עבור לתוכן

אפשר לראות HDTV ע"י חיבור המחשב לפלזמה ?

Featured Replies

פורסם

הבנתי טוב מאוד

היתכוונתי שהמקסימום שהוא יראה בטלויזיה זה 480P.

מTVOUT מקסימום אפשר 1080I אבל DVI וVGA לא מוגבל.

• תגובות 39
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי הנתונים שהובאו הפלזמה יכולה להציג 720P- זה HD(ברוזלוציזה של 786*1366)

מה שרשום 1080i Compatible זה מתייחס לזה שהוא יכולקבל אות FHD-אות של 1080*1920 (מה שלא ממש טריוויאלי) ולעשות לו DOWNSCALE ל720P( ששוב זה לא כל כך טריוויאלי)

יש לפלזמה כניסת HDMI ככה שכבל DVI TO HDMI יתאים

פורסם
  • מחבר

בעע.. אחד מהסיבות שקנינו את הדגם הזה היו בגלל שהוא קיבל המון ביקורות טובות וחשבנו שיש לו תמיכה מלאה בHD... :\

בכל מקרה.. אז אין שום סיכוי לראות מעל 480p ?

aquarius אתה בטוח במה שאתה אומר כאן ? זה נוגד את מה שאחרים אמרו...

ואם אפשר לקבל הסבר על הDVI TO HDMI אני אשמח

תודה

פורסם

לפי הנתונים שהובאו הפלזמה יכולה להציג 720P- זה HD(ברוזלוציזה של 786*1366)

מה שרשום 1080i Compatible זה מתייחס לזה שהוא יכולקבל אות FHD-אות של 1080*1920 (מה שלא ממש טריוויאלי) ולעשות לו DOWNSCALE ל720P( ששוב זה לא כל כך טריוויאלי)

יש לפלזמה כניסת HDMI ככה שכבל DVI TO HDMI יתאים

זה לא מדוייק. במפרט של הטלויזיה רשום שהרזולוציה שלה זה 852X480.

ברוב טלויזיות הLCD הרזולוציה היא 786X1366, אבל בפלאזמה זה פחות.

פורסם

יש גם פלאזמות עם FULL HD שזה 1080P אבל הם מאוד יקרות (50K בערך) יש פלאזמות עם 720P שהמחיר שלהם הוא כ 11K ומעלה

וכמובן יש את הפלאזמות עם 480P שהם הזולות יותר והנפוצות יותר.

בקיצור אם אתה מחפש רזולוציה אז פלאזמה בד"כ הוא לא התשובה. בשביל זה יש LCD שרובן הגדול מגיע עם מינימום 720P.

פורסם

יש גם פלאזמות עם FULL HD שזה 1080P אבל הם מאוד יקרות (50K בערך) יש פלאזמות עם 720P שהמחיר שלהם הוא כ 11K ומעלה

וכמובן יש את הפלאזמות עם 480P שהם הזולות יותר והנפוצות יותר.

בקיצור אם אתה מחפש רזולוציה אז פלאזמה בד"כ הוא לא התשובה. בשביל זה יש LCD שרובן הגדול מגיע עם מינימום 720P.

אמת ויציב.

למרות שפלזמות FULL HD נחשבות לפי רוב המומחים בתחום לטובות יותר מבחינת תמונה מ LCD FULL HD בעיקר מפני שזמן התגובה של הפלזמה שואף ל-0 מפני שמדובר בחלקיקי גז בפיקסלים ולא בגבישי קריסטל כמו במסכי ה LCD.. עוד סיבה להעדפת פלזמה בהרבה מקרים היא חיות הצבעים והקונטרסט הגבוה מאד ביחס למסכי LCD מה שנותן שחור "שחור יותר" ממסכי LCD - שם השחור נוטה להיות כחול מאד כהה או ירוק מאד כהה..

בכל מקרה, פלזמות מ 720P ומעלה יקרות מאד כיום והקנייה שלהם שמורה לאנשים אמידים נכון להיום..

ושוב, לבחור שכתב כמה שורות מעליו שלפי הנתונים היא מסוגלת להציג אות של 720P - זה נכון חלקית - היא תציג אותו רק שלא כ 720P אלא תעשה הורדת רזולוצייה לרזולוצייה הטבעית שלה (480) וכך למעשה לא מתקבל תמונת HD. זה מסך HD COMPATIBLE ולא HD READY תקרא ותלמד את ההבדלים..

פורסם

לצערי הרבה ישראלים נופלים בהגדרות האלו

וקונים טלוויזיה שמתאימה אולי לשידורי HOT וYES באיכות של טלוויזיה רגילה

אבל לא מתאימות לסירטי ומשחקי HD

וכל זה במחיר מופרז

פורסם

יאפ.

לצערי ככה זה ישראלים.

99 אחוז מהחנויות מפרסמים נתונים לא נכונים ומלהיבים את הקהל התמים שלהם סתם כמו כתיבת - "תמיכה מלאה בשידורי HD" כשלמעשה המסך הוא בסך הכל פלזמה תמימה שיודעת להקרין עד 480P. וברוב חוצפתם הם גם עוברים על החוק ומצמידים לפרסום את סמל התקן "HD READY" כשבברור זה אסור על פי רשיון השימוש בסמל המסחרי הזה.. אפשר לעיין כאן קצת וללמוד את הנושא : http://en.wikipedia.org/wiki/HD_ready

עד היום כמעט ולא נתקלתי בחנות או אתר אחד אפילו כולל פרסום בעיתון שהציגו נתונים אמיתיים ומדוייקים של מסכי LCD/PLASMA ..

לא יודע אם זה נובע מבורות ותמימות דעת (קשה לי להאמין..) או מכוונת זדון להטעות את הציבור הישראלי שמימלא קונה מה שרק דוחפים לו לפי המחיר..

פורסם
  • מחבר

טוב אז שוב.. לסיכום... אני יכול לחבר את הכרטיס אם עם מתאם DVI TO HDMI או עם הכבל שהגיע ולראות HD 480P נכון ?

פורסם

כן אתה יכול.

חיבור DVI / HDMI הם האיכותיים ביותר וייתנו את התמונה הכי טובה שניתן לקבל..

במקרה שלך אפשרי גם לחבר בכבל קומפוננט (שלושה חיבורים בצבעים ירוק, כחול ואדום) המספיק בהחלט להעברת אות 480P .

פורסם
  • מחבר

חוץ מהמתאם DVI TO HDMI איזה כבלים אני צריך ?

פורסם

1.לפי הנתונים שהובאו הפלזמה מציגה 480P או 720P ויכולה לקבל FHD

(480p/720p,1080i Compatible)-שימו לב לפסיק

2. 480P זה לא HD

3. ג'אקו- אם יש HDMI למה לרדת לחיבור נחות??

לצערי לא יכולתי לאמת את הנתונים כי פשוט לא מצאתי אותם באתר של LG- טלפון או אימייל לחנות תבהיר את הנושא

פורסם

1.לפי הנתונים שהובאו הפלזמה מציגה 480P או 720P ויכולה לקבל FHD

(480p/720p,1080i Compatible)-שימו לב לפסיק

2. 480P זה לא HD

3. ג'אקו- אם יש HDMI למה לרדת לחיבור נחות??

לצערי לא יכולתי לאמת את הנתונים כי פשוט לא מצאתי אותם באתר של LG- טלפון או אימייל לחנות תבהיר את הנושא

שוב, בפעם בעשירית והאחרונה - המסך לא יכול להציג רזולוצייה מעל 480. כי מה לעשות אין לו יותר פיקסלים מ 480.. אז תסביר לי עכשיו איך הוא יכול לראות תמונה ב 720P ?? :bash:

המסך כן יכול לקבל אות של 720P ולהציג אותו - אבל לא כ 720P אלא הוא יעשה לו DOWNSCALE לרזולוצייה שתתאים למסך שהיא 480.

מה לעשות, HD COMPATIBLE זה חארטה ולא מדובר במסך שהוא HD READY .

ולמה לרדת לחיבור נחות יותר ? לא אמרתי שזה יהיה יותר טוב מ DVI פשוט אין ממש סיבה לשים כבל שאמור להתמודד עם 1080P בשביל להעביר 480P..

כבל קומפוננט איכותי יכול להעביר 480P באיכות מעולה ואני מאמין שהוא גם יהיה יותר זול מכל המתאמים והכבלים שהוא ירכוש.. אבל שיעשה את השיקולים הכספיים שלו..

פורסם

מצטער שאני מתפרץ לדלת פתוחה,

קצת בלבלתם אותי עם כל הסיפור,

יש לי את ה LCD הזה : http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=FX37LC&Cat2Cat1ID=58&Cat2ID=350&aff=Zap〈=he

מה הרזולוציה המקסימלית שאני יכול לראות? 720P? או 1080P? ומה עדיף יותר לצפות, 1080I או 720P?

תודה מראש על התשובה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים