עבור לתוכן

קניתי Audigy 4 SE מ KSP. אשמח לענות לשאלות(לאנשים רבים פה יש כל הזמן שאלות עליו)

Featured Replies

פורסם

טוב ומה יקרה אם פתאום יצאו עוד שתי חברות ובדומה לקריאייטיב הם יפתחו התקן מיוחד כמו EAX שמנסה לשחזר את הצליל המקורי מהמציאות במשחקים

אבל לחברה אחרת יהיה ככה וככה ואז משחק זה ומשחק זה יתמכו, ולא יתמכו בזה של הכרטיס האחר

ואז דור שני ופתאום החברה המתחרה מפתחת משהו יותר חדש

זה בלבול אחד גדול

אה ואתה יכול להסביר לי למה לעזאזל לא היתה תחרות במערכות 7.1?

• תגובות 52
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במערכות 7.1 אין תחרות כי זה שוק קטן מדיי. מה גם של-7.1 של מחשב אין שום ייתרון על 5.1 של מחשב. לחדרים שגדולים מספיק בשביל להנות מייתרון של 7.1 על פני 5.1 נדרשת מערכת רצינית יותר מהשטויות האלה שנמכרות למחשב.

בנוגע להתקנים המיוחדים כמו EAX. תהייה בטוח שזה לא יקרה. שום חברה לא תעשה את זה כשהיא לא שולטת בשוק כולו. אם חברה חדשה כלשהי תנסה לעשות זאת היא תגזור לעצמה גזר דין מוות. תנסה להסתכל על מה שהולך מאחורי הפרגוד, אל תזרוק דברים סתם ככה בשביל הפראנויה. תחרות היא דבר חיובי, היא זאת שהביאה אותנו לאיפה שאנחנו. אם לא הייתה תחרות הייתה נוסע היום על אופניים במקום מכונית. מי אנחנו שנתווכח עם מאות שנים של כלכלה קפיטליסטית?! :lol:

Anatoli.

פורסם

בקשר ל7.1 בינתיים אני מאוד נהנתי מזה

ואין כמו שאתה נמצא ליד דלת במשחק FPS ופתאום באים לך מהצד ואתה שומע את זה מהרמקול הצדדי

אני לא איזה אודיופיל שילך להשיג חדר גדול ולהשיג משהו איכותי כדי לשמוע ב7.1

ואתה מוכן להסביר לי מה בדיוק מיקרוסופט מנסים לעשות בהתקן סאונד החדש שלהם?

פורסם
  • מחבר

אנטולי, למה אתה מבאס אותי? עד שאני קונה סוף סוף כרטיס קול נורמלי אתה מבאס אותי על החברה?

סתם... :) אני יודע שהם מונופול, פחות או יותר, ושיכול להיות הרבה יותר טוב. אחד הדברים המעצבים בקרייאטיב הוא באמת חוסר ההתאמה לשאר השוק.

המוצרים של קריאיטיב מיועדים לכך שתקנה מהם accessories בהרבה כסף.

בכל מקרה מה שממש מעצבן אותי ולא ידעתי זה על ה EAX. לעזעזל- קניתי את הכרטיס הזה בידיעה שבעתיד, כאשר תהיה לי מערכת רמקולים של 5.1 וארצה להשתמש ב EAX במשחקים הכרטיס יעבד את זה. עכשיו זה הלך.......... (אני אני אשדרג לויסטה).

ד"א, לקריאייטיב יש מתחרות בצורה מסויימת. אולי הן לא מספיק טובות?!

בסופו של דבר אם אתה מחפש כרטיס קול אחר ב 300 שקל אתה לא מוצא יותר מדי. ב 500 שקל אתה מוצא כרטיס שביצועיו במשחקים פחותים (זה כנראה בגלל תקן ה EAX המסריח) וביצועים במוזיקה לא כל כך קריטים לאנשים עם מה שנקרא "קופסאות אשל".

פורסם

וזאת בדיוק הבעיה. ה-EAX הוא מה שיצר את המונופול הזה מלכתחילה. לכן, העובדה שמיקרוסופט מעיפה אותו היא בעצם שבירת מונופול.

Anatoli.

פורסם

יופי ועכשיו מה אמור להיות האחראי על לנסות לשחזר את הצלילים כמו שהם במציאות?

והסאונד יעובד על המעבד של המחשב כמו על האונבורדים??

פורסם

אל תהייה כזה לחוץ. תהייה בטוח שלהכל יימצא פיתרון. זה ייקח אולי כמה שבועות אבל בסופו של דבר קריאטיב תמצא דרך להעביר את כל העיבוד לכרטיס, גם אם זה אומר איזשהו דרייבר שיעמיס קצת יותר על המעבד.

חוץ מזה, זה שקריאטיב עושה בעיות ללקוחות שלה זה לא עניין של מיקרוסופט. מיקרוסופט לא עושה את זה בשביל להיכנס בקריאטיב בפרנציפ :)

Anatoli.

פורסם

אני מקווה

אני עוד תיכננתי לשדרג בעתיד לג'יגה וורקס

*אוף טופיק* דרך אגב אתה עוסק בmidi? אני מחפש soundfont טוב ופתחתי דיון בפורום

פורסם
  • מחבר

אז מייקרוסופט שוברת מונופול?

תכף תספר לי שאולמרט מתפטר.

;D

פורסם

וואלה שישברו קודם את המונופול של עצמם ואז ישברו אצל אחרים

פורסם

אךךך FIGHTER , כל השאלות בעמוד זה מעידות על כך שלא קראת או ניסית להבין את מה שרשמתי (ומה שנירשם ע"י אחרים) , ויש בך מן הפאראנויה וההתחכמות. לא יודע מה גילך, אך אם עדיין לא התגייסת - אני מאוד ממליץ לך להימנע משאלות קיטבג במהלך שירותך הצבאי :cool2: .

לא יודע איך הבנת שהמצב מעיד על צעידה אחורה , מדובר בצעידה קדימה , בייחוד בכל התחומים שדיברת עליהם - אז מאיפה כל הפאראנויה הזו ? ???

ומה לא הבנת ב OPEN AL ? זה מחליף את הDS3D והEAX !! זה המחליף של הEAX בVISTA ותקן אונברסלי להרבה מערכות הפעלה, אז מה זו השאלה :

הרי זה רשום שחור על גבי לבן , על זה בדיוק דיברתי.

אני ממליץ לך לקרוא באינטרנט על חברת כרטיסי המסך החלוצית 3DFX והתקן הפרטי שלהם לתלת מימד במשחקים GLIDE, ברגע שהחברה והתקן שלה מתו - שוק המשחקים והכרטיסים פרח והוא בתאוצה מתמדת. אתה גם יכול לקרוא על סוני וATRAC ועוד אלף דוגמאות של תקנים פרטיים שבסוף מתו ודעכו אל מול התקנים הפתוחים והחופשים שהתחרו בהם.

וכל הגל תחושות כאן בדיוון כאילו פתאום הכרטיסים של קריאטיב שקניתם הם לא טובים, או קרה אסון גדול שקניתם אותם , או שמעכשיו אי אפשר יהיה לקנות כרטיסים של קריאטיב , הכל מוגזם ולא קשור למציאות , הכל נשאר בדיוק אותו הדבר , רק שבעתיד הקרוב - יהיה טוב יותר , יותר תחרות , כרטיסים יותר טובים , וזה אומר גם כרטיסים יותר טובים מקריאטיב , עפ פחות שטויות ובעיות ושיותר מתאימים לרצונות של הלקוח ובמחיר טוב.

כל עוד יש כרגע כרטיס מעולה בשביל 250 שקל שלחלוטין שווה כל שקל שמשקיעים בו , אין על מה לבכות, זה לא שכרגע יש כרטיס יותר משתלם. הסיפור קצת שונה אצל הXFI היקר יותר , שבתקופת מעבר זו (שיכולה להיות גם שנה או שנה וחצי) לא שווה את הכסף שהוא עולה כשיש אלטרנטיבה זולה הרבה יותר שתומכת נהדר גם בכל מה שיבוא בעתיד הקרוב.

פורסם

יש לי שאלה קטנה

אם אני משתמש בכרטיס on board אז זה אומר שבעצם המעבד שלי עושה את העיבוד קול? או שיש שבב על הלוח שמבצע את זה?

כי מישהו ציין שיש ירידת פריימים משמעותית אז אולי שווה להשקיע בו

פורסם

תיכנס למדור ביקורות הסאונד ותקרא את הביקורת על ה-X-Fi יש בה השוואת ביצועים.

Anatoli.

פורסם

הסיפור קצת שונה אצל הXFI היקר יותר , שבתקופת מעבר זו (שיכולה להיות גם שנה או שנה וחצי) לא שווה את הכסף שהוא עולה כשיש אלטרנטיבה זולה הרבה יותר שתומכת נהדר גם בכל מה שיבוא בעתיד הקרוב.

יש !!!!!!!!! חיכיתי שתאשר לי (אנטולי יודע שאני אוהב אישורים ;)) לבכות על זה שקניתי עכשיו XTREME MUSIC!! כוסעעעעעעעעעעעעמקקק ערססססססססססס!@# למההההההההה, למההההההההה!?<$ תחכו עם זה עוד כמה חודשים, תנו לי להרגיש שביזבזתי כסף בצדק ינעל העולם. :kopfpatsch:

;D

פורסם

כן תקשיב לשטויות שהם מדברים ותבכה על זה שקנית משהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים