עבור לתוכן

התלבטות בין 3 טלויזיות 32 אינצ'

Featured Replies

פורסם

מצטער על הפוסט הנוסף שאני שם בקשר לטלויזיות פשוט החלטתי ללכת על טלויזיה 32 איכותית מאשר 40 זבל....

אז שמתי עין על 3 טלויזיות מה דעתכם עליהם

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410049

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=413347

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472905

פורסם

לדעתי או ה TOSHIBA או SHARP

אבל את הTOSHIBA אני מכיר אישית ואני יכול להגיד לך שהיא מעולה

פורסם

אישית היית לוקח את ה samsung

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות אבל יש כאן 2 דעות חלוקות יש מצב לעוד כמה תגובות?

פורסם

1. הכי טוב שתראה אותם בעצמך !

2. למה היא תשמש אותך ?

פורסם
  • מחבר

היא תשמש את ההורים שלי לצפיה בשידורי TV בסלון די וי די ויכול להיות חיבור למחשב להצגת סרטים...

ממש אין לי זמן להתחיל ללכת ולראות כל טלויזיה יש לי עבודות גמר ,מבחנים על הראש אז אני רציתי את הדעה שלכם בקשר לאיזה טלויזיה יותר טובה

פורסם

ה SHARP מעולה יש לי אותה בבית אני הסתכלתי לפני שקניתי ואהבתי הכי את התמונה של ה SHARP (יותר מטושיבה)

אבל הכי טוב שתלך להתכל זה תלוי בטעם שלך..

ותבדוק גם עם איזה יציאות כל טלויזיה באה כי יש הרבה דגמים דומים

פורסם

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415603

לדעתי זאת גם אופציה שכדאי לשקול.... ראיתי את ה-LCD הזה אצל דוד שלי והיא מעולה...

היתרון שלה לגבי אלה שאתה הראת (לפחות אני חושב שלטלויזיות שלך אין) זה HD.... בכל מקרה, אם המחיר יקר לך (וגם אם לא), חפש מכירות פומביות, תוכל להוציא שם בממש זול...

פורסם

בתור אחד שמכיר את הטלויזיות וראה והתנסה בכולן... אז הנה דעתי:

הטושיבה שהצגת היא טלויזיה עם הרבה רעש רוח וצילצולים (של ניופאן) ובלי תוצאות ממש מרשימות... יש אותה לחבר שלי והתמונה בה מגורענת מדי לטלויזיה שמציגים אותה כ - "הכי חד". ממש התאכזבתי ממנה, אין לה חיבור RGB, יש יציאת HDMI אחת, יש חיבורי VGA קומפוזיט וקומפוננט אבל התמונה מאכזבת. אנחנו מנסים להביא DVD עם יציאת HDMI כדי לראות באמת אם הטלויזיה לא מציגה תמונה טובה. אגב בצפיה בטלויזיה בערוצים הרגילים אז ערוץ 10 שולט מבחינת איכות, ערוץ 2 אחריו במרחק רב לדעתי וערוץ 1 הרחק מאחור.

לדעתי לא מומלצת.

טלויזיות שארפ (במיוחד סדרת AQUOS) הן טלויזיות שנחשבות היום לקבוצת ה - רולס רויס של מסכי התצוגה (יחד עם PHILIPS LEOWE PIONEER). צריך לשים לב שמדובר בדגם איכותי של היבואן - ראלקו... כי היבוא הפראללי מביאים חרא של מוצרים.

מאוד מומלץ, תמונה איכותית מאוד

טלוויזית הסמסונג - מאוד הפתיעו אותי לטובה, מציגות איכות ממש טובה ויש להן את התמיכה באיכויות הגבוהות ביותר כולל

1080i/p ואני ממש מרוצה מהתמונה ומביצועים. מאוד מומלץ גם כן. חשוב לשים לב שקונים דגם מהסדרות החדשות ולא הישנות כיעד לפני שנה הסמסונג בארץ היו בלי יציאת HDMI והיבואן רוצה להיפטר ממלאים אז לשים לב שמדובר בדור החדש של הטלויזיות.

הכל זה שאלה של תקציב... אם אין בעיית תקציב הייתי הולך על פיליפס - איכויות מדהימות ללא מתחרים (לפחות בארץ).

אם יש מגבלת תקציב אז על פי הסדר הבא:

SHARP

SAMSUNG

TOSHIBA

פורסם
  • מחבר

בתור אחד שמכיר היטב את הטלויזיות וראה והתנסה בכולן... אז הנה דעתי:

הטושיבה שהצגת היא טלויזיה עם הרבה רעש רוח וצילצולים (של ניופאן) ובלי תוצאות ממש מרשימות... יש אותה לחבר שלי והתמונה בה מגורענת מדי לטלויזיה שמציגים אותה כ - "הכי חד". ממש התאכזבתי ממנה, אין לה חיבור RGB, יש יציאת HDMI אחת, יש חיבורי VGA קומפוזיט וקומפוננט אבל התמונה מאכזבת. אנחנו מנסים להביא DVD עם יציאת HDMI כדי לראות באמת אם הטלויזיה לא מציגה תמונה טובה. אגב בצפיה בטלויזיה בערוצים הרגילים אז ערוץ 10 שולט מבחינת איכות, ערוץ 2 אחריו במרחק רב לדעתי וערוץ 1 הרחק מאחור.

לדעתי לא מומלצת.

טלויזיות שארפ (במיוחד סדרת AQUOS) הן טלויזיות שנחשבות היום לקבוצת ה - רולס רויס של מסכי התצוגה (יחד עם PHILIPS LEOWE PIONEER). צריך לשים לב שמדובר בדגם איכותי של היבואן - ראלקו... כי היבוא הפראללי מביאים חרא של מוצרים.

מאוד מומלץ, תמונה איכותית מאוד

טלוויזית הסמסונג - מאוד הפתיעו אותי לטובה, מציגות איכות ממש טובה ויש להן את התמיכה באיכויות הגבוהות ביותר כולל

1080i/p ואני ממש מרוצה מהתמונה ומביצועים. מאוד מומלץ גם כן. חשוב לשים לב שקונים דגם מהסדרות החדשות ולא הישנות כיעד לפני שנה הסמסונג בארץ היו בלי יציאת HDMI והיבואן רוצה להיפטר ממלאים אז לשים לב שמדובר בדור החדש של הטלויזיות.

הכל זה שאלה של תקציב... אם אין בעיית תקציב הייתי הולך על פיליפס - איכויות מדהימות ללא מתחרים (לפחות בארץ).

אם יש מגבלת תקציב אז על פי הסדר הבא:

SHARP

SAMSUNG

TOSHIBA

תודה רבה אעל התגובה העניינית...אני ככל הנראה ילך על ה SHARP למרות שלא נראה לי שהיא מהסדרה שציינת...

בכל אופן יש לי שאלה אחת אחרונה...

בהרבה מהאתרים שמוכרים את הטלויזיה מצויין שם שהאחריות היא 10 שנים למסך על ידי ראלקו...

באמת הגיוני שתהיה טלויזיה עם 10 שנות אחריות? או שיש פה עוקץ כלשהו

פורסם

לשארפ יש איכות תמונה מדהימה הטושיבה מצויינת גם כן אבל פחות הסאמסונג לא באותו דרג...הייתי מחפש פיליפס או סוני במחיר הנ"ל..

פורסם

לגבי אחריות של 10 שנים - זה אכן נכון...

היבואנים הראשיים של שארפ וגם של פיליפס נותנים 10 שנות אחריות.. זה אמיתי.

אם אתה הולך על שארפ אז חשוב לוודא שזה מהיבואן הראשי ראלקו.

פורסם

הייתי מנסה להגיע לפילפס איכשהו.. זכתה לא פעם ולא פעמיים לתשבוחות רבות בהרבה כתבות, מאמרים, סיקורים ומבחנים בכל רחבי תבל..

ידועה כחברה שמשקיעה ומביאה ללקוח מוצר איכותי עם חומרים איכותיים ועם שירות טוב.. תמונה מעולה ביחס לרוב מסכי ה LCD שיש בשוק היום ובטוח שיותר טובה מאלו שהבאת..

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שהסתכלתי על טלויזיות פיליפס בזאפ וכל הטלויזיות שנכנסות בתקציב של 5-7.5 הם בעלות שנה או שנתיים אחריות....

כשיש לי את השארפ עם אחריות של 10 שנים

אבל אתם בטוחים שאין שום דבר מסריח בקשר לאחריות?..10 שנים זה נראה לי המון ביחס למה שמציעות המתחרות חשבתי אולי 10 שנים על חלק מסויים במסך או משהו כזה כמו שקונים למשל מכונת כביסה או משהו דומה אז מקבלים נגיד 5 שנים על מנוע ואחריות על כל השאר היא שנתיים

פורסם

כן נותנים 10 שנים אחריות !

כשההורים שלי קנו את ה sharp נתנו להם 10 שנים אחריות אבל זה רק על המסך. זאת אומרת שנה על הטלויזיה כולה ועוד 9 שנים על המסך.

זה מה שאני הבנתי לפחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים