עבור לתוכן

עצות וחוות דעת למערכת קולנוע ביתי בתקציב של עד !!! 10K

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב לכולם

אני מעוניין לבנות לעצמי מערכת קולנוע ביתי שתשמש לסרטים ולא פחות מזה ( אולי אפילו יותר ) למוזיקה, אני לא אאודיופיל מדופלם אך כן מרגיש ושם לב להבדלים באיכות צלילים ברמקולים וכן חשובה לי מערכת שאוכל להנות !! ממנה בשירים ממגוון רחב (דאנס, ווקאלי, שנות ה80 , וכ"ו) וכן מאיכות סאונד וסראונד כאשר אני רואה סרט( אם זה פעולה או סתם דרמה), הסלון הוא בצורת מלבן - לערך 4 רוחב על 4 או 5 אורך.

אני התחלתי לעשות סקר ולקבל מידע ,באחת החנויות שהייתי בה הכין לי המוכר חבילה של מערכת קולנוע ביתי במחיר של 9K והינה הפירוט

רסיבר של ONKYO דגם: 604

DVD של פיוניר דגם: SACD 696 או 969 SACD (הוא לא זכר את המספר בעלפה)

רמקולים של JM-LAB (הצליל שלהם היה חם ועמוק ולא חלול - זה כששמעתי אותם עם שיר ללא בסים רציניים והרבה גיטרות שהמוכר נתן לי לשמוע):

זוג רצפתיים דגם: S- 714

סנטר של אותה חברה מדגם: S-70

מה אתם אומרים?

האם הדגמים הללו אכן טובים (נאמר לי שהדגמים הללו הם מעל הממוצע!!) וכן החברות המיצרות אותם טובות בתחום?

האם הרמקולים הללו (שאהבתי את הצליל החם והעמוק שלהם) יכולים לתת גם בסים ברמה בשירים קיצביים וכן בסרטי פעולה או אחרים?

האם הרסיברים של ONKYO אכן יותר חזקים בקטע של מוזיקה ופחות!! בקטע של סרטים - כך נאמר לי בהמשך? ( אם כן אז במה זה מתבטא?)

האם הרסיבר הספציפי הזה שונה (טוב גם בסרטים וגם במוזיקה) ?

האם יש לכם הצעות אחרות למערכת קולנוע ביתית לפי אותם עקרונות שאני מחפש?

בתודה רבה מראש

SKI FARM

פורסם

אהלן חוות סקי ;)

הרסיברים של אונקיו בארץ לא זולים בכלל, ואפילו לא אתבייש להגיד יקרים מדיי ביחס לתחרות. תנסה לשמוע רסיבר אחרים כמו מרנטז הרמן-קרדון ודנון.

את הרמקולים של JM-LAB ברור לי למה אהבת, יש להם סאונד חם וגדול (לדגמים שאני שמעתי לפחות), אך השאלה היא האם זה יתאים לך גם בסרטים, מניסיון שלי, בדר"כ זה לא הולך ביחד והבאס מתחיל להשתגע.

אני ממליץ לך לשמוע עוד יותר דברים לפני שתחליט. תנסה לשמוע את ה-Diamond9 של וורפידל, תנסה לשמוע MISSION ותנסה לשמוע כל מה שיש בחנויות למעשה.

אני הייתי במצב שלך משקיע את ה-40% בערך ברמקולים הקדמיים, ואת השאר בהגברה רמקולים אחרים ו-DVD. כיוון שאמרת שאתה רוצה הרבה מוזיקה לדעתי זה יהיה הרעיון הטוב ביותר, אך שוב, תנסה לקפוץ לחנות ולשמוע.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים