עבור לתוכן

המלצה לנגן עד 850 ש"ח + חריגה אפשרית

Featured Replies

פורסם

ווליום חלש?

איפה אתה חי?

הוא מגיע עם אוזניות סאנהייזר קטנטנות כאלה שדי מחריבות לך את עור התוף אם אתה מגביר עד הסוף.

אני חי פה, בכדור הארץ, מדינת ישראל, בחור בשם רמת ישי.

הווליום ב H10 חלש, אין שום מילה אחרת לזה.

אני בד"כ שומע על כ 30-40% מעוצמת הנגן. ה H10 הוא היחיד שהכריח אותי לעבור את ה 50% בשביל לשמוע בווליום מספק.

אם אתה רוצה משהו שבאמת מחריב את עור התוף, קח U3 ותגביר עד הסוף.

פורסם

אני עם ה- CX300 שלי לא עובר את החצי ב- H10...

חוץ מזה, למה הם שמו 100%? אם חלש לך, תגביר ליותר אחוזים. לא תקנה נגן כי הוא מאלץ אותך לשמוע ב- 50% במקום ב- 40%? מילא ה- 100% יהיה חלש, הייתי מבין.

אם גם זה חלש לך, תתקין FW קוריאני ללא הגבלת הסאונד (לדעתי זה כבר מוגזם, זה פשוט הורס את האוזן).

חוץ מזה, ה- H10 שוקל כמו פלאפון ממוצע, לא מבין איך זה כבד לך. לדעתי, זה המשקל האופטימלי לנגן, לא קל מדי ולא כבד מדי.

עכשיו כשיש ROCKBOX אפשר להתקין בו משחקים, תוכנות, לראות סרטים.... פשוט הכל...

גם אני תומך ב- H10 במקרה הזה.

פורסם

^^

הוא מדבר על H10 מן הסתם.

דיברתי על האוזניות.

פורסם

MODY- זמן סוללה.

ה H10 בכל מקרה "מתפאר" בזמן סוללה חלש של 12 שעות

נגביר ל 70 אחוז ווליום- הסוללה תרד ל 9 שעות בקושי. זו בדיחה.

נגן בנפח 5 ג'יגה לא אמור לשקול היום כמו פלאפון ממוצע

בכל מקרה, אני את הבחירה שלי כבר עשיתי- Zen V. קטן, זמן סוללה טוב, איכות שמע מדהימה, ו Line in. בדיוק כל מה שאני צריך.

פורסם

ל- H10 זמן סוללה של 12 שעות בווליום של 50% (יותר מזה פשוט לא צריך). לי לא יצא אף פעם שנתקעתי איתו ללא סוללה.

חוץ מזה, זה 6GB ולא 5GB (שתי הגרסאות עולות אותו הדבר בארץ).

ה- ZEN לא מתאים במחיר.

הסנסה, בלי להעליב או משהו, לא מגיע לרמה של IRIVER/CREATIVE/IAUDIO באיכות הבניה ובאיכות הסאונד. אפילו מנכ"ל סאנדיסק אמר שזהו תחליף לנגנים סינים זולים.

חוץ מזה, הביקורות כל הסנסות למיניהן לא מעודדות במיוחד. אומנם הם מכילים המון פיצ'רים אך איכות הסאונד שהם מפיקים לא משהו בכלל (כנ"ל לגבי איכות המסך, הבניה, האוזניות והנדסת האנוש).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים