשתלטות של גוגל על העולם
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים קראתי את הכתוב, לא מרשים בכלל - סוללה חלשה, מכוער, ללא זיכרון מצורף וגם יקר מדי [עדיף iPhone].
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים שמתם לב עד כמה איטי ה IPHONE וואי הוא כזה איטי שזאת נראת לי הבעיה האמיתית שתהיה לו !!!
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים שמתם לב עד כמה איטי ה IPHONE וואי הוא כזה איטי שזאת נראת לי הבעיה האמיתית שתהיה לו !!!מאיפה הבאת את זה?
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים ראיתי תסרטונים שלו בYOUTUBE !!!תרשום בחיפוש IPHONE ותראה תסירטונים !!!הפאלפון איטייייי
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מחבר הפלאפון איטי, נכון, אבל הוא יושק רק עוד חצי שנה. אפל יוכלו בקלות לשפר לו את המהירות בעזרת שידרוגי התוכנה. להזכירך דגמי הבטא של נוקיה למשל, מוציאים תמונות באיכות נוראית עם שמיים סגולים וצבעים רדיואקטיבים, אך לאחר ההשקה הרשמית הם מוציאים תמונות סבירות. בעצם, בהשוואה לסוני-אריקסון הצבעים של נוקיה נשארים רדיו-אקטיבים תמיד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.