פורסם 2007 בינואר 1618 שנים כי אתה וואחד מגה-פאנבוי של נינטנדו, יש לך DSים במקום צלעות בבית החזה, ופועם אצלך GBA במקום לב. לגבי המוח שלך, נראה לי שהוא איפושהו בסביבות הגיימבוי מיקרו.עכשיו עזוב אותנו בשקט, ותן לאנשים לשאול פה שאלות שבאמת צריך עליהן תשובה, גולם.הנה לך דוגמה:למה לעזאזל מבין 3500 הודעות שיש לך לא הצלחת לכתוב אפילו אחת בלי שגיאות כתיב?
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים מחבר ראסמי מה הקטע שלך ? אני בא לעזור פה לאנשים למצא את היכולת האמיתי של המכשיר , ואתה בא ומשמיץ ! לך לך תשב עם DS ותשחק מריו (שאגב גם אני יכול )
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים 1-אין לי DS 2-זה היה בדיחה קצת הומור לא מזיק 3-אתה לא יכול לשחק משחקי DS בPSP אלה משחקים אחרים ישנים הרבה יותר בעזרת אמולטורים 4-תחזרו לדיון שלכם
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים מחבר אפשר משחקים של gba שזה לא כזה ישן . גם ככה משחקים של ds לא ממש יותר טובים משל gba .
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים גם אני מוכן לעזור אם יש למשהו שאלות כמו למשל: "האם אני יכול להריץ הומברו על הPSP שלי?"
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים 2-זה היה בדיחה קצת הומור לא מזיק ההומור שלך גרועתקלוט. זו לא הייתה בדיחה, זו הייתה הערה נדחפת ודפוקה, זו ממש לא פעם ראשונה שאתה עושה את זה.בכל מקרה, אנשים, יש פה מישהו מהצפון? כבר הרבה זמן אני בונה על איזה משחק עם 8 אנשים ב Ace combat x
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים בטח שאפשר o_Oרוב המשחקים תומכים במצב infastracture שמאפשר להתחבר דרך כל ראוטר אלחוטי לרשת, ולשחק עם אנשים מכל העולםאני משחק המון ב Killzone ככה, וב SOCOM.
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים מחבר בטח אפשר ברשת זה חזק ! למרות שאני יותר בקטע של לפרוץ מאשר לשחק במשחקים .
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים מה המחיר הכי זול כיום שניתן לקנות PSP בארץ, שמשחקים פרוצים יעבדו עליו..משעמם לי רצח בצבא ואין לי מה לעשות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.