עבור לתוכן

הזמנתי כרטיס מסך 7600GT ואין אותו במלאי והמליצו לי להחליף אותו ב7600GT SONIC.

Featured Replies

פורסם

באותו המחיר. האם הSONIC אמין כמו 7600GT הרגיל? של חברת PALIT.

פורסם

במקום מה ממליצים לך עליו? לכרטיסים של PALIT יש בד"כ אחריות של שנה כאשר לכל השאר יש שנתיים עד שלוש.

לדעתי לא כדאי לקחת את הכרטיס של PALIT מה גם יש חוסר אמינות לחברה.

פורסם

במקום מה ממליצים לך עליו? לכרטיסים של PALIT יש בד"כ אחריות של שנה כאשר לכל השאר יש שנתיים עד שלוש.

לדעתי לא כדאי לקחת את הכרטיס של PALIT מה גם יש חוסר אמינות לחברה.

אולי הכרטיס שהוא לקח גם בא עם אחריות לשנה...

בקיצור תבדוק את הקטע של אחריות.

רצוי לקחת כרטיס בעל 3 שנים אחריות.

פורסם
  • מחבר

לקחתי את הPALIT 7600GT הרגיל. והם אמרו שאין להם אותו במלאי ואני אקח את הPLAIT 7600GT SONIC שחזק קצת ממנו באותו המחיר.

האחריות היא לשנה. וכבר הזמנתי את הכרטיס.

התקשרתי אליהם עכשיו וביטלתי את הקנייה של הכרטיס. עכשיו איזה כרטיס כדאי לי לקחת במקומו? חשבתי על ה7600GT של LEADTEAK שעולה 836 ש"ח. זה יותר ממה שחשבתי לקנות אבל זה המקסימום שלי. יש משהו יותר טוב ממנו או משתווה בפחות מחיר? או שזה מומלץ הכרטיס הזה למחיר הזה?

פורסם

אני ראיתי שממליצים על הסוניק הרבה בפורום אז אין מה לדאוג

פורסם

אם אני לא טועה SONIC זאת הגרסא המומהרת לכרטיס ככה שלפי דעתי שווה לך ללכת עליו

פורסם

עדיף כבר את הסוניק מאשר הלידטק הלא מומהר.

פורסם

SONIC. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

וואי אחים שלי שיגעתם אותי :kopfpatsch: התקשרתי לבטל את הקנייה של הSONIC שהזמנתי. ועכשיו אני צריך שוב לחדש את ההזמנה על הSONIC? אולי הוא טיפה יותר מומהר. אבל האחריות על הכרטיס משנה על הSONIC ל3 שנים על הLEADTEK שהחברה גם יותר אמינה לא עושים את הLEADTEK משתלם יותר?

פורסם

אז שישאר ככה,בהס"כ זאת המהרה פשוטה שעשו בביוס אין הבדיל פיזי כלשהו,הלידטק גם לא רע אבל לא יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

ואחריות לשלוש במקום שנה. עם הכרטיס של PALIT יילך לי אחרי שנה אז אצטרך לקנות חדש. ולLEADTEK יישארו עוד שנתיים. אלך עליו וזהו. תודה רבה.

פורסם

ואחריות לשלוש במקום שנה. עם הכרטיס של PALIT יילך לי אחרי שנה אז אצטרך לקנות חדש. ולLEADTEK יישארו עוד שנתיים. אלך עליו וזהו. תודה רבה.

היום מחליפים כרטיסי מסך כמו גרביים,אפילו שנה אחת בשביל כרטיס מסך זה יותר מידי

פורסם

הכרטיסים של פאליט מספיק אמינים, די עם ההשמצות הלא מבוססות.

פורסם

אולי אמינים, אבל אחריות לשנה זה מעט!

לי יש כרטיס עם אחריות של שנה ( שכבר נגמרה ) ( במחשב אחר ) ובזמן האחרון הוא עושה קצת בעיות, אין לי מה לפנות לחברה...

מציע לך בחום לקחת את הכרטיס של לידיטק, היא חברה מצויינת ותוכל לישון בראש שקט בקטע הזה...

ואגב, אתה יכול לעשות לכרטיס לבד OC ולהגיע לרמה של ה SONIC בקלות....

כשאני קניתי את ה 7900GS חשבתי גם לקנות משהו יותר זול עם אחריות לשנה, אבל שיניתי בסוף דעה ולקחתי את הכרטיס שיקר יותר ב 100 ש"ח אבל עם אחריות ל 3 שנים, אני אישית הרבה יותר שקט עם זה מאשר כרטיס עם אחריות לשנה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים