עבור לתוכן

פלאפון טוב או פלאפון מעפאן + נגן סביר?

Featured Replies

פורסם

יש לי פלאפון ישן (סליידר צבועני) שנגמר לו לפני כמה חודשים ההתחיבות, המצב שלו על הפנים אז אני רוצה לקנות מכשיר חדש.

הבעיה היא שאני רוצה גם נגן הרבה זמן חשבתי לשלב בין השנים ולקנות מכשיר high end מה שאומרים (סטייל ה n73) ולקנות לו הרחבה לזכרון

אווווווווווווווווווווווווו לקנות נגן סביר ב 1500 שקל ככה ופלאפון שהוא לא להיט ... ככה אני מפסיד בעצם ניידות אבל השאלה אם אני מקבל תמורה עדיפה לכסף ככה?

מבינים ?

תנו דעתכם

פורסם

תלוי בשימושים.

אתה מעדיף פלאפון שהוא עושה "הכל" או נגן מעולה (ואין ספק שהוא יהיה איכותי הרבה יותר מהפלאפון) ופלאפון סביר.

עניין של סדר עדיפויות שרק אתה יכול לענות על זה

פורסם

ב 1500 קונים נגן מעולה, לא נגן סביר.

פלאפון כנגן זה שילוב שאף פעם לא הולך כמו שצריך. המוזיקה היא על חשבון הסוללה לדיבור, ודיבור מקצר לך את זמן הסוללה למוזיקה. שלא נזכיר את העובדה שזה פחות נפח, איכות הרבה פחות טובה, ובתכל'ס גם מחיר גבוה יותר (בגלל כרטיסי ההרחבה וכו')

במוזיקה מכשירים סלולאריים מחזיקים בממוצע כ 8-9 שעות (להוציא את W800 ודומיו במצב נגינה) לעומת נגן טוב שמחזיק 12 שעות ומעלה, ולא על חשבון דיבור.

קנה פלאפון סביר ונגן נורמלי.

לך על סוני אריקסון J300, קטן עם זמן דיבור ארוך, זה מה שחשוב.

פורסם

פלאפון בחיים לא ישתווה לאיכות של נגן...

אני חושב שהנוקיה יכולה לעשות את שניהם בכבוד ועדיין לשמור על הניידות..(כמובן רק עם הרחבה מתאימה..)

פורסם

הנוקיה ממש לא יכול להחליף נגן.

פורסם
  • מחבר

טוב החלטתם פה אחד :]

נלך על הנגן

פורסם

תתחדש! :xyxthumbs:

במחיר הזה אתה יכול להביא ZVM.

פורסם

אפס, לא ראיתי שהוא רוצה נגן ב-1.5K.. אז כן, עדיף נגן. :xyxthumbs: (וגם נוקיה :D)

פורסם

אפס

לא צריך לקלל. :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים