עבור לתוכן

קניתי Audigy 4 SE מ KSP. אשמח לענות לשאלות(לאנשים רבים פה יש כל הזמן שאלות עליו)

Featured Replies

פורסם

שלום,

היום קניתי Audigy 4 SE מ KSP. (מחירו ירד אם תשימו לב).

קודם כל- זה דיי מוזר אבל לא מצויין שום דבר שקשור ל SE על הכרטיס. (כלומר כתוב בצד פשוט audigy 4)

הוא לא low profile.

לא יודע מה זה אומר.... האם יש לכם מושג? (רע זה בטוח לא, בכל מקרה).

הכרטיס הגיע בשקית עם דיסק דרייברים ותוכנות ומדבקה של sound blaster.

מבחינת איכות השמע- יש לי הרגשה שהיא השתפרה טיפה, למרות שהביקורת של אנטולי מציינת אחרת (הוא בדק XI-FI מול ALC850 ולא היה שיפור ב ATP3).

אולי זה פסיכולוגי, אולי זה שעוצמת השמע עלתה, אולי זה כלום.

(יש לי inspire 2400)

מבחינת ביצועים- במשחקים לא בדקתי עדיין.

את התוכנות הנלוות עדיין לא התקנתי מכיוון שיש לי error מתי שאני מנסה לפתוח את הדיסק....

(עריכה- מסתבר שההתקנה של קריאייטיב מתנגשת עם Quicktime :silly:...................רק אצל creative).

בכל מקרה, אם יש לכם שאלות או דברים שאתם רוצים לשאול, תשאלו.

מקווה שבחודש הקרוב אני אחליף רמקולים ואז אולי אוכל להוסיף כמה דברים.

• תגובות 52
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

SE זה סתם

זה פשוט אודיג'י 4 לא פרו, שהוא טוב למשתמש ביתי ולא לאיזה משהו מקצועי

פורסם

גם אני קניתי אותו היום מ KSP ואכן מחירו ירד... קיבלתי אותו בשקית עלובה עם דיסק ותו לא. מפתיע אותי שאנטולי הגיע למסקנה ש XFI מול ALC850 על ATP3 שווה ערך... קניתי את האודיגי' 4 הזה במקום Sound Blaster Live! Value בשביל ה ATP3 ::)

פורסם
  • מחבר

טוב, תיקון.

הוא אמר שההבדל קטנים מאוד ומתגמדים לעומת הפרשי המחיר.

(כידוע ה Xi Fi הנבדק עולה פי 3-4 מהכרטיס הזה).

מהי בדיוק כוונת המשורר-אינני יודע.

פורסם

מבחינת איכות השמע- יש לי הרגשה שהיא השתפרה טיפה, למרות שהביקורת של אנטולי מציינת אחרת (הוא בדק XI-FI מול ALC850 ולא היה שיפור ב ATP3).

אולי זה פסיכולוגי, אולי זה שעוצמת השמע עלתה, אולי זה כלום.

(יש לי inspire 2400)

רק תגובה קטנה לזה. לא כתבתי שאין שינוי. כתבתי שההבדל הוא לא משהו ששווה השקעה של הכסף ל-X-Fi.

במקום להוציא את הכסף על ה-X-Fi יותר טוב לקנות כרטיס קול ב-200 שקל ואת השאר להוסיף לרמקולים.

Anatoli.

פורסם

גם אני חושב לקנות כזה. :jump: :jump: :jump:

יש לי כמה שאלות:

1) כמה יציאות יש לו ואילו? (יש לי מערכת 5.1 ואני רוצה חיבור חופשי למיקרופון...)

2) הוא "מעבד" תמוזיקה בלי שהמעבד שלי צריך לעשות את זה? (אני משחב במשחקי מחשב וכל פעם שאני שם תמשחק על EAX אז קצב הפריימים יורד משמעותית)

3) שומעים בו מוזיקה יותר טוב יחסית לכרטיס קול פנימי?

תודה למי שעוזר :yelclap:

פורסם
  • מחבר

1. 4 יציאות ו2 כניסות.

3 יציאות "רגילות", אחת דיגיטלית. כניסה רגילה וכניסה למיקרופון (לא יודע מה ההבדל, אם יש כזה).

2. כן.

3. תלוי מול איזה. יש שיפור, לא תמיד גדול.

