עבור לתוכן

נתקעתי במשחק מאפיה בשלב MOLOTOV PARTY 3-3 ...

Featured Replies

פורסם

אני לא ממש הבנתי מה צריך לעשות שם ... לפי מה שאני הבנתי אני צריך להרוס את המכוניות שעומדות בחניה ... להרוג את האנשים ששם במסעדה ולחזור מאיפה שהתחלתי נכון ? כי אני עושה כך ולא מצליח לסייים את השלב אני מגיע למקום שבו מסומן ה-X האדום אחרי שאני הורס את המכוניות (לא מפוצץ אותם אבל הוא אומר לי שעשיתי מספיק נזק ...) ולא קורא שום דבר למה ?!

ועוד משהו זה שהמשחק לא עובד אצלי ממש טוב אני משחק על MEDIUM DETAILS 1024*768 והTRUCOLOR על OFF וזה לא עובד ממש טוב ...

תודה מראש ;).

פורסם

אתה צריך רק את המכוניות להרוס, לא להרוג את האנשים בפנים

פורסם
  • מחבר

לא הרגתי את האנשים במסעדה ועדיין לא הצלחתי לסיים את המשימה :/ אבל רצחתי את השומר שעומד שם כי אם אני לא רוצח אותו הוא קורה לכל החבר'ה מהמסעדה שירואו איך הוא "הורג אותי" ::) אז כשהוא קורה להם אני חייב להרוג גם אותם בגלל שאחרת הם יהרגו אותי :/ אז בכל זאת מה אני צריך לעשות שם :/ ולימשהו יש רעיונות לגביהשאלה השניה שלי :-\

פורסם

פשוט תהרוס את המכוניות ותחזור לפולי...

פורסם
  • מחבר

זה לא יוצא...

פורסם

צריך להרוס את שלושת המכוניות

ותעשה את זה בשקט!

פורסם
  • מחבר

אולי תספרו בדיוק איך עברתם את השלב ? את מי הרגתם או לא הרגתם איך הרסתם את המכוניות וכד'...

פורסם

יש כניסה אחורית אתה נכנס משם ודופק לשומר מחבט בראש בשיא הכוחץ אחרי זה זורק בקבוקים והורס את המכוניות. לא משנה עם תעשה רעש

יצאו עליך גנגסטרים אל תירה בהם זה לא מה שמתוכנן . פשוט תיכנס לאותו ותטוס משם לבר של הבוס ותלחץ לחצן ימני על העכבר שהדלת תיפתח וסיימת שלב. 8) 8)

פורסם
  • מחבר
יש כניסה אחורית אתה נכנס משם ודופק לשומר מחבט בראש בשיא הכוחץ אחרי זה זורק בקבוקים והורס את המכוניות. לא משנה עם תעשה רעש

יצאו עליך גנגסטרים אל תירה בהם זה לא מה שמתוכנן . פשוט תיכנס לאותו ותטוס משם לבר של הבוס ותלחץ לחצן ימני על העכבר שהדלת תיפתח וסיימת שלב.

לגביי לטוס זה קצת קשה עם האוטו הזה שזוחל בקושי 80 קמ"ש :lol:

הטעות היחידה שהיתה לי זה שלא ראיתי שיש שם דלת שצריך לפתוח אחרי שאתה מגיע לנקודת הסיום ... :bash: טוב בכל אופן תודה ;)

אבל המשחק מקרתע לי !!!

פורסם

יצאו עליך גנגסטרים אל תירה בהם זה לא מה שמתוכנן . פשוט תיכנס לאותו ותטוס משם לבר של הבוס ותלחץ לחצן ימני על העכבר שהדלת תיפתח וסיימת שלב.

לגביי לטוס זה קצת קשה עם האוטו הזה שזוחל בקושי 80 קמ"ש :lol:

הטעות היחידה שהיתה לי זה שלא ראיתי שיש שם דלת שצריך לפתוח אחרי שאתה מגיע לנקודת הסיום ... :bash: טוב בכל אופן תודה ;)

אבל המשחק מקרתע לי !!!

באמת מוזר שמקרטע עם מחשב כמו שלך (לפי המפרט משתמש), ממש מקרטע, או שזה רק אשליה כי המכונית איטית ( ;) ) אצלי עם GF256 וATHLON 1700+ זה רץ די חלק :-\

פורסם
  • מחבר

כן זה כזה מעצבן כל הזמן תקיעות קטנות כאלה מעצבנות לי תצורה בצורה יוצאת דופן :bash: מצטער שאני מדבר ככה פשוט זה הורס את כל היופי במשחק ! קניתי מחשב בשביל לשחק במשחקים וזה לא יוצא לי ! :'( חשבתי שרק GTA3 עובד אצלי חרא אבל לא ... בפורום הזה אני כבר נואש אף אחד לא הצליח לפתור את החידה שלי לגבי בעיה שלי ... :-[

עריכה: אתה מוכן בבקשה לשלוח SCREEN SHOT של ה SETUP שלך של המשחק MAFIA כי אני רוצה ליראות מה מוגדר אצלך ואיך ... צודה מראש :).

פורסם

תוריד את הרזולוציה ל800x600.. אם אפילו שם זה מקרטע קצת, תבדוק אם מופעל אצלך AA או AF.. למרות שזה לא כרטיס של nvidia, אז אין סיבה שירדו 60fps :P

פורסם

אמרתי לך.. תוריד רזולוציה ל800x600 ותבדוק אם זה עדיין מקרטע, כדי לדעת אם זה המחשב שחלש מדי או בעיה אחרת בכלל

פורסם
  • מחבר

הפעלתי 800*600 LOW DETAILS עכשיו זה גם מקרתע וגם מראה חרא ! אבל מקרתע קצת פחות ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים