עבור לתוכן

מחשב שקט יותר...

Featured Replies

פורסם

כרגע במחשב שלי נמצאים מקדימה מאורר קטן 4 ס"מ מאחורה גדול 12 ס"מ ( שניהם רגילים והכי פשוטים שיש).. ועל המעבד מאורר אורגינלי של AMD ..

המחשב כאמור אני לא יגיד מרעיש אבל בו נגיד "נשמע "... השאלה מה אפשר לעשות כדי שיהיה שקט יותר..

בקרוב אני הולך להחליף ספק כוח ( וזה בלי קשר לרעש ) למשהו אכותי, האם זה יוריד מהרעש?

וגם מאורר למעבד (AMD4200DUAL ) אני הולך להחליף ואני ישמח לקבל המלצות לאיזה מאורר שקט טוב ואמין להחליף?

השאלה האחרונה היא לגבי ה12 ס"מ שיושב בתחת של המארז האם כדי להחליף אותו למשהו קצת יותר איכותי ושקט?

תודה.

פורסם

אם הספק הנוכחי שלך מרעש אז כמובן שאם תחליף למשהו שקט תרגיש הבדל.

תחליף את המאוררים של המארזים למשהו איכותי ושקט יחסית של חשבת Arctic Colling (לי ידוע שאפשר למצוא אותם בנועה,אבל אני מניח שיש עוד חנויות)

ואם אתה לא מעוניין ב-OC או שלחילופין התקציב לוחץ קח Freezer 64 של AC

פורסם
  • מחבר

כרגע המאורר הקידמי של המארז (4) מחובר עם סנסור ללוח אם אבל האחורי(12) מחובר רק לחשמל אז אני דיי בטוח שהוא זה שפועל בעוצה מירבית וקודח בשכל.. השאלה אם יש לי עוד מקום להחליף את המאורר הזה ולחבר גם את החדש ללוח אם עם סנסור? איך אני בודק את זה?

פורסם

הפריזר 64 מצויין. וגם מתאים לOC.

מאוורר 4 ס"מ סטנדרטי עושה אחד משני דברים - או מרעיש מאוד, או לא ממש עוזר. אני מציע לך להחליף אותו. לAC יש בהחלט מאווררי מארז טובים. לי אישית יש Thunderblade, ולמרות הקירור הטוב שלהם, שקטים הם לא ממש.

תקפיד גם על ניקוי אבק ושימון המאווררים. זה עושה פלאים לרעש.

לגבי חיישן מהירות המאווררים - תבדוק בחוברת הלוח האם יש לו עוד חיבורים למאווררים. אם לא, אז אתה יכול להכניס Fan controller, או אפילו לבנות אחד די בקלות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי יש לי רק 2 חיבורים למאוררים בלוח אם..

כרגע ה4 ס"מ שמותקן מקדימה של המארז והוא מכניס אוויר פנימה מחובר למארז כי יש לו את האופציה והמאורר האחורי ה12 ס"מ שמוציא אוויר מהמארז מחובר רק לחשמל כי גם אין עוד חיבור וגם כי זה החיבור היחידי שיש לו..

איזה שינויים מומלץ לעשות? להחליף אני שניהם רק או רק אחד מהם ובמה? אם אפשר דגם ספציפי שאני יראה כמה עולה ואיפה..

תודה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים