פורסם 2007 בינואר 1718 שנים זה תלוי אחי ה ASUS P5B הוא טוב לOC ולאפליקציות כבדות כמו גראפיקה ועריכה, הGIGABYTE 965P הוא לא משהו ב OC אבל הוא לוח מצויין אם השימוש העיקרי הוא משחקים הוא יספק אותך מעל ומעבר
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים זה תלוי אחי ה ASUS P5B הוא טוב לOC ולאפליקציות כבדות כמו גראפיקה ועריכה, הGIGABYTE 965P הוא לא משהו ב OC אבל הוא לוח מצויין אם השימוש העיקרי הוא משחקים הוא יספק אותך מעל ומעבר הלוח של ASUS טוב יותר לגרפיקה? למה אתה מתכוון? איך זה בא לידי ביטוי?
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים זה תלוי אחי ה ASUS P5B הוא טוב לOC ולאפליקציות כבדות כמו גראפיקה ועריכה, הGIGABYTE 965P הוא לא משהו ב OC אבל הוא לוח מצויין אם השימוש העיקרי הוא משחקים הוא יספק אותך מעל ומעבר בולשיט טהור. הייתי הולך על ה - ALBATRON PXP965 במקום שניהם. לינק - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3062&Pname=ALBATRON לוח מצוין ואוברקלוקר טוב.
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים אם זה היה סקר, ללא ספק הייתי מצביע ל-S3, הוא זול, אמין, מעולה למשחקים ולאוברקלוק ולא שונה מהותית (למעשה, חוץ מהקבלים) מה-DS3 המעולה. בתאכלס, אם זה היה P5B DELUXE הייתי מצביע ל-DELUXE אבל במקרה הזה, ה-S3 לוקח
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים הייתי הולך על ה DS3 שאגב עולה בסה"כ משהו כמו עוד 10 ש"ח על מחיר ה S3..* עריכה = תיקון, מסתבר ש KSP עדכנו מחירים בזמן האחרון ושוב העלו את מחיר ה DS3.. לכן, ה S3 עדיף לפי דעתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.