עבור לתוכן

המלצה על זכרונות לOC בתדר 667MHZ ללוח 945P-S3. תקציב עד 1200 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת.

פורסם

1 ג'יגה או 2 ג'יגה?

פורסם
  • מחבר

2 ג'יגה.

פורסם

אתה לוקח את ה - E4300, נכון ?

כי עם מעבדים אחרים יחד עם הלוח הזה וזכרונות 667MHZ לא תגיע רחוק.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. ת'אמת זה אמור להיות מחשב של אחי למשחקים. אוברקלוק אולי אני יעשה ממש קטן. עם מעבד E6300 הזכרונות יבטיחו לי עד 333 באס לא? נראלי מספיק בשבילו. השאלה האם כל זיכרון שאני אקנה גם VALVUE יעמוד בבאס כזה. ואיך הלוח שלי עם מעבדים עם באס 800? אני יוכל להגיע רחוק עם הE4300 וזיכרון מתאים לOC?

פורסם

עם E4300 תגיע רחוק יותר ב - OC עם זכרונות 667MHZ פשוטים ועם הלוח שלך שהוא ממש לא אוברקלוקר גדול (לא ראיתי אותו עובר את ה 350360 באס).

בתקציב נמוך כזה ללוח ולזכרונות ה - E4300 יהיה הרבה יותר מומלץ ל - OC.

פורסם
  • מחבר

אוקיי. ולאיזה באס אני אגיע עם הE4300? דרך אגב מה המכפלה של המעבד? לא זוכר פשוט... ואם אני לא עושה OC אז הE6300 עדיף לי עם זיכרונות 667 פשוטים?

פורסם

המכפלה של ה - E4300 היא 9 ושל ה - #6300 היא 7, לכן בבאס הנמוך שתוכל להגיע אליו בגלל הגבלת הזכרונות והלוח, ה - E4300 יהיה עדיף בגלל מכפלתו הגבוהה יותר.

ללא OC לא יהיה הבדל מורגש בין שני המעבדים.

פורסם
  • מחבר

אם הבנתי אותך נכון. עם שני המעבדים אני אגיע לבאס 333 עקב מגבלת הזיכרונות והלוח. לכן עדיף הE4300 בגלל מכפלתו הגבוהה שייתן לי יותר מהירות נכון?

וזיכרונות אתה אומר פשוטים לקנות ביחד עם המעבד כן? משהו כמו KINGSTON וכאלה?

פורסם

כן.

לא חובה קינגסטון יש גם חברות טובות אחרות שזכרונות ה - 667MHZ הפשוטים שלהן עולים פחות, כמו TWINMOS למשל.

פורסם
  • מחבר

ת'אמת שעם טווינמוס יש לי עבר רע >:( קניתי זיכרונות DDR2533 ללוח אם שהיה לי ואנצלתי לקבע אותם על DDR400 בגלל שגם בAUTO וגם בDDR533 קבוע הזיכרונות נכשלו בMEMTEST. אחר כך בדקתי שאין בכלל תאימות לזיכרונות שלי ללוח הזה. וגם בלוח שקניתי עכשיו ה945S3 אין תאימות בכלל לזיכרונות שלהם. אז ככה שאני מעדיף שלא לקנות את החברה הזאת. למרות שבSANDRA ראיתי שהזכרונות של הטווינמוס עבדו אצלי כDDR2533. מוזר..

פורסם

אז תקנה זיכרונות VALUE של KINGSTON אם אתה לא רוצה TWINMOSS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים