פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים באמת איזה אנשים מגעילים!תמיד שאני רואה חתולה דרוסה על הכביש אני אומר לעצמי איך אנשים מסוגלים לעשות דברים כאלה!הרבה עושים את זה ולא אכפת להם. פשוט רחמים. :'(
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים אז כנראה שאתה לא נהגבד"כ החתולים נכנסים למסלול התנגשות בפתאומיות, זה לא שיש חתולה על הכביש ואני אומרת טוב נו היא בטח תרוץ משם
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מכירים את זה שאתם מתווכחים על משהו הרבה זמן ותוך כדי אתם מבינים שאתם טועים אבל לא מוכנים לסגת מעמדתכם כי אז תרגישו קטנים (למרות שזה בדיוק ההפך כי זה שמכיר בטעותו הוא הגבר) מכירים את זה שאתם רוצים לתקן מישהוא (אם בכתיבה/דיבור) ולא עושים זאת וכאתם טועים משגעים אתכם ואז אתם מתחילים לחפש כל מילה שנאמרת/נכתבת בכדי להראות שאתם לא פריירים
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מכירים את זה שאתם מתווכחים על משהו הרבה זמן ותוך כדי אתם מבינים שאתם טועים אבל לא מוכנים לסגת מעמדתכם כי אז תרגישו קטנים (למרות שזה בדיוק ההפך כי זה שמכיר בטעותו הוא הגבר) מכירים את זה שאתם רוצים לתקן מישהוא (אם בכתיבה/דיבור) ולא עושים זאת וכאתם טועים משגעים אתכם ואז אתם מתחילים לחפש כל מילה שנאמרת/נכתבת בכדי להראות שאתם לא פריירים מכיר ומכיר מאז הפסקתי להתווכח
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מכירים את זה שאתם רוצה לומר לכונפה שאתם שונאים אותה, אבל אין לכם אומץ לומר לה?
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מה למען השם אמרת כרגע fighter??? האם אתה נורמלי?!?!? חביבי, זה לעולם לא יקרה עכשיו לטובת שנינו, ולטוב העולם כולו, אנחנו נחייך אחד אל השני, ונעמיד פנים שמה שקרה עכשיו לעולם לא קרה, אוקי?! אז הנה: וזה שמעליי, זה באמת לא בעיה בכלל, וזה דווקא כיף, אבל לא כאשר הכונפה היא חרשנית אחושרמוטה, ואתה רוצה להשתמש בזה מדי פעם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.