פורסם

אוקיי תודה שאתה עונה לי. :hi:

אבל האם אני יוכל לחבר את הרמקולים(logitech x-530) עם שלושה כניסות וגם מיקרופון ביחד???

יש לי כרטיס קול פנימי של הלוח-אם: Abit SG-80, אז האם אני ישמע יותר טוב??

לינק לפרטים על הלוח-אם שלי: http://www.epinions.com/MB_ABIT_SG_80_661FX_mATX_RT_Motherboard/display_~full_specs

אצלי ברעננה זה עולה 230.... יפה. :smile1:

פורסם
  • מחבר

אפשר.

לא יודע. אני לא יודע איזה רמקולים יש לך וזה גם עניין סובייקטיבי.

ההבדל הוא לא משמעותי, אבל קיים.

(ואני גם גר ברעננה)

פורסם

ירידת מחיר מבורכת , הכרטיס הופך מ"הכרטיס הכי משתלם" ל"הכרטיס הכי משתלם רק יותר זול". (גילוי נאות - גם אני רכשתי בעבר כרטיס זה).

אז ככה , אודיגי 4 מתחלק לרגיל ופרו , הכרטיס המדובר הוא הרגיל ופה בארץ הוא נמכר בגירסת BULK (כשההבדל העיקרי הוא שלא מספקים איתה את המיקרופון שמספקים בגרסת הריטייל). מבחינת חומרה הממירים האנלוגים בפרו הם טובים יותר , אך ברגיל יש ממירים טובים מאוד יחסית למחיר , שמספיקים לרוב מערכות הסאונד במחיר שהוא נמוך מ3000-4000 שקל והם מצוינים - זהים לממירים שנמצאים על האודיגי 2 ZS. בחיבור דיגיטלי הם זהים.

לכרטיס יציאות 7.1 אנלוגיות ויציאה דיגיטלית קואקסלית. בשימוש ב 7.1 נלקחת כניסה אחת (המיקרופון או ה LINE IN - אני לא זוכר).

הכרטיס כמובן חזק מאוד בEAX (שעתיד להעלם מן העולם) , לא כמו ה XFI אך חזק מאוד יחסית לכל שאר הכרטיסים (שגם תומכים פחות טוב בEAX).

השוותי אותו אל מול ה ALC 850 (עם מערכת של בערך 6000 , לא HIGH END) , באנלוגי ההבדלים הם עצומים , בדיגיטלי הרבה פחות אך הסאונד נשמע הרבה פחות מתכתי ומצועצע ויותר מלא. היציאות האנלוגיות נותנות פידבק מאוד קרוב ליציאה הדיגיטלית וזה בזכות הממירים הטובים שיש עליו , דבר שאני בספק שיהיה אי פעם בכרטיס און בורד סטנדרטי.

לדעתי ההפרש בינו לבין הXFI לא מצדיק את הפרש המחיר הגדול , הXFI כרגע לדעתי כרטיס יקר ולא משתלם, בייחוד כש EAX עתיד להעלם מן העולם. המחיר החדש המאוד זול של האודיגי 4 הופך אותו לכרטיס הכי משתלם וכדאי לתקופה זו.

פורסם

מה זאת אומרת eax הולך להיעלם?

פורסם

כן גם אני לא הבנתי למה...

אממ... מה זה XFI ???? ????

תמיד אפשר ללמוד משהו חדש :nixweiss:

פורסם

אני חושב שהוא דיבר על ויסטה

אז קודם כל

אולי כולם עברו לXP אבל אף אחד לא אמר שכולם יעברו לויסטה

וגם שמעתי שקריאייטיב אמרו שיעשו לx-fi דרייבר מיוחד לויסטה שיכול להשמיע עדיין את כל האפקטים, אבל זה תקף רק לx-fi ולא לאודיג'י

פורסם

אני לא מבין איך אפשר לשאול את השאלות שאתם שואלים,

כן גם אני לא הבנתי למה...

אממ... מה זה XFI ???? ????

תמיד אפשר ללמוד משהו חדש :nixweiss:

תעשה חיפוש ותמצא...

סתומרת שלא ישתמשו בו זה מה שזה אומר.....

ועכשיו לשאלה שלי,

מה יותר טוב ה AUDIGY 4 SE המדובר או AUDIGY 2 ZS?

פורסם

נו מה אמרו לך למעלה?

אודיג'י 4 SE ואודיג'י 2 ZS הם בערך אותו הדבר מבחינת המעבדי סאונד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים