פורסם 2007 בינואר 1618 שנים מחפש לוח אם שקט רצוי עם יציאות firewere בעקבות ירידת המחירים של AMD מעדיף ללכת על למעבד +3800 X2 הלוח מיועד למערכת קולנוע ביתי ולקצת משחקים לא מיועד ל0C ולכן מה מה שהכי חשוב זה השקט והיציאות FIREWERE . מחפש לוח בלי כרטיס מסך מובנה + 3XPCIהתקציב קריטי כי מעבר ל-700 ש"ח אני מעדיף כבר להשקיע את ההפרש כדי ללכת על 6300Eתודה אנשים
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים מחבר מה הכוונה PCI רגילים? (אני מתכוון לכאלו שאפשר להתקין עליהם כרטיס טלוזיה, רשת וכד').אם אין ברירה אלך על מעבד 6300E למרות שזה מבאס קצת כי ההבדל לא ממש יועיל לי אבל אין ברירה...זה לא פשוט חיפשתי לא מעט ולא מצאתי יש למישהו רעיון?טנקס
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים מחבר כוונתי לPCI רגילים - לחיבור כרטיס טלויזיה, מודם וכרטיס רשת אלחוטית זה המינימום אפילו כרטיס קול לא אוכל להוסיף.כנראה שאיאלץ לוותר על יציאת FIREWEWR בשלב זה כרגע אין לי בזה שימוש למרות שעלול להיות ואז יכול להיות לא נעים עם 3 PCI תפוסים.מה דעתכם על ASUS AM2-E http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1181&modelmenu=1575 ש"חעונה על דרישות השקט והתקציב
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים לא יודע על איזה מארז תכננת, אבל אני הייתי הולך על אחד שתומך ב-ATX מלא.אני מוצא כרגע שה-HTPC שלי לא חזק מספיק להריץ סרטי High Definition, ואני רוצה להעביר אליו את ה-C2D שלי, אבל המארז תומך רק בלוחות MATX וזו בעיה.. הייתי קונה לוח MATX ל-C2D אבל אלו גרועים ב-OC, ואני אהיה חייב לבצע אוברקלוק ל-E6300 על מנת להריץ סרטי HD חלק.אז עכשיו אני מחפש להחליף את המארז שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.