פורסם 2007 בינואר 1818 שנים רכשתי לפני כחצי שנה נגן MP3 של חברת Silver Line, ומצאתי בו מספר באגים (תוכנתיים ככל הנראה). ברור לי שאין חברה כזאת, וזאת מעטפת בלבד שככל הנראה נוצרת בעת היבוא ע"י חברת "בנדא מגנטיק" http://www.benda.co.il היבואן לא מוכן לדבר על המקורות של המכשיר, לא לספר על היצרן, ולא לתת מידע מעבר ל"עדכונים שיפורסמו באתר החברה כאשר יהיו". יש לציין שהנגן שקניתי כבר לא מופיע בכלל באתר החברה, ולכן הזוי יהיה מצידי לצפות לעדכוני תוכנה. יש לכם מושג מיהו אותו יצרן עלום? תודה
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר האם אותם סינים בני 13 גם כותבים את הקוד, מתכננים את הצ'יפים בתוכו, ומיצרים את הלוח הפנימי?משום מה לא נראה לי.
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים לאמפעל עלום שם שמעסיק את אותם ילדים בני 10 (למה 13? זה כבר גיל פנסיה!) מזמין חלקים מוכנים מאיכות נמוכה ועודפים במחיר אפסי, ואפילו דפקטיים, והילדים רק מרכיבים את הכל. זה למה איכות הבניה של הדבר הזה נוראית, וזה למה אפשרי שנגן אחד יישמע טוב יותר מהאחר, למרות שהם זהים.
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים אם משהו אחד נשמע יותר רע מהאחר, מן סהתם אחד מהם טוב יותר.זה שכולם זוועתיים זה עסק אחר לגמרי.
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים צודק...הרי יש גבול לכמות הנגנים שילד בן 10 יכול להרכיב ב-24 שעות. בכל מקרה, לפותח הת'רד, אני מתפלא שהנגן התקלקל רק עכשיו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.