עבור לתוכן

מה דעתכם על Audio-Technica ATH-A500?

Featured Replies

פורסם

תיכננתי לקנות את האוזניות ATH-A900, אחרי שהאוזניות ATH-FC7 נשברו לי, וה-GRADO SR-60 כבר מזמן זרוקים בצד.

אבל התקציב קטן לחצי, אז חשבתי לקחת את האחות הקטנה שלהם, ATH-A500.

השימוש היחידי יהיה למוסיקה, לרוב מטאל. חשוב לי שהאוזניות יהיו ממש נוחות, סגורות ושהאיכות תהיה סבבה (במחיר הזה לא מצפה לניסים, אבל למשהו סביר).

המחיר לאוזניות עם משלוח מיפן, 430 שקלים.

יש אוזניות טובות יותר בתקציב?

המליצו לי גם על ה-AKG K-81 DJ, שהם במחיר דומה, רק שאני לא מצליח למצוא חנות ששולחת אותם לארץ.

פורסם

אני קניתי את 81dj מאיביי ב-357 ש"ח כולל משלוח ,לצורכי ניידות הם בטח יותר מתאימות ,אבל במידה ואתה ולא מתנייד, הייתי משקיע כספי באוזניות אחרות.

מה התקציב ,ומה השימושים אולי נוכל לכוון אותך יותר טוב.

אולי אתה יכול למכור את ה- sr-60 שלך ,אם הם גם ככה זרוקות בצד ,הם אוזניות די מובקשות סה"כ-כך תוכל אולי להגדיל את התקציב.

פורסם
  • מחבר

השימוש הוא למחשב הביתי, רק למוסיקה (מטאל בעיקר).

התקציב, עד 600 שקלים, כולל משלוח מחו"ל.

אני לא יכול למכור את ה-SR-60, כי שכחתי אותם לכמה חודשים ליד החלון, בשמש. איכות הקול השתנתה, והצבע שלהם נהיה חום :silly:

פורסם

סתם לסקרנות מה לא אהבת בגרדו? נוחות,הצליל,או שהם דולפות צליל?

כי ממה ששמעתי מאנטולי ,ומהרבה המלצות בהייד פי ,אלסנדרו ms1 אוזניה מאוד מוצלחת וטובה לרוק ומטאל.

הבעיה שלי אם ה- ms1 שהם מבוססות על sr-125 (גראדו כאמור אוזניה פתוחה) ,המחיר דרך אגב הוא 99 דולר כולל משלוח.

יש כמובן את ה- hd-485 או hd-497 (המעולות :xyxthumbs:) אבל פשוט לא נוח להמליץ על סנהיזר למי ששומע רוק כבד :silly:(ואלו אוזניות פתוחות)

עוד אופציה ,אבל לקחת בחשבון שאת האוזניות האלו אל תקנה בלי לשמוע ,HFI-550 ultrasone ,עוד אוזניה סגורה מומלצת לרוק,ואפילו המחיר שלה בארץ סביר :o

אבל מכל האופציות האודיו טכניקה נראת לי הכי כדאית כי היא סגורה, נוחה(ענקית :o),ולוודאי לא תאכזב בתחום איכות הצליל.

פורסם

את ה-485 אני שמעתי ולא אהבתי. ממה שהבנתי בחיבור ישיר לכרטיס קול הן נשמעות יותר מאוזנות, אבל ברגע שמחברים אותן למקור שמצליח לדחוף אותן הן ומוציאות באס מוגזם מאוד.

ה-497 היא אוזנייה מעולה כמובן שלא צריך לספר עליה יותר מדיי חוץ מזה שהיא כבר פחות נפוצה בגלל הפסקת הייצור שלה.

ה-MS1 למרות שיצא לי לשמוע לזמן קצר יחסית מאוד אהבתי. סאונד הרבה הרבה יותר טוב מכל גראדו ששמעתי (ושמעתי מספיק). הן גם לא יקרות. מה שכן, אני לא בטוח שהן ההכי טובות למטאל.

את ה-81DJ עוד לא שמעתי, אבל זה בסדר, שי יביא אותן בקרוב :)

ה-A500 לצערי לא יצא לי לשמוע עדיין, ואני מאוד רוצה לשמוע. ממה שהבנתי הן אמורות להזכיר את ה-A900 בצליל שלהן. המבנה הפנימי שלהן דומה מאוד לשל ה-A900 רק בלי ה-DADS ככה שאני רוצה מאוד לשמוע אוזנייה כזאת ואם יהיה לה סאונד טוב מספיק אני אזמין לעצמי זוג כזה ואשדרג אותו לגמרי (פשוט אקרע לו את הצורה עם כל מניי ניסיונות בנוגע לחלל של האוזנייה). ה-A900 היא אוזנייה טובה מאוד לדעתי, וה-A500 לא יכולה להיות גרועה אם היא עולה חצי בערך ודומה בגוון הצליל.

Anatoli.

פורסם

הA500 חביבות רק אל תצפה לקבל איכות של A900 פתאום, אני בכלל הייתי קונה SR-80 בתקציב אבל יש לי הרגשה שלא ממש בא לך.[br]פורסם בתאריך: 18.01.2007 בשעה 12:40:17

אל תקנה בלי לשמוע ,HFI-550 ultrasone ,עוד אוזניה סגורה מומלצת לרוק,ואפילו המחיר שלה בארץ סביר :o

אני מכיר שני האנשים איתה, אחד אוהב לגמרי ואחד שונא לחלוטין :) אני אישית לא מתתי

פורסם
  • מחבר

סתם לסקרנות מה לא אהבת בגרדו? נוחות,הצליל,או שהם דולפות צליל?

כי ממה ששמעתי מאנטולי ,ומהרבה המלצות בהייד פי ,אלסנדרו ms1 אוזניה מאוד מוצלחת וטובה לרוק ומטאל.

הבעיה שלי אם ה- ms1 שהם מבוססות על sr-125 (גראדו כאמור אוזניה פתוחה) ,המחיר דרך אגב הוא 99 דולר כולל משלוח.

הצליל של סדרת ה-GRADO ממש מצויין, אבל האוזניות מכאיבות לאוזניים בצורה שאני לא יכול לסבול, לא משנה עד כמה איכותיות הן.

הן גם פתוחות, אז בכלל לא מתאים.

קראתי יותר בפורום של head-fi, הבנתי מהמשתמשים ששם שההבדל בין ה-A500 ל-A900 לא מורגש למשתמש הרגיל, אבל בכל מקרה ה-A900 פשוט יקרים מדי. ה-A700 לעומת זאת, נופלים באמצע, ובתוספת של 120 שקלים, אני יכול לקנות אותם במקום את ה-A500.

השאלה היא, אם עדיף A500+AMP (למחשב) או את ה-A700 לבד?

אף פעם לא ראיתי AMP, אפילו לא בטוח שצריכים אחד לשימוש במחשב, אבל שמעתי שהוא יכול לשפר את איכות הקול.

פורסם

האודיו טכניקה a500 לא צריך כל כך מגבר ,ולא בטוח שמגבר יועיל לו כל כך ,אלה אם כן אתה מחפש מגבר מנורות לחמם תצליל בכלל מקרה זוהי אופציה מחוץ לגבולות התקציב.

אם יש תקציב ל- a700 לך עליו בלי מגבר, ואולי יום אחד תוסיף גם מגבר.

ישנה גם אופציה בשבילך היא הבייר dt440 שמעתי אותם וחשבתי שהם אחלה ,וגם מאוד נוחות .

בכל מקרה תוריד את קובץ הpdf שמקושר בפוסט הראשון בדיון הזה: http://www.head-fi.org/forums/showthread.php?t=130998

פורסם
  • מחבר

ה-DT440 עולות 900 שקלים, במחיר הזה אני בעצם יכול לקנות A900 מיפן במקום.

הם גם פתוחות, אז לא מתאימות לי.

מכל האפשרויות, נראה לי שה-A700 היא הכי מתאימה. אם בכל זאת התקציב שלי יהיה מוגבל, אני אזמין את ה-A500.

תודה על העזרה, אני אעדכן ברגע שאקבל את האוזניות, ואספר על האיכות

:)

פורסם

אתה כבר מזמין?

אם כן, אולי תוכל עוד להגיע למפגש שלנו בסופ"ש הבא :)

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

החודש ביזבזתי יותר מדי כסף :behead:

אני אצטרך לחכות למשכורת, ב-10 לחודש.

מתוך סקרנות איפה המפגש? אתם סתם מתאספים ובודקים ציוד אודיו וכל מה שקשור ביחד?

פורסם

תעשה חיפוש על המפגש השני והשלישי ותקרא קצת.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, קראתי...

אני מקווה שיהיה מפגש רביעי, שאוכל להגיע אליו עם האוזניות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים