עבור לתוכן

צריך המלצה לצורב DVD מKSP

Featured Replies

פורסם

קיצר אני גם צריך המלצה בקשר לצורב מKSP מחר קונה מה לקחת LG ,SONY ,?

חאיזה דגם ?

פורסם

קיצר תקרא את הסטיקי(צורבים מומלצים).אני ממליץ לא להידחף לדיון של מישהו אחר :nono:

פורסם

טוב פתחתי משלי וקראתי את הסטיקי

פורסם

אצלי נפל LG H10 רועש ולעומת זאת את הפיונייר כלל אינני שומע.אך אולי הסטנדרטים שלך שונים משלי.לגבי ההבדלים יש לך סקירה על הצורבים באתר.וגם סטיקי למומלצים שם הכל מםורט.

אצלי עברו 2 פיונירים ושני אסוסים. הדבר האחרון שאני יכול להגיד עליהם זה שהם שקטים.

פורסם

אני מעריך שאתה מדבר על זמן צריבה.הLG רועש בתדירות קבוע ואם מכניסים אליו דיסק אז הוא כמו טרקטור בזמן קריאת הנתונים.כנראה זה תקלה ספציפית אז לא ארחיב.פשוט היה פה דיון על הLG הרועשים ואני זוכר היטב שאני לא לבד במערכה.

פורסם
  • מחבר

זה לא טוב

לlg יש רעש

ולפיוניר יש בעיה לקרוא דיסקים שרוטים

מה עושים? מה זה כל הצורבים עם הAU ?

פורסם

ל LG אין רעש.זה בעיה ספציפית בדגם מסוים באחוז מסוים מהכוננים.לא שמעתי על בעיות אם H22 למשל.

פורסם

רעש זה דבר סובייקטיבי, נכון שלחלק מדגמי LG היותר מיושנים הייתה בעיה של רעש אבל כל צורב DVD ירעיש בזמן שאתה צורב במהירות 16X, המנוע פשוט מסתובב במהירויות עצומות.

זה גם תלוי במארז וכמה הוא אטום לרעשים.

פורסם
  • מחבר

אני מדבר בקריאה של דיסק רגיל או DVD

הצורב הרגיל הישן שלי לפני שהוא נדפק, שהייתי מכניס דיסק היה לוקח לו זמן לקרוא והוא לא היה קורא ישר אלא בקטיעות כאלה, והוא גם היה עושה רעש חזק בקריאה של אודיו שאני מנגן דיסק

פורסם

כיום צורבי DVD קוראים דיסקים דיי מהר (חלק יותר מהר מאחרים אבל זה במילי שניות ככה שזה לא ממש משנה).

תלוי באיזה מהירות הדיסק נקרא, ככל שהוא נקרא במהירות יותר גבוהה, כך גם הרעש שלו גובר, אבל שוב תלוי מה זה רעש, אצלי למשל נק 3540 שקט אבל מצד שני יש לי מארז דיי אטום לרעשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים