פורסם 2007 בינואר 1618 שנים אי אפשר להעביר עוד שירים לנגן אחרי שיש בו כבר 126, אפילו שיש 1.2 ג'יגה מקום פנוי. בדקתי שהוא לא בנעילה.מה אפשר לעשות? השגיאה היא "Cannot copy 'שם השיר': The directory or file cannot be created."עדכון: כל פעם שאני מנתק את הנגן ומחבר שוב, זה מוריד את כמות השירים שאני יכול להכניס. עכשיו זה 124.
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים מחבר ....מאיפה קנית את הנגן?www.lastprice.co.ilהנגן לא נותן לי להכניס עוד קבצי מוזיקה אחרי שיש לי 126.קבצים אחרים הוא נותן להכניס בלי שום בעיה, גם כאלה ששוקלים כמה מאות מגה.
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים אני לא יודע איך זה עובד בחנות הזאת אבל יש חיקויים בסין שנראים אותו דבר כמו הנגן המקורי אחד לאחד אבל הם באים רק עם 128 זיכרון (ג'נריים) למרות שהם אומרים שהם מגיעים עם הרבה יותר
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים מחבר אני לא יודע איך זה עובד בחנות הזאת אבל יש חיקויים בסין שנראים אותו דבר כמו הנגן המקורי אחד לאחד אבל הם באים רק עם 128 זיכרון (ג'נריים) למרות שהם אומרים שהם מגיעים עם הרבה יותרכן, קראתי על זה, אבל זה לא הגיוני במקרה הזה, כי זה חוסם אותי רק לגבי קבצי שמע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.