עבור לתוכן

מכירים את זה ש.....

Featured Replies

פורסם

אני אתמול דרסתי חתולה באיילון אבל היא כבר הייתה מתה...

• תגובות 642
  • צפיות 58.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

די עם הדריסות של החתולים זה לא מצחיק

פורסם

באמת איזה אנשים מגעילים!

תמיד שאני רואה חתולה דרוסה על הכביש אני אומר לעצמי איך אנשים מסוגלים לעשות דברים כאלה!

הרבה עושים את זה ולא אכפת להם. פשוט רחמים. :'(

פורסם

למה אתה חושב שאנשים עושים את זה בכוונה?

פורסם

כי לא נראה לי שמצבים כאלה טיפשיים זה יקרה

פורסם

אז כנראה שאתה לא נהג

בד"כ החתולים נכנסים למסלול התנגשות בפתאומיות, זה לא שיש חתולה על הכביש ואני אומרת טוב נו היא בטח תרוץ משם

פורסם

מכירים את זה שאתם מתווכחים על משהו הרבה זמן ותוך כדי אתם מבינים שאתם טועים אבל לא מוכנים לסגת מעמדתכם כי אז תרגישו קטנים

(למרות שזה בדיוק ההפך כי זה שמכיר בטעותו הוא הגבר)

מכירים את זה שאתם רוצים לתקן מישהוא (אם בכתיבה/דיבור) ולא עושים זאת וכאתם טועים משגעים אתכם ואז אתם מתחילים לחפש כל מילה שנאמרת/נכתבת בכדי להראות שאתם לא פריירים :bash:

פורסם

מכירים את זה שאתם מתווכחים על משהו הרבה זמן ותוך כדי אתם מבינים שאתם טועים אבל לא מוכנים לסגת מעמדתכם כי אז תרגישו קטנים

(למרות שזה בדיוק ההפך כי זה שמכיר בטעותו הוא הגבר)

מכירים את זה שאתם רוצים לתקן מישהוא (אם בכתיבה/דיבור) ולא עושים זאת וכאתם טועים משגעים אתכם ואז אתם מתחילים לחפש כל מילה שנאמרת/נכתבת בכדי להראות שאתם לא פריירים :bash:

מכיר ומכיר

מאז הפסקתי להתווכח

פורסם

מכירים את זה שאתם רוצים להגיד לבחורה שאתם אוהבים אותה אבל אין לכם אומץ?

פורסם

מכירים את זה שאתם רוצה לומר לכונפה שאתם שונאים אותה, אבל אין לכם אומץ לומר לה? :smile1:

פורסם

בסוף יוצא שאוהבים את הכונפה ושונאים את היפה

פורסם

^להגיד לכונפה שהיא מכוערת זה ממש לא בעיה

פורסם

:o מה למען השם אמרת כרגע fighter??? האם אתה נורמלי?!?!?

חביבי, זה לעולם לא יקרה :nono:

עכשיו לטובת שנינו, ולטוב העולם כולו, אנחנו נחייך אחד אל השני, ונעמיד פנים שמה שקרה עכשיו לעולם לא קרה, אוקי?!

אז הנה: :)

וזה שמעליי, זה באמת לא בעיה בכלל, וזה דווקא כיף, אבל לא כאשר הכונפה היא חרשנית אחושרמוטה, ואתה רוצה להשתמש בזה מדי פעם :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